.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 308
    Не, бе има ги още , ама както каза едно от момчетата вече май няма свястни момичета , за да има свястни момчета !

Не мога да разбера к'во половината тука се разревали "той иска само секс" .. МНОГО ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ИСКАМЕ! Вече имаме нова дефиниция - свястно момче = момче, което не знае за какво му е оная работа .. п*ткенска работа .. взимате си един СТЕРИЛЕН и се кефите .. ама да ви издам една тайна .. няма да ви е интересен на 2-рия ден.

ПОЗДРАВИ!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Re: кьде изчезнаха свестните момчета?

Цитирай Първоначално написано от FreeRun-BoY
    Отказаха се да търсят свестни момичете...
    И тръгнаха по педераслък

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от Vangeloff E.I
    Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..
    ahxahxah mm az sam 92 i opredeleno ne sam se degradiral
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]хахахахахахахаахахахахаха хаххааххаха
    Ооо ОпРеделено има свестни момчета..Моя например е такъв.. СТРАшЕН!!!!!!!!!
    под думата "СТРАшЕН" кфо тря да се подразбира ? Кой знае .. ти може да си поредната ку*ва която ходи с поредния ку*вар , ако е така мн ясно че ще е "СТРАшЕН"
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Има ги тия свестните по ваште разбирания,но пък вие не ги щете обикновено,щото са некви кротки,грозни или зубъри. а вие си падате баш по тея,които искат само да ви чукат... кой ви е виновен тогава?
    Това е и моето мнение по въпроса... всички търсите свестни, но не ги искате и само на курвари налитате

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ve4e stanaha golqma rqdkost za moe golqmo zajalenie

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от Vangeloff E.I
    Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..
    има свестни момчета и сега но са рядко и тях няма да ги видиш в кръчмата или кафето... няма да ги видиш да се бият по дискотеките и да се кефят на кючеци и оргии .... няма да ги чуеш да говорят цинизми пред хоря от всяка възраст и пол... има ги и аз като момче ти казвам че има поне приятелите ми са такива ... и аз съм като тях ... не ходим по к*рви, а сме наранени от безкрупулността на такива момичета ... защото когато си пубер си харесваш момиче първо на външен вид ... а после си играчка ... всеки си има своето разочарование ... по-скоро свестните са унижени от модернистичното .... новите разбирания са в разрез не само със здравословни и морални принципи, а навлизаме в темата за демографка нестабилност .... липса на качествени кадри в различните звена на социалната сфера ...
    липсата на свестни момчета се дължи на липсата на свестните стойностит ... безхарактерноста и живота по течението са пагубни а не както биват наричани-временни ....
    to4no qsnuu my ne mn kratku
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    а я ми отговорете какво точно наричате свястно момче???
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    а я ми отговорете какво точно наричате свястно момче???
    ако знаеха какво искат тази тема нямаше да съществува
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Аз съм си свестен,но съм 95

Ами , да си внасяме от чужбина

Град
    somewhere over the rainbow
    миличка мъжете са такива защото ние такива си ги направихме ще ви се стори като липса на женска сулидарност,но ебачи има за тия курви дето им се дават.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    То че е така, така е. Има момичета и момичета и дето се казва, курвар и курва се намират.. А иначе има много свестни момчета, просто още не сте ги намерили

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Аз съм си свестен,но съм 95
    споко след една-две години почва прехода...чакай само първата мастия да те преебе
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    София
    Е това за свестните след 1984 ме уби.

Moeto mom4e e mnogo svqsno! obi4am go
    Testis unus,testis nullus...

Еми как да има свестни момчета като няма свестни момичета ? Всички тийн-ове деградират.. вече синоним на свестен е да пушиш да те ебе/ебеш всичко живо, да си гъзар и т.н. Просто света стана такъв. И наистина свестните хора започват да се губят в масата от деградирали и пропаднали хора.

момчетата се държат с момичетет така както им се показва! ако покажеш на някой . 4е си свясна и нормална ще има свестни момчета, ама какво искате като днешно време едно 90% от момичетата се държат като типични кучки само и само да се харесат на момчетата, еми ок ама такива момичета се харесват само на такива момчета, дето им е за 1то еб**е! ако искаш сероизно момче друж се по нормало и не се прави не много великата работа
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Град
    София
    Мили дами свестни момчета не е имало няма и да има секи човек е съгрешавал независимо вкакъв аспект говорим.Другата подробност,е че всеки има различни разбираня за "свестно момче"
    $uperman

Супер фен
    Свестни момчета има много. Отделен въпрос че вие момичетата сте като коне с капаци и не виждате по далече от носовете си. Как обществото ни няма да деградира, след като стана така че самата деградация взе да се харесва от обикновените хора? Хулиган си, сбил си се в дискотека - добър повод да се похвалиш на приятели и да станеш героя на компанията. Бягаш от даскало и лъжеш учителите - печен тип, а този който остава да научи нищо автоматично става зубър и задръстеняк и съответно го отритват. И така всяко поколение взема пример от предното поколение само че става все по зле и зле. Момичета , свестни момчета с лопата да ги ринеш, но пак повтарям вие сте слепи. Вие харесвате само хулиганите, само "лошите момчета" и не забелязвате другите. Те минават и заминават покрай вас. Когато сме на дискотека как няма да искаме секс ? Ами вие сте курвички и ни давате секса на сребърна тепсия. Прекалено лесни станахте. Друга причина за тийн деградацията е комерсиализацията на обществото и въобще на света, Всички взеха да обръщат внимание на материалното и не чак толкова на духовното. Нещата взеха да се обръщат. Отрепките - станаха добрите , добрите момчета - задръстеняците и шматките. И понеже всеки иска да е харесван, затова взема да ви се струва че добрите момчета изчезват след като синоним на добър е хулиган, отрепка, бияч. Докато самата деградация се харесва , бъде толерирана и подхранван ще бъде така

Град
    Варна
    Ако си наистина свестен, няма как да не забележиш и другите свестни.
    И съм напълно съгласна с изказването на човека преди мен!

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    ПЪРВО РЕШИ КАКФО Е СВЕСТНО И ПОСЛЕ КАЗВАЙ ТАКИВА ГЛУПОСТИ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Свестни момчета има много. Отделен въпрос че вие момичетата сте като коне с капаци и не виждате по далече от носовете си. Как обществото ни няма да деградира, след като стана така че самата деградация взе да се харесва от обикновените хора? Хулиган си, сбил си се в дискотека - добър повод да се похвалиш на приятели и да станеш героя на компанията. Бягаш от даскало и лъжеш учителите - печен тип, а този който остава да научи нищо автоматично става зубър и задръстеняк и съответно го отритват. И така всяко поколение взема пример от предното поколение само че става все по зле и зле. Момичета , свестни момчета с лопата да ги ринеш, но пак повтарям вие сте слепи. Вие харесвате само хулиганите, само "лошите момчета" и не забелязвате другите. Те минават и заминават покрай вас. Когато сме на дискотека как няма да искаме секс ? Ами вие сте курвички и ни давате секса на сребърна тепсия. Прекалено лесни станахте. Друга причина за тийн деградацията е комерсиализацията на обществото и въобще на света, Всички взеха да обръщат внимание на материалното и не чак толкова на духовното. Нещата взеха да се обръщат. Отрепките - станаха добрите , добрите момчета - задръстеняците и шматките. И понеже всеки иска да е харесван, затова взема да ви се струва че добрите момчета изчезват след като синоним на добър е хулиган, отрепка, бияч. Докато самата деградация се харесва , бъде толерирана и подхранван ще бъде така
    Най-после един свестен и точен коментар. Браво! =D> \/

Alabalaportokala Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 9:52 pm Заглавие:

nedei talk v mnojestveno 4islo za ko si4ki trqq sa ednakvi?! i 6to kato ste na disko trqq iskate seks k0o g0olemi gazari li ste kat naebete po edna piqna kurva?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си