.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Най-добрия ми приялте обича гаджето ми .. ;(

Моя проблем е че най-добур приятел обича гаджето ми !!! Мислех да зарежа нея но я обичам прекалено много ,а и няма да е чесно ..!Мислех да се сбия с него но и това е тупо според мен ... какво да правя ? Помогнете ми !!!
    т.1
    krem4et0

Град
    В сърцето му!
    Eми..За сега не прави нищо! Ако "най-добрия" ти приятел реши да се изяви като най-големия тъпанар и да и се обясни в любов тогава можеш само да разбереш колко в действителност гаджето ти те обича теб....друго незнам какво да те посъветвам

Ако приятелят ти и се обясни в любов , ще видиш колко те обича тя и ще се убедиш ,че той не ти е най-добър фр!

Супер фен
    Ако имаш силна воля , си дръж момичето!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами нищо недей да правиш. Колкото и да ти е кофти, просто ще е тъпо от страна на приятеля ти да иска да се разделиш с момичето.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    ~v jIvotъ тI
    [i]и като се замисля в пове4ето слу4аи т1и става... влубва се в наи дбр приятел.. хмм.. миии не се бии ако я оби4а6 мн .. се 6те намери6 на4ин да си я запази6.. според мен трябва сам да ре6и6 на кого повече държиш //предполагам на фрката ти..

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    Eми..За сега не прави нищо! Ако "най-добрия" ти приятел реши да се изяви като най-големия тъпанар и да и се обясни в любов тогава можеш само да разбереш колко в действителност гаджето ти те обича теб....друго незнам какво да те посъветвам
    +1.. нямам какво др да добавя

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Много тъпа ситуация ,кажи на твоя френд,че тя е твоето момиче и той да забрави за нея.Успех

Интересно ми е ти как разбра мамка му? Той ли ти каза или тя? Щото който и от 2мата да ми го каже това...той вече за мен не е приятел дори да е имал чувства е трябвало да ги пази ак оти е фриенд пък той не му дреме явно...заебавай го на прави нищо и скивай нейната реакция...тя ще ти каже какво да направиш.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Неска го викнах на страни и му казах е тя е моя..! И тои каза знам и от тва много ме боли ама кво да се прави ..! После ми каза че се опитжа да я забрави и че не би ме преебал ..!

Град
    STARA ZAGORA
    e zna4i nqa namerenie da ti q zima.. i samo ti e kazal .. taka li ??

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ако приятелят ти и се обясни в любов , ще видиш колко те обича тя и ще се убедиш ,че той не ти е най-добър фр!
    Прав си
    ри мен за жалост е същата работа... моята НАЙ-добра приятелка се сваля на момчето с което съм...
    Видях ги веднъж...и той я отблъскваше,но тя никак не е грозна...дори мога да кажа,че е по-хубава от мен...и ако му предложи нещо,което АЗ немога да му предложа,просто нямам шансове
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Супер фен
    Засега бъди пасивен и нищо не прави но бъди на щрек. Преебат ли те, не се притеснявай и не унивай. Няма нищо по сладко от отмъщението, колкото по дълго узрява толкова по сладко е накрая - т.е. прееби ги и ти !

Щото който и от 2мата да ми го каже това...той вече за мен не е приятел
    И как така бе мойто момче ? Нима като харесва приятелката му е по - малко приятел ? Знаеш ли кога се обезмисля приятелството между 2 момчета ? Когато заради путка единия прецака другия сеш се ? А щом той не я зарибява и се старае да я забрави няма проблем (стига това да не е пясък в очите)

Град
    на плажа =)
    тегли му една мазна селска майна ! Тя е избрала теб !

Град
    Пловдив*

Re: Най-добрия ми приялте обича гаджето ми .. ;(

Цитирай Първоначално написано от dUrEx4o`LoVe`DiL
    Моя проблем е че най-добур приятел обича гаджето ми !!! Мислех да зарежа нея но я обичам прекалено много ,а и няма да е чесно ..!Мислех да се сбия с него но и това е тупо според мен ... какво да правя ? Помогнете ми !!!
    т.1
    krem4et0
    Най-добрия ти приятел не ти е никъф приятел....давам ти пример....моя най-добър приятел ако се влюби в приятелката ми никога не би си позволил да прави каквото и да било с нея.....няма дори да каже на мен ,че той има чуства към нея...и ще се опита да направи всичко за да я забрави......
    Въпреки приятелството Ви ...седни с него на една маса и му кажи как стоят нещата и ,че не искаш да ти закача гаджето.....
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Мега фен Аватара на koalka
    Не винаги човек може да си избира в кой да се влюби и в кой не...проста така се е случило.В случая няма какво да се направи, той ще я забрави след време.Тя остава с теб, щом имате чувства един към друг.

Град
    Pleven d'gee
    Офф Тпоик : Аве паладине я прати тая снимка от подписа ти с тоя Нисан дет дрифти :P ,че ми трябва ако може в по голям размер.Скайп :
    go6okarboratora
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ох вобще не ти е лесно и аз съм в подобно положение само че моята най добра приятелка е влюбена в гаджето ми, даже искаше да го зарежа ам като се замислих и осъзнах че аз ако бях на нейно място вобще нямаше да и кажа и осъзнах че не ми е никаква приятелка но все пак ми е гадно бяхме като сестри и все още държа на нея нищо че тя в момента ми се сърди че съм предпочела него

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    somewhere in space:))))
    Ако този въпросен "приятел" се обясни в любов на гаджето ти,ще излезе на яве дали тя истински те обича и дали наистина иска да е с теб............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си