- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кьде изчезнаха свестните момчета?
Свестните момчета до един са при мене :P
Не са еднакви. Идеята е че изпъкват само тия за които става въпрос. Защо в диското момчетата търсят само секс ли??? Еми защо в хранителен махазин търсиш храна? Защото това се предлага. Като момичетата в дискотеките се предлагат сами и като са толкова лесни, ще се ебат. Казвам че този процес е цикличен. Колкото повече ебачи има толкова повече курви се навъждат. Накрая ще има предимно курви и ебачи и това ще е света и останалите ще са аутсайдери и т.н.Първоначално написано от iCiTyY
в обедна почивка са :ДПървоначално написано от CucAgMuH
При толкова милиони хора на света темата ти е леко неуместна, момчетата ги има просто не ти се търси. Тук е въпросът къде изчезнаха момичетата, вярно едно момче се лута, за да търси любовта, но просто някои от вас са сляпи, та... защо вие момичета изневерявате първи, какво ви кара да го правите, защо САМО ИСКАТЕ ЛЮБОВ, НО НЕ Я ДАВАТЕ. Е както е казал Алеко - "Разни хора, разни идеали!"... е ... аз казвам - "Празни хора, празни идеали!" Жените... Какво са те? Те са просто едно необходимо зло.
lostinMINIMAL
ee
Добрите момчета от лошите улици.Така пишеше навремето в едно ревю за Goodfellas на Скорсезе.На ташак го казваха това,но има доста дълбок смисъл.И аз съм добро момче от лоша улица.И аз бягам от час,ебавам се със зубърчетата и т.н.По дискотеки не ходя,там само паплач се събира.А,чакайте,за ебаване със зубърчетата казах.Как няма да се ебава човек с тях?Ненормални създания.Отритнати от обществото защото сами са го искали.Те не учат.Те зубрят.Те ОПРЕДЕЛНО не са по-умни от мен.Просто нямат социален живот и затова си четат уроците.Поне така го възприемам аз,фък.Пък и,ебати,какво могат да очакват-някое момиче да си падне по тях?Та те повечето силно наподобяват добре окосмен тиранозавър.Сори пичове,малко поддръжка трябва,иначе никой няма да забележи крехките ви и чувствителни души.Фък.Бях почнал да обяснявам нещо.Добри момчета има.Истина си е сега,че повечето от момичетата са тъпи и слепи.Но си е истина,че и добрите момчета са тъпи и слепи.Повечето от нас(казвам нас,защото и аз се причислявам към групата на добрите момчета) не търсим свестно момиче.Търсим курва.Което е тъпо.Аз не съм така,казах(обаче ебати авторекламата си правя,да се еба и аз в тъпака,ама какво,проста така преценявам другите-съдейки по себе си).Тъпо е.Глупаво и некадърно.Момичетата също не искат нищо друго освен един диамантен кур,който ще ги задоволи и ще им плаща сметките по кафетата.Сори,гърлс,не става така.мамка му,забравих си мисълта.Ще продължа друг път.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Да големи газари сме що.nedei talk v mnojestveno 4islo za ko si4ki trqq sa ednakvi?! i 6to kato ste na disko trqq iskate seks k0o g0olemi gazari li ste kat naebete po edna piqna k***a?!
Жените са създадени за да бъдат ебани, а мъжете за да ги ебат. Ми кво да прайм ? Да съ друсъми ли бе ? Това всъщност е една философия с доста дълбок смисъл. Вникнете в нея. Така е било, така ще бъде. Искам те, но те искам само за вечерта. Ние не сме кучета с каишка че да се мъчите да ни задържате до себе си
Никога не съм бил фен на дългите връзки. Като си помисля за една такава и ми настръхват косите. А това че момичетата като се влюбите почвате постоянно да ни притискате и да искате нещо още по сериозно нещо което не искаме докато не възмъжеем и не съзреем напълно. Омъжвате са на по 18-19 години. Една такава сега ми църли за общо съжителство и брак. Вие момичета не сте у ред. Наживейте се първо като бели хора, вижте първо от живота тогава мислете за такива работи. Това само вие сте го измислили. Прости кучки![]()
![]()
Пак повтарям. Свестни момчета ( това за вас не са курварите ) има много, отворете си очите.
Има и свестни,но вероятно са наранени и се "крият" от любовта.![]()
Ако ги зарибяваш с тва дето ти е на подписа... Слабо...Първоначално написано от iCiTyY
![]()
![]()
:P
Не бе... шегувам се...Темата ти има 60 пост-а. Събрала си доста заинтересувани и самотно-свестни момчета. Choice is ur
![]()
да слуша
Tо че има свясти момчета има,ама са на изчезване.![]()
Или са заети вече,или са гейове![]()
offline forever!
! ! !Първоначално написано от sasha_90
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
еми тук саПървоначално написано от iCiTyY
:P
Lord Give Me A Sign
nqma
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Това с деградиралите след набор 84 е много смешно и не е ли твърде голям опит да го твърдиш ?![]()
Много точно казано.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
gg
кьде изчезнаха свестните момчета?
ima gi opredelenoradvam se che poznavam pone 4 5 takiva
obicham gi mnogo .. chustvam gi kato bratq
na priqtelkite im samo moje da zavijdat vsichki
))
свестните момИчета сМемалко .. щот пойчето са някакви изрусени каки, с по 20 тона грим и токчета в/у който не могат да ходят ...
а за свесТни момчета, еми честно казано, има ги!ПросТо в определен момет те с епоявяват в живота ни.. но определено повече мислят само за секса и то СЕКС БЕЗ ЧУВСТВА ...![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Вижте значи може много да се говори по тази тема,да има свестни момчета,да има и свестни момичета,но за съжаление са много малко.Повечето жени в днешно време (не казвам всички) гледат да са с най-големите ''гъзари'' и после се чудят каде са изчезнали свестните момчета еми истината е че повечето от вас не търсят точно такива,а после се оплакват,на бас че ако си даде равносметка всяка от вас познава поне по едно свястно момче,но никога няма да тръгне с него,защото не се прави на гъзар,няма милиони в банковата си сметка и не кара скъпи коли в общи линий не е най-големия playboy.Да наистина има и свестни момичета но и те са малко.Доколкото до това какво се разбира под свястно момче или момиче всеки човек има различни вижданя.Така че момичета не се оплаквайте,а просто си дайте равносметка какъв човек искате да имате до себе си и деиствайте по въпроса.
И ти понеже си много свестен не ходиш по кафета и по кръчми? Или защото си много добър си сам? Осъзнай колко си деградирал и спри да пишеш глупости. Защото тва, че слушам чалга примерно не означава, че не мога да се държа добре с гаджето си, не означава, че трябва да си седя вкъщи по цял ден защото няква п*тка ме е зарязала...нищо не означава всъщност. Вените брато... бързо !Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
И аз това са питам! Къде изчезнаха?!?!?!![]()
В праисторията, сестро.Първоначално написано от evelinka1122
Всъщност аз съм един от тях и оцелях в този прокълат свят, но пък си намерих свестно момиче така че не ме мислете много![]()
Първоначално написано от mother
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем браво поздравления че си оцелял ... ако случаино скъсаш с приятелката си обади ми са ... =D>
![]()
edni samo da ebat jenite znaqt drugite samo da ebat mujete znaq abe ujass naprao polovinata stanaha mazni pedali a drugata sa perverzni tipove det samo za ebane mislqt vupreki 4e nqma lo6o pone ne sa obratni![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Съществуват,но са вече изчезващ вид!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?