- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кьде изчезнаха свестните момчета?
Аз търся,търся вече чааас![]()
Който търси намира![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ревете за "свестни" момчета като попаднете на такова го разкарвате, защото спокойствието с него не се търпи и пак се мятате на врата на някое "лошо" момче ....
нямало свестни момчета..и момичета..има останали няколко![]()
и аз бях в период на отчаяние..виках си Боже, всички ли са изроди??
![]()
но когато най-малко очакваш се появявя походящият, който винаги си търсела
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Мамка му,най-точно го казаПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ми аз съм момче и си търся връзка без ебане
Първоначално написано от DjPiRgOs
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ем че кво странно има?Първоначално написано от LadyDi
Прозвуча ми като обява в "Позвънете"![]()
Да и аз това се чудя! Защо всички трябва да се правят на "яки"? Не осъзнават,че стават смешни!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Подписа й вижтееПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Човека го е пресметналПървоначално написано от BeboP
Иначе по темата.. това че все още не си открила точния човек , не значи че го няма : )
П.С. KEEP SEARCHIN' ;p
Омг , каква е тая тема е , това е пълна глупост , как искате да намерите свестни момчета като сте по на 12 - 14 години и търсите някое момче 18 - 20 годишно .. и искате да ви взима на сериозно .. вие несте фред . Иначе свестни момчета има , просто всички си падате по някви простаци дето ще ви зарежат за седмица две или може и на следващия ден . И след като това стане се появяват такива теми ...........
чудя се къде отидоха момичетата които не търсеха батковци с коли и т.н. материални ку*ви само, аман !
Нещо проблем ли имаш?Първоначално написано от Zarity
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_717_0.html
Btw , има една много яка поговорка - Каквото повикало ,такова се обадило .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Днес всичко се продава.Включително и чувствата.Така,че ебете,боклуци
е тва е въпроса.. къде, къдеееееееееееееПървоначално написано от Cybershot
![]()
![]()
<N>
Такива просто вече няма.Затова и не искам да си хващам гадже
Такива просто вече няма.Затова и не искам да си хващам гадже
ЕТОО МЕ ЛЮБОВВ МОЯ !!Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Не уе сега сериозно.
ХаХх мамини момиченца и момченца вече станаха некФи "фешън куклички и гАзарчетЪ" ; " хаус маняци и манячки" ; "емотЪ" ; " сладОрани и сладури" ... Пффф нищо не сте Бе !! Имате самочуствие до небесата и обратно.. Не, не.. Всъщност имате самочуствие без покритие ! Фукате ми се с на "татИ паричките" .ХуХ всички снимки направени с PhotoShop и всички станахте звезди. ХяХх звезди, ама падащи ! Това, че носите очила тип- маска, които закриват " ХУБАВИТЕ ВИ ЛИЦА" и си слагате 300 тона грим не ви прави МИС СВЯТ, а и това, че гледате само с кой да се НА***ТЕ- не ви прави ИЗВЕСТНИ, а ЛЕСНИ !!! Добре, защо сега всяко второ момиче приема за комплимент това, че е К*РВА, КУ*КА. Куч*а си и кФо? Ами ГРОЗНА си и кФо ?Защо повечето момичета са толкова НАДУТИ и си мислят, че света е тяхен ??? Абе ваш си проблем момичета ; ) . А момчетата !! Защо всяко 2-ро момченце е газарче, гледа с кой да се сбие и с кой да се НА*БЕ ?? Защо ПОЧТИ всияки сте Идиоти и ЕДНАКВИ ? Иначе пък като се замисля на този въпрос " Защо всички момичета са ЛЕСНИ и голями ЛИГЛИЧКИ? " Ами явно защото вие уважаеми момченца точно такива харесвате !! Защото като видите някФа разглезена, гримирана фукличка веднага очите ви лепват !! Това ЯВНО се отнася и за МОМИЧЕТАТА към някой " Сладък, надут батко. " (има и изключения много ясно)
Как се изложи ако знаеееееш...
Ако на мен говориш:Първоначално написано от LadyDi
Епаа многУ яснУ, че сА изложих. То истинЪта е излагация ;х;х