Iskam da si izrusq kosata ama povecheto mi priateli me ubejdavat da ne go pravq... Ta oshte se chudq dali da poema riska... Vijte me sega i mi daite syvet i mnenie dali bihte go napravili na moe mqsto... i dali bi mi utivalo... I ne kazvaite sama da si precenq zashtoto az ako sama trqbvashe da precenqvam nqmashe da tyrsq chujdo mnenie... nali znaete prez chujdite ochi neshtata sa razlichni...
www.nadelina.aha.bg
ne moga da ti kaja dali da se izrusish ama men i taka me kefi6![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
определен цвят русо прилича на всеки, номерът е да уцелиш точния тон...кожата ти е тъмничка, така че платиненото отпада като вариант, пепелявото също...може би някакво златисто, по-тъмно би стояло най-добре![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Моят съвет е да не го правиш. Недей си изтощава излишно косатаПървоначално написано от Nadelina
alice sw e prava ako e po tamno ruso 6te ti otiva pove4e
![]()
>•Аз и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ. МоТаЕш сЕ с ГъРл`чЕтА лЕкА По ЛеКа сТАаШ К`аТ тЯхХ
Приятелите ти са прави..
Евентуално по-светно, бронзово кестеняво ако толкова искаш да се боядисаш?
I am the substance and the one who has no substance.
Spored men ne ti trqbva da se izrusqva6 taka ti e supersko mili4ka!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ако се изрусяваш трябва да се погрижиш и веждите ти да са в друга форма или някакси по-тънкиа, и не се сили на прекалено светлите тонове
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Според мен няма да ти отива.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да,русото така се покрива...
Аз мисля че ИЗОБЩО няма да ти отива,прекалено ти е тъмна кожата.