.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 308
    Свестните момчета до един са при мене :P

Град
    Пред учебника
    Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    Alabalaportokala Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 9:52 pm Заглавие:

Свестни момчета има много. Отделен въпрос че вие момичетата сте като коне с капаци и не виждате по далече от носовете си. Как обществото ни няма да деградира, след като стана така че самата деградация взе да се харесва от обикновените хора? Хулиган си, сбил си се в дискотека - добър повод да се похвалиш на приятели и да станеш героя на компанията. Бягаш от даскало и лъжеш учителите - печен тип, а този който остава да научи нищо автоматично става зубър и задръстеняк и съответно го отритват. И така всяко поколение взема пример от предното поколение само че става все по зле и зле. Момичета , свестни момчета с лопата да ги ринеш, но пак повтарям вие сте слепи. Вие харесвате само хулиганите, само "лошите момчета" и не забелязвате другите. Те минават и заминават покрай вас. Когато сме на дискотека как няма да искаме секс ? Ами вие сте курвички и ни давате секса на сребърна тепсия. Прекалено лесни станахте. Друга причина за тийн деградацията е комерсиализацията на обществото и въобще на света, Всички взеха да обръщат внимание на материалното и не чак толкова на духовното. Нещата взеха да се обръщат. Отрепките - станаха добрите , добрите момчета - задръстеняците и шматките. И понеже всеки иска да е харесван, затова взема да ви се струва че добрите момчета изчезват след като синоним на добър е хулиган, отрепка, бияч. Докато самата деградация се харесва , бъде толерирана и подхранван ще бъде така
    nedei talk v mnojestveno 4islo za ko si4ki trqq sa ednakvi?! i 6to kato ste na disko trqq iskate seks k0o g0olemi gazari li ste kat naebete po edna piqna k***a?!
    Не са еднакви. Идеята е че изпъкват само тия за които става въпрос. Защо в диското момчетата търсят само секс ли??? Еми защо в хранителен махазин търсиш храна? Защото това се предлага. Като момичетата в дискотеките се предлагат сами и като са толкова лесни, ще се ебат. Казвам че този процес е цикличен. Колкото повече ебачи има толкова повече курви се навъждат. Накрая ще има предимно курви и ебачи и това ще е света и останалите ще са аутсайдери и т.н.

Re: кьде изчезнаха свестните момчета?

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    Отидоха да пушат
    в обедна почивка са :Д

Град
    Ловеч
    При толкова милиони хора на света темата ти е леко неуместна, момчетата ги има просто не ти се търси. Тук е въпросът къде изчезнаха момичетата, вярно едно момче се лута, за да търси любовта, но просто някои от вас са сляпи, та... защо вие момичета изневерявате първи, какво ви кара да го правите, защо САМО ИСКАТЕ ЛЮБОВ, НО НЕ Я ДАВАТЕ. Е както е казал Алеко - "Разни хора, разни идеали!"... е ... аз казвам - "Празни хора, празни идеали!" Жените... Какво са те? Те са просто едно необходимо зло.
    lostinMINIMAL

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Добрите момчета от лошите улици.Така пишеше навремето в едно ревю за Goodfellas на Скорсезе.На ташак го казваха това,но има доста дълбок смисъл.И аз съм добро момче от лоша улица.И аз бягам от час,ебавам се със зубърчетата и т.н.По дискотеки не ходя,там само паплач се събира.А,чакайте,за ебаване със зубърчетата казах.Как няма да се ебава човек с тях?Ненормални създания.Отритнати от обществото защото сами са го искали.Те не учат.Те зубрят.Те ОПРЕДЕЛНО не са по-умни от мен.Просто нямат социален живот и затова си четат уроците.Поне така го възприемам аз,фък.Пък и,ебати,какво могат да очакват-някое момиче да си падне по тях?Та те повечето силно наподобяват добре окосмен тиранозавър.Сори пичове,малко поддръжка трябва,иначе никой няма да забележи крехките ви и чувствителни души.Фък.Бях почнал да обяснявам нещо.Добри момчета има.Истина си е сега,че повечето от момичетата са тъпи и слепи.Но си е истина,че и добрите момчета са тъпи и слепи.Повечето от нас(казвам нас,защото и аз се причислявам към групата на добрите момчета) не търсим свестно момиче.Търсим курва.Което е тъпо.Аз не съм така,казах(обаче ебати авторекламата си правя,да се еба и аз в тъпака,ама какво,проста така преценявам другите-съдейки по себе си).Тъпо е.Глупаво и некадърно.Момичетата също не искат нищо друго освен един диамантен кур,който ще ги задоволи и ще им плаща сметките по кафетата.Сори,гърлс,не става така.мамка му,забравих си мисълта.Ще продължа друг път.
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Супер фен
    nedei talk v mnojestveno 4islo za ko si4ki trqq sa ednakvi?! i 6to kato ste na disko trqq iskate seks k0o g0olemi gazari li ste kat naebete po edna piqna k***a?!
    Да големи газари сме що.

Жените са създадени за да бъдат ебани, а мъжете за да ги ебат. Ми кво да прайм ? Да съ друсъми ли бе ? Това всъщност е една философия с доста дълбок смисъл. Вникнете в нея. Така е било, така ще бъде. Искам те, но те искам само за вечерта. Ние не сме кучета с каишка че да се мъчите да ни задържате до себе си

Никога не съм бил фен на дългите връзки. Като си помисля за една такава и ми настръхват косите. А това че момичетата като се влюбите почвате постоянно да ни притискате и да искате нещо още по сериозно нещо което не искаме докато не възмъжеем и не съзреем напълно. Омъжвате са на по 18-19 години. Една такава сега ми църли за общо съжителство и брак. Вие момичета не сте у ред. Наживейте се първо като бели хора, вижте първо от живота тогава мислете за такива работи. Това само вие сте го измислили. Прости кучки

Пак повтарям. Свестни момчета ( това за вас не са курварите ) има много, отворете си очите.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има и свестни,но вероятно са наранени и се "крият" от любовта.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas

кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    Ако ги зарибяваш с тва дето ти е на подписа... Слабо... :P
    Не бе... шегувам се... Темата ти има 60 пост-а. Събрала си доста заинтересувани и самотно-свестни момчета. Choice is ur
    да слуша

Град
    Русе
    Tо че има свясти момчета има,ама са на изчезване.

Или са заети вече,или са гейове
    offline forever!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Има и свестни,но вероятно са наранени и се "крият" от любовта.
    ! ! !
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт

еми тук са SkypE : cs_neeko :P

Lord Give Me A Sign

nqma
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Това с деградиралите след набор 84 е много смешно и не е ли твърде голям опит да го твърдиш ?

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Аман от такива теми, наскоро имаше една досущ като тази.
    Ако питаш мен, свестни момчета има, при това не са малко, ама как ще ги намериш, когато си се забила в дискотеката с поредния "секс символ" на компанията... То че има и кифли, има, ама всичките - заедно с момчетията, се срещат на едно място - "на кафе" или танцувайки на поредното парче, коет след седмица ще жъде забравено, в дискотеката и напивайки се с текила... (нищо против текилата, де ) Не ми е ясно защо всеки го приема за даденост да хване гадже от такива места... А после защо не ставали за сериозни връзки... Ще ме прощават всички, но щом някой определя хобитата си с "ходене по кафенета и дискотеки", едва ли има нещо стойностно у себе си, което си струва да бъде запазено, дори и да му хрумне на него, че иска да се задържи на едно място.
    Пффф, като се замисля какво може да е момиче, щом си избира само такива (а после има наглостта да се оплаква), не искам да коментирам. Все съм си на мнение, че трябва да познаваш човека, преди да пожелаеш да сте повече от приятели...
    Много точно казано.

кьде изчезнаха свестните момчета?
    ima gi opredeleno radvam se che poznavam pone 4 5 takiva obicham gi mnogo .. chustvam gi kato bratq na priqtelkite im samo moje da zavijdat vsichki ))

свестните момИчета сМе малко .. щот пойчето са някакви изрусени каки, с по 20 тона грим и токчета в/у който не могат да ходят ...

а за свесТни момчета, еми честно казано, има ги!ПросТо в определен момет те с епоявяват в живота ни.. но определено повече мислят само за секса и то СЕКС БЕЗ ЧУВСТВА ...
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Вижте значи може много да се говори по тази тема,да има свестни момчета,да има и свестни момичета,но за съжаление са много малко.Повечето жени в днешно време (не казвам всички) гледат да са с най-големите ''гъзари'' и после се чудят каде са изчезнали свестните момчета еми истината е че повечето от вас не търсят точно такива,а после се оплакват,на бас че ако си даде равносметка всяка от вас познава поне по едно свястно момче,но никога няма да тръгне с него,защото не се прави на гъзар,няма милиони в банковата си сметка и не кара скъпи коли в общи линий не е най-големия playboy.Да наистина има и свестни момичета но и те са малко.Доколкото до това какво се разбира под свястно момче или момиче всеки човек има различни вижданя.Така че момичета не се оплаквайте,а просто си дайте равносметка какъв човек искате да имате до себе си и деиствайте по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от Vangeloff E.I
    NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..
    има свестни момчета и сега но са рядко и тях няма да ги видиш в кръчмата или кафето... няма да ги видиш да се бият по дискотеките и да се кефят на кючеци и оргии .... няма да ги чуеш да говорят цинизми пред хоря от всяка възраст и пол... има ги и аз като момче ти казвам че има поне приятелите ми са такива ... и аз съм като тях ... не ходим по к*рви, а сме наранени от безкрупулността на такива момичета ... защото когато си пубер си харесваш момиче първо на външен вид ... а после си играчка ... всеки си има своето разочарование ... по-скоро свестните са унижени от модернистичното .... новите разбирания са в разрез не само със здравословни и морални принципи, а навлизаме в темата за демографка нестабилност .... липса на качествени кадри в различните звена на социалната сфера ...
    липсата на свестни момчета се дължи на липсата на свестните стойностит ... безхарактерноста и живота по течението са пагубни а не както биват наричани-временни ....
    И ти понеже си много свестен не ходиш по кафета и по кръчми? Или защото си много добър си сам? Осъзнай колко си деградирал и спри да пишеш глупости. Защото тва, че слушам чалга примерно не означава, че не мога да се държа добре с гаджето си, не означава, че трябва да си седя вкъщи по цял ден защото няква п*тка ме е зарязала...нищо не означава всъщност. Вените брато... бързо !

И аз това са питам! Къде изчезнаха?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    В праисторията, сестро.

Всъщност аз съм един от тях и оцелях в този прокълат свят, но пък си намерих свестно момиче така че не ме мислете много

Цитирай Първоначално написано от mother
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    В праисторията, сестро.

Всъщност аз съм един от тях и оцелях в този прокълат свят, но пък си намерих свестно момиче така че не ме мислете много
    Ем браво поздравления че си оцелял ... ако случаино скъсаш с приятелката си обади ми са ... =D>

edni samo da ebat jenite znaqt drugite samo da ebat mujete znaq abe ujass naprao polovinata stanaha mazni pedali a drugata sa perverzni tipove det samo za ebane mislqt vupreki 4e nqma lo6o pone ne sa obratni

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Град
    Terra incognita!
    Съществуват,но са вече изчезващ вид!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си