- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кьде изчезнаха свестните момчета?
Отидоха да пушатПървоначално написано от iCiTyY
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
еми аз пък се питам къде има момичета които не са на някакъв вид " обществено ползване" или не се напиват като казаци и се чукат с някфи гъзарчета .... има и свестни момчета :/ може би ...се някакви ценности са се запазили след поголомната деградивност на емоционалните устои ... както и да е ... аз моето решение съм го направил .... по-добре сам отколкото с някоя к*рва, която да гледам как я забиват 1 дозина *бачи .... се някога ще срещна нормална ... ако това е определенито
отидоха при свесните момичета! Повечето "момиченца" са тъпи путчици дето нямат акъл за 50 стотинки. Дразнят те и досаждат. За какво да имам свясна връзка с такова нещо?
Колко сте прави и двамата...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
сарказъм ли е това ?Първоначално написано от FunnYboY
NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..Първоначално написано от iCiTyY
We won't let them change how we feel in our hearts
We're not gonna let them control us
We won't let them shove all the thoughts in our heads
And we'll never be like them !
Ами според мен се срещат рядко,ама като казвам рядко супер рядко.То всички станаха нямам думи просто егати надухковците,се едно са центъра на вселената и се мислят за недосегаеми...тоо пък проста работа ама пък чак пък толкоз...
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
ami eti ti dokazatelstvo kakvi sa majete...vednaga napadat!!!
![]()
![]()
![]()
>•Аз и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ. МоТаЕш сЕ с ГъРл`чЕтА лЕкА По ЛеКа сТАаШ К`аТ тЯхХ
Отказаха се да търсят свестни момичета...
--> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
--> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!
има свестни момчета и сега но са рядко и тях няма да ги видиш в кръчмата или кафето... няма да ги видиш да се бият по дискотеките и да се кефят на кючеци и оргии .... няма да ги чуеш да говорят цинизми пред хоря от всяка възраст и пол... има гиПървоначално написано от Vangeloff E.I
и аз като момче ти казвам че има поне приятелите ми са такива ... и аз съм като тях ... не ходим по к*рви, а сме наранени от безкрупулността на такива момичета ... защото когато си пубер си харесваш момиче първо на външен вид ... а после си играчка ... всеки си има своето разочарование ... по-скоро свестните са унижени от модернистичното .... новите разбирания са в разрез не само със здравословни и морални принципи, а навлизаме в темата за демографка нестабилност .... липса на качествени кадри в различните звена на социалната сфера ...
липсата на свестни момчета се дължи на липсата на свестните стойностит ... безхарактерноста и живота по течението са пагубни а не както биват наричани-временни ....
setih se pone 10tina takiva v ramkie na polovin minПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Мамка му,колко точно го каза...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Така, така!Първоначално написано от Johnny.Fontana
Животът е адът описан в Библията!
Има ни....ама няма да ни намериш в коридора на 9ти клас или мъртво пияни в дискотеката...![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Абе както има свестни момичета, така има и свестни момчета...въпроса е че трябва да ги търсиш с лупа![]()
Свестни момчета.. почти няма вече.Всеки петък пияни в бара, супер лиглювци, искат само секс.. Е да има и свестни, но вече са доста малко.Свестни момичета.. на изчезванеее са.Това, че някои ходят по кафета и на бар не значи, че не са свестни! И те искат да потанцуват и да се видят с приятели.Повечето момичета днес се напиват като луди, търсят секс.. абе грозна картинка.Всичко хубаво е вече рядкост
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
свестни момчета+лигли и курви
свестни момичета+ебачи,мислещи само за секс,лигльовци
ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ :P :P
E,има и иключения де аз познавам ама се броят на пръстите на едната ми ръка![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Вие явно не познавате вида на хубава млада девойка.. давеща се в собственото си повръщано в петък вечер. сменете го с богат млад мъж. Има ли разлика? Съвет към автора - такива, каквито търсиш можеш да ги намериш скачащи от мостове, покриви на блокове или продаващи микровълновата на баба си![]()
Аман от такива теми, наскоро имаше една досущ като тази.![]()
Ако питаш мен, свестни момчета има, при това не са малко, ама как ще ги намериш, когато си се забила в дискотеката с поредния "секс символ" на компанията... То че има и кифли, има, ама всичките - заедно с момчетията, се срещат на едно място - "на кафе" или танцувайки на поредното парче, коет след седмица ще жъде забравено, в дискотеката и напивайки се с текила... (нищо против текилата, де) Не ми е ясно защо всеки го приема за даденост да хване гадже от такива места... А после защо не ставали за сериозни връзки... Ще ме прощават всички, но щом някой определя хобитата си с "ходене по кафенета и дискотеки", едва ли има нещо стойностно у себе си, което си струва да бъде запазено, дори и да му хрумне на него, че иска да се задържи на едно място.
Пффф, като се замисля какво може да е момиче, щом си избира само такива (а после има наглостта да се оплаква), не искам да коментирам.Все съм си на мнение, че трябва да познаваш човека, преди да пожелаеш да сте повече от приятели...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ето заради това и подобни неща свестните момчета изчезваме:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153293
Просто доста от момичетата казват че търсят свестни момчета,но май само на думи.В последно време ми се струва че им харесва да бъдат наранявани.
БРАВО БРАВО ТВА Е СЛОЖЕНО ТОЧНО НА МЯСТОЕто заради това и подобни неща свестните момчета изчезваме:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153293
Просто доста от момичетата казват че търсят свестни момчета,но май само на думи.В последно време ми се струва че им харесва да бъдат наранявани.![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka