- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кьде изчезнаха свестните момчета?
По мненията ви съдя, че вие сте затворени хора и просто търсите приятели, а не 'ебане'. Малко се съмнявам да направите едно момиче щастливо при положение, че вие самите сте рухнали из основи и търсите промяна в някой клон ( гадже ). Може да ви звучи грубо, но се замислете. Променете нещатаПървоначално написано от djumerka
![]()
Първоначално написано от Vangeloff E.I
Айде да ви кажа,че има свестнички и приятеля ми е такъв.Всичките ми приятелки само се оплакват по този въпрос и хвалят авера ми и го дават за пример.Така че макар и трудни за намиране има качествени момчета,но и момичетата да ви кажа не останаха много нормални както някои написаха по-горе повечето стават курви и си мислят че са интересни по тоя начин,но не са.Онзи ден слушах двама познати как си говорят за едно момиче каква курва била бля бля .. така че по-добре и двата пола да не се самозабравяме.![]()
мдам умря романтиката мила .... няма ги просто са завладяни от други морални ценности един от недостатъците на глобалния свят...
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Аз съм хванала последния от изчезващите явно![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз пък бих казала че съм симпатична и не искам да си хвана гадже и да се чукам с него само за да се правя на "готина". Според мен това е най-лесното нещо. Почти Всяко момиче може да бъде кучка без капка мозък която мисли само за секс и наркотици. Според мен по трудно е да държиш на себе си и да бъдеш добър човек. В крайна сметка какво ще стане с тези момичета и момчета? Ще станат съответно мафиот и неговата съпруга. И в крайна сметка дали ще имат стойностен живот, според мен не. Нищо против фешоните, имам много познати коитоо са стойностни хора и в това да си модерен няма нищо лошо, но в други неща има.![]()
Enjoy Life
момиче съм!!
Бих казал че съм чешит и то убииствено много но и че съм също толкова свестен стига човек да ме разбере
зает съм![]()
ЪхъхъхъхъхъХ. Доволно се посмях след прочитането на този постhm slu4aino vidqh tova za cs-a.. mi otnositelno e.. i az si kupih profesionalno oborudvane, dori da ne sym Pro igra4 (koeto ne zna4i 4e sym mega skilled Cool ), za da mi bade maksimalno komfortno po vreme na igra.. ne za da hodq na zali s tqh i da im vikam EI EI VIJte mi pada,mi6kata,slu6alkite i klaviaturata ko 6e kajete.. tova e tapi4ko.. ako kazvate 4e nqma razlika mejdu mi6ka s top4e za 6 leva i g1/3/5/7/9 da re4em, ste napalno ograni4eni i tapi ^^ ima gigantska razlika.. zavisi vsi4ko ot vas, ako iskate da izvle4ete udovolstvie ot cqlata rabota, ne pre4i da saberete pari i da si kupite razl glezotiiki Smile![]()
. Нима ми трябва професионално оборудване за да си правя кефа от дадена игра. Напротив не ми трябва. Играл съм с мишка за 200 лева и с мишка за 4. Никаква разлика. Пак си правя веселбата и ако не се занимавам с про гейминг, не смятам че това е необходимо. А още повече за човек който играе 2 часа на ден.
Е, тук сме де - кой ни търси?
Лелее. Вие още малко ще изкарате че нямало свестни момчета.
А тези които си предлагат услугите във форум, не са свестни, а много много задръстени и несоциални хора. За съжаление има и такива индвиди. Момчета не търсете своята половинка по интернет, а се стегнете и ако трябва променете нещо в себе си, изчистете комплексите като за начало и си повдигнете малко шибаното самочувствие. Защото това се разбира и нито едно момиче няма да ви хареса
А момичета вие престанете с малоумните изказвания къде изчезнали свестните момчета или пък че били на изчезване. От личен опит ви казвам че сами си врете носовете и скачате на пишките на курварите. Сами си го търсите. Момчета много свестни много. ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПОВТАРЯМ НЕ ЗНАМ - С МНОГО БЕДЕН СВЕТОГЛЕД СТЕ ЗА ТВЪРДИТЕ ТАКИВА АБСУРДНИ НЕЩА и това че във вашия собствен роден град с 50к човека на кръст сте попаднали на курвар който ви е избомбил, не означава че ние сме ви виновни и че едва ли не свестните типове изчезнали. И вие ще случите на подходящия човек ще видите колко смешно е било това което сте казвали по форума!!!
Честно казано, тая тема е обсъждана невероятно много пъти. И има проблем и няма проблем; и момичетата и момчетата са виновни за случващото се. Нямаш право да казваш, че нямало хубави и добри момчета. Просто не познаваш всички. Както и е тъпо да се каже, че няма хубави момичета. Има такива - друг е въпроса, че не ги виждаш, че са заети, или, че си си пропуснала шанса с такова момче. Вярвам, че и в този форум има страшно много добри момчета, които са сами, но повечето пъти(ще говоря в множествено число) оставаме недооценени. Много често момичетата искате "лошо момченце", а после се оказва някъв "пръдльо" и вие оставате "дълбоооооооко" разочаровани. Не отричам, че има и много лоши, които трудно ги забелязваш какви са, но просто не казвай, че няма.
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Я си признай, че си падаш по лоши момчета![]()
Все о6те има свестни мом4ета,познавам такива и мисля 4е съм един от тях.Мн се 4удя за6то трябва да си някакво надуто богата64е за да те хареса 1 моми4е?!?Но като се замисля свястните моми4ета не харесват такива мом4ета.В дне6но време това да не пу6и6 и да не се напива6 се приема с критика от мн теенове.4аст от Хората от моя клас ме смятат за задръстен то4но заради това и за6тото имам пове4е мозък от тях....?! Не разбирам това!Бях потресен от един коментар 4е свястни мом4ета над 84 набор нямало![]()
![]()
и 4е си4ко било деградирало.Просто не знам как това може да бъде написано,но определено не е вярно.Понякога аз съм се питал дали има свястни моми4ета и наистина мислех 4е няма,но всъ6тност има и то доста(въпреки 4е курвите не са никак малко).Наскоро сре6тнах едно такова моми4е и сега 6те направа вси4ко по силите си за да го спе4еля.
![]()
НО СВЯСТНИ МОМ4ЕТА ИМА.Аз се дразня на това 4е ако няма6 супер външност не те приемат.Според мен по важна е съ6тността.![]()
--------------------------------------------------------
Да ви кажа 4естно толкова мн пъти съм летяла по ''лошите'' мом4ета 4е ако с всяко падане от високото ми се пробиваше по 1 дупка в главата сигурно от отдавна да съм без глава.Но 1 такова разо4арование не е края на света.Взех си поуки от грешките и се стремя да не ги повтарям.Сега ходя с 1 мн свестно мом4е(всъщност мъж щото е 11 год по голям от мене) и когато някои ми каже ''бе от къде го намери тоя...ебати късмета имаш и тн'' се 4удя как да им обясня 4е те са си виновни.
Моми4ета не летете на мн високо!После боли при падането!
Момичетата искат свесни момчета а не се гледат какво правят!Някакви пикли на по 15-16год тръгват да се занимават с 20 годишни че дори и по-големи и за какво?защото така ще са по готини..А момчетата на по 16-17г. гледат само да забият някое момиче и не си го слагат толкова про сърце!така че не само момчетата мислят само за е*ане...то май вече мн повече момичета гледат само как да си легнат с някой "чичко" и тфа е....!романтиката е почти на изчезване!
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ne sym suglasna!!! Momi4etata okolo men,vsi4kite mi priqtelki vklu4itelno i az...tyrsim mom4e na koeto 6te mu puka za teb,6a si te gleda,6a se grije za teb,6a te obi4a. I kato kazvame 4e mom4etata iskat sex,nqqme v predvit4 e nie ne iskame..prosto mom4etata iskat da te naebat i da si trugnat...i zakvo si4ki uj "svqstni" mom4eta si hva6tat nqkvi kruvi4ki bez izvinenie...det im izneverqvat sys vseki sre6tnat...a vsy6toto vreme si4ki mom4eta mi prikazvat "si4ki momi4eta sa takiva i takiva te iskat samo pari i koli" emi ogledaite se malko...ima i momi4eta koito obi4at...i na koito im trqbva samo da gi obi4at..i ni6to drugo!!!Първоначално написано от FreeRun-BoY
P.S. sujelqvam ako sym bila malko grubaprosto tova mi e "bolna" tema i mn se palq
ni6to li6no ina4e
![]()
Там където са и свестните момичета...Защо всички смятат,че няма свестни момчета.?Знаете ли защо!?!Защото една част от всички вас са все още малки и не са видяли нищо от живота,попаднали са на едно момче,което ги е зарязало и айде вече няма свестни момчета.Защо мислите,че вие сте свестни,за да чакате свестно момче!?Принца на бял кон няма да дойде,защото той не съществува...,а и за да чакаш принца самата ти трябва да си принцеса...Няма перфектен мъж,поради причината,че няма и перфектна жена.Не трябва да търсите нещо,което самите вие не сте.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ne s iz4eznali....prosto sa golqma rqdkost.....da vi se pohvalq namerih takova mom4e koeto da ne iska samo seks.![]()
Не търсиш достатъчно....моя е супер свестен, да не кажа най-свестния![]()
А къде изчезнаха свестните момичета?Къде изчезнаха готините и пекани мацки които когато се обесняват в любов на някого премислят всяка една дума?Къде останаха момичетата които държат на една дълга връзка? Първо погледнете себе си след това гледайте нас момчетата!
svestnite i hubavi mom4eta ili sa zaeti ili sa geiove![]()
![]()
![]()
__________________________________________________ ______
Мъжете са КАто КЕнеФите ,ХубавиТЕ са зАети А останАлиТе Са ОСрани![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от мече гризли
радваме се за теб, но не говори от наше име![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от iCiTyY
ТУКА СЪМ !![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
iz4eznaha zaedno s dinozavriteili po skoro nikoga gi e nqmalo..
![]()
![]()
___~*~ l
ne tursite dostatu4no ili e drug problema za vas ,4e iskate v edin 4ovek vsi4ko da e perfektno i togava moje da go nare4ete svesten..no sry nqma perfektni hora na sveta .......