- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кьде изчезнаха свестните момчета?
Напротив. Отговорих ти. Това, че не си ме разбрал е друг въпрос. Не е нужно поста ми да е километричен.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С 2 изречения не се води спор/дискусия, нали знаеш?
Знам. Аз и не искам да водя спор/дискусия повече.
Каквото съм имала да кажа, съм го казала.
Твое право е да не се съгласиш, а и аз не виждам особен смисъл да те убеждавам.
Както казах в предишния си пост - рано или късно ще ме разбереш![]()
Добре, ама не си мисли, че щом си с 2-3 години по-голяма от мен, знаеш всичко.
Айде със здраве.
![]()
Явно имаш голямо желание да спориш. Не, извинявай, да докажеш, че си по-умен от някой, който е по-възрастен от теб...Аз не знам всичко. Просто знам МАЛКО повече от теб
Със здраве да е.
Хвана ме.. Обожавам да споря![]()
Не ми е целта да докажа, че съм по-умен от теб, целта ми е да спреш да мислиш, че всички, които са по-малки от теб, са малоумни нищожества. Не може и да си сигурна, че знаеш МАЛКО повече от мен.
Ако не искаш, не отговаряй.
Младежо, навлизаш в лоша територия. Никога не съм казвала, че всички по-малки от мен са малоумни нищожества. Ти си този, който защитава тази теза. Аз твърдя, че има много умни и много свестни тийнейджъри. Много будни и интелигентни младежи. Явно нищичко не си разбрал от моята позиция, щом можеш да ми заявиш това.Първоначално написано от NaOH
Не знам защо избра да ме нападнеш за годините. Аз не го смятам за релевантно в случая. Ти си този, който започна да прави паралели между нас на база възраст.
Аз си стоя тихо и кротко, давам си акъл, където го искат, казвам си позицията и изведнъж идва един е такъв, наперен като теб, и започва да ме пита защо не си седя вкъщи при мъжа и децата.
Ще ти кажа - защото съм съумяла да създам една здрава връзка, която няма нужда да бъде наглеждана постоянно.
ТИ с какво можеш да се похвалиш, освен с озлобление срещу връстниците си?
Ето пак с надменното поведение. Какво ще стане, като навляза в тая територия? Ще дойдеш с една камара тежки мъжаги и ще ме накараш да изчезна ли? Не си прави никакви изводи за мен. Обаче ти си противоречиш - първо казваш че има и умни младежи, после казваш че ти си по-умна от другите.
Ти първа започна да нападаш за възрастта - аз само отговорих.
Не мислиш ли, че акъла, който даваш, може и да не е винаги правилен? Защо да не го правя? Според мен това не е място за големи хора (по тая логика и аз не принадлежа тук де..).
С много неща мога да се похваля, ама те не са тема на нашия разговор. Нито пък съм озлобен към връстниците ми. Озлобен съм срещу 93 набор и нагоре - защото голяма степен от тях деградират...
Много повърхностно тълкуване на думите миИ обидно.
Лоша територия, не в смисъл, че ще ти докарам едри мъжаги. А в смисъл, че сам ще се изложиш.
Цитирай ме, където съм казала, че съм по-умна от другите. Цитирай едно до друго противоречията ми.
Явно не ти харесва, че мога да се аргументирам без да те нападам
И форумът не е забранен за никого. Ако беше така, до сега да са ме изгонили, не мислиш ли?
И съм сигурна, че акъла ми НЕВИНАГИ е правилен. Но от човека насреща зависи как ще постъпи. Нали и това е смисъла на целия форум - питаш и ти се отговаря. Гледните точки винаги са различни, а ти, като мислещо същество, решаваш сам за себе си.
Издишаш в споровете... Не ми е приятно да споря с теб. Слаб си.
Щом съм толкова незначителен в спора, защо се занимаваш с мен? Аз съм глупавия, ти си правата.
А как по-точно бих се изложил, като отговарям на нападки? Имам си по-важна работа, от колкото да чета романи и да търся намек или дума, където си го казала, не мислиш ли?
Не съм казал че е забранен, но различните възрастови групи би трябвало да посещават различни места, не е ли така?
Ти даваш съвет според това как ти го разбираш. Както и такъв коментар правиш. Но не си налагай мнението
Обаче много се отклонихме от темата, няма смисъл да продължаваме, по същия начин можем да спорим до догодина..
Казах ти го преди 15 поста сигурно.
Виждаш ли, че рано или късно ще ме разбереш
При теб е по-скоро късно.
Все тая. Не ми се занимава да споря. Имам си работа.
Тъпа съм...Първоначално написано от LadyDi
ЕЕееЕ айде 13 годишната пикла ще приключи спора.
![]()
Тука, тука. Който разбира, тук се спира
П.С. ЛС !![]()
![]()
Има свестни момчета, но са голяма рядкост.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
голяяяма..Първоначално написано от mmKamm
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
да ТАКА Е е!!!!!!!!![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Добър въпрос... Слушам го от сестра ми всеки ден ама аз кво да направя, че тя си пада по такива и след седмица-две ми се оплаква и реве?Ама нали съм батко ще я слушам кво да правя.... Не е само до рядкост, а и до вкус на момичето се пак и те избират с кои да са... Ако искаш свестен търсиш твааа е ....
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Изобщо не са голяма рядкост.Срещат се навсякъде ,обаче проблема е там ,че вие не харесвате свестните момчетаПървоначално написано от giveupbitch
Имам много приятели които са умни ,забавни ,имат ценности ,нямат много пороци (от сорта на пиене и пушене ) и въпреки това момичетата не ги забелязват,защото просто нямат необходимата визия ...
Има момичета които не обръщат внимание на визията ,но поне според мен те са малко на брой.
Повечето от вас не търсят просто свястно момче,те търсят точно определен тип момче който да отговаря точно на техните определени очаквания(те едва ли не очакват всичко у човека да е перфектно).
Има много момичета които скачат на женкарите , "влюбват се" , естествено биват зарязани и почват да питат -"Къде са свестните момчета?" ,а те са навсякъде около тях ,но са прекалено "обикновени" ,за да бъдат забелязани![]()
Сега на мода сред младото поколение са тежкарите с големи бицепси и релефно тяло и заради това някои от момичетата си падат точно по-такива момчета ,а повечето от този тип само се чудят как да наебат момичето и след края на връзката то остава крайно разочаровано от любовта и отново задава въпроса за свестните момчета![]()
П.П.Това са моите наблюдения.Разбира се има страшно много момичета различни от тези които аз описах ,но мисля ,че повечето задаващи този въпроса са от този тип![]()
--------------------------------------------------------
Абе в днешно време момичетата търсят гЪзарчета а не свестни момчетаЖалко но факт ! и после само се оплакват и ревЪт че са наранени, прецакани и куп други помии
There is no right or wrong, only fun or boring
БравоПървоначално написано от BlueFace
Дано поне от теб да го чуят.
След 20 страници разисквания има ли някакво ясно становище или още се 'издирват' свестните?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Няма становище. Не сме постигнали консенсус. Ние по-възрастните очевидно нямаме ясна представа за света и не знаем, че всички свестни всъщност са изчезнали![]()