.
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 308

кьде изчезнаха свестните момчета?

кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия

Re: кьде изчезнаха свестните момчета?

Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    Отидоха да пушат
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

еми аз пък се питам къде има момичета които не са на някакъв вид " обществено ползване" или не се напиват като казаци и се чукат с някфи гъзарчета .... има и свестни момчета :/ може би ... се някакви ценности са се запазили след поголомната деградивност на емоционалните устои ... както и да е ... аз моето решение съм го направил .... по-добре сам отколкото с някоя к*рва, която да гледам как я забиват 1 дозина *бачи .... се някога ще срещна нормална ... ако това е определенито

Guest
    отидоха при свесните момичета! Повечето "момиченца" са тъпи путчици дето нямат акъл за 50 стотинки. Дразнят те и досаждат. За какво да имам свясна връзка с такова нещо?

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Колко сте прави и двамата...
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    сарказъм ли е това ?

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    сарказъм ли е това ?
    Трябва (да се научим) да се смеем и на НЕсмешните неща...

NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Ами според мен се срещат рядко,ама като казвам рядко супер рядко.То всички станаха нямам думи просто егати надухковците,се едно са центъра на вселената и се мислят за недосегаеми...тоо пък проста работа ама пък чак пък толкоз...
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Град
    In ThE mIdDle oF nOwHeRe...
    ami eti ti dokazatelstvo kakvi sa majete... vednaga napadat!!!
    >•Аз и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ. МоТаЕш сЕ с ГъРл`чЕтА лЕкА По ЛеКа сТАаШ К`аТ тЯхХ

Град
    Pays de la Loire
    @Vangeloff E.I

Защо точно от 84 нагоре??

Отказаха се да търсят свестни момичета...
    --> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
    --> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
    --> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!

Цитирай Първоначално написано от Vangeloff E.I
    NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..
    има свестни момчета и сега но са рядко и тях няма да ги видиш в кръчмата или кафето... няма да ги видиш да се бият по дискотеките и да се кефят на кючеци и оргии .... няма да ги чуеш да говорят цинизми пред хоря от всяка възраст и пол... има ги и аз като момче ти казвам че има поне приятелите ми са такива ... и аз съм като тях ... не ходим по к*рви, а сме наранени от безкрупулността на такива момичета ... защото когато си пубер си харесваш момиче първо на външен вид ... а после си играчка ... всеки си има своето разочарование ... по-скоро свестните са унижени от модернистичното .... новите разбирания са в разрез не само със здравословни и морални принципи, а навлизаме в темата за демографка нестабилност .... липса на качествени кадри в различните звена на социалната сфера ...
    липсата на свестни момчета се дължи на липсата на свестните стойностит ... безхарактерноста и живота по течението са пагубни а не както биват наричани-временни ....

Град
    sofiq
    еми аз пък се питам къде има момичета които не са на някакъв вид " обществено ползване" или не се напиват като казаци и се чукат с някфи гъзарчета .... има и свестни момчета :/ може би ... се някакви ценности са се запазили след поголомната деградивност на емоционалните устои ... както и да е ... аз моето решение съм го направил .... по-добре сам отколкото с някоя к*рва, която да гледам как я забиват 1 дозина *бачи .... се някога ще срещна нормална ... ако това е определенито
    setih se pone 10tina takiva v ramkie na polovin min
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Цитирай Първоначално написано от Vangeloff E.I
    има свестни момчета и сега но са рядко и тях няма да ги видиш в кръчмата или кафето... няма да ги видиш да се бият по дискотеките и да се кефят на кючеци и оргии .... няма да ги чуеш да говорят цинизми пред хоря от всяка възраст и пол... има ги и аз като момче ти казвам че има поне приятелите ми са такива ... и аз съм като тях ... не ходим по к*рви, а сме наранени от безкрупулността на такива момичета ... защото когато си пубер си харесваш момиче първо на външен вид ... а после си играчка ... всеки си има своето разочарование ... по-скоро свестните са унижени от модернистичното .... новите разбирания са в разрез не само със здравословни и морални принципи, а навлизаме в темата за демографка нестабилност .... липса на качествени кадри в различните звена на социалната сфера ...
    липсата на свестни момчета се дължи на липсата на свестните стойностит ... безхарактерноста и живота по течението са пагубни а не както биват наричани-временни ....
    Мамка му,колко точно го каза...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Johnny.Fontana
    отидоха при свесните момичета! Повечето "момиченца" са тъпи путчици дето нямат акъл за 50 стотинки. Дразнят те и досаждат. За какво да имам свясна връзка с такова нещо?
    Така, така!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    РЮАР
    Тука сме, бе !!

Град
    София
    Има ни....ама няма да ни намериш в коридора на 9ти клас или мъртво пияни в дискотеката...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен
    Абе както има свестни момичета, така има и свестни момчета...въпроса е че трябва да ги търсиш с лупа

Свестни момчета.. почти няма вече.Всеки петък пияни в бара, супер лиглювци, искат само секс.. Е да има и свестни, но вече са доста малко. Свестни момичета.. на изчезванеее са.Това, че някои ходят по кафета и на бар не значи, че не са свестни! И те искат да потанцуват и да се видят с приятели.Повечето момичета днес се напиват като луди, търсят секс.. абе грозна картинка.Всичко хубаво е вече рядкост
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    свестни момчета+лигли и курви
    свестни момичета+ебачи,мислещи само за секс,лигльовци
    ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ :P :P
    E,има и иключения де аз познавам ама се броят на пръстите на едната ми ръка
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Вие явно не познавате вида на хубава млада девойка.. давеща се в собственото си повръщано в петък вечер. сменете го с богат млад мъж. Има ли разлика? Съвет към автора - такива, каквито търсиш можеш да ги намериш скачащи от мостове, покриви на блокове или продаващи микровълновата на баба си

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аман от такива теми, наскоро имаше една досущ като тази.
    Ако питаш мен, свестни момчета има, при това не са малко, ама как ще ги намериш, когато си се забила в дискотеката с поредния "секс символ" на компанията... То че има и кифли, има, ама всичките - заедно с момчетията, се срещат на едно място - "на кафе" или танцувайки на поредното парче, коет след седмица ще жъде забравено, в дискотеката и напивайки се с текила... (нищо против текилата, де ) Не ми е ясно защо всеки го приема за даденост да хване гадже от такива места... А после защо не ставали за сериозни връзки... Ще ме прощават всички, но щом някой определя хобитата си с "ходене по кафенета и дискотеки", едва ли има нещо стойностно у себе си, което си струва да бъде запазено, дори и да му хрумне на него, че иска да се задържи на едно място.
    Пффф, като се замисля какво може да е момиче, щом си избира само такива (а после има наглостта да се оплаква), не искам да коментирам. Все съм си на мнение, че трябва да познаваш човека, преди да пожелаеш да сте повече от приятели...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ето заради това и подобни неща свестните момчета изчезваме:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153293

Просто доста от момичетата казват че търсят свестни момчета,но май само на думи.В последно време ми се струва че им харесва да бъдат наранявани.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Ето заради това и подобни неща свестните момчета изчезваме:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153293

Просто доста от момичетата казват че търсят свестни момчета,но май само на думи.В последно време ми се струва че им харесва да бъдат наранявани.
    БРАВО БРАВО ТВА Е СЛОЖЕНО ТОЧНО НА МЯСТО
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си