.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 308
    Цитирай Първоначално написано от djumerka
    Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Свестни момчета има вярвайте!. Вътрешно си мисля че съм един от тях... може би и затова съм сам. Всяко момиче иска да е с така наречението плейбочета. С гелосаните прически бръснатите крака, с огромните черни очила и якето с пухчета. Просто се преобърна мисленето на хората и свястните момчета (съда по себе си... ще прозвучи като самохвалство но вътрешно в душата си си знам че е така и го казвам на глас) се имат за сдуханяци. Затова че не искам гадже за единият секс мамка му. Защото искам човек с който да се допълваме и да знам че мога да разчитам на него както и тя на мене.Това вече не се толерира в днешно време. Да! Красотата е фактор но не е главният фактор.. Не съм търсил някаква неземна красавица... Просто едно момиче което да направя щастлива.. Уви явно не съм от "готините пичове" които гледат да изчукат колкото се може повече момичета.Това е от мене.. Които иска повече на ЛС!
    ами така си е... тея за които говориш за г'зарчетата дето се мислят за .?!?!?. и аз това търсих... момиче с което да се допълвам, но явно съм сбъркал с мнението си ... и то май за всички. просто непознавам момиче което да не я привлича груботата, убидите на другите. ако пък си г'зар и не й дадеш внимание, тя още повече се увлича по теб и забравя за свястните момчета. всички си ги харесват лошите. ха честито, сега и аз ставам такъв. е поне да ви го набия в путката прости путки такива! после ходете да търсите наранените от вас момчета! мизерни сте!
    По мненията ви съдя, че вие сте затворени хора и просто търсите приятели, а не 'ебане'. Малко се съмнявам да направите едно момиче щастливо при положение, че вие самите сте рухнали из основи и търсите промяна в някой клон ( гадже ). Може да ви звучи грубо, но се замислете. Променете нещата

Re: кьде изчезнаха свестните момчета?

Цитирай Първоначално написано от Vangeloff E.I
    Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..

Айде да ви кажа,че има свестнички и приятеля ми е такъв.Всичките ми приятелки само се оплакват по този въпрос и хвалят авера ми и го дават за пример.Така че макар и трудни за намиране има качествени момчета,но и момичетата да ви кажа не останаха много нормални както някои написаха по-горе повечето стават курви и си мислят че са интересни по тоя начин,но не са.Онзи ден слушах двама познати как си говорят за едно момиче каква курва била бля бля .. така че по-добре и двата пола да не се самозабравяме.
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

мдам умря романтиката мила .... няма ги просто са завладяни от други морални ценности един от недостатъците на глобалния свят...
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Аз съм хванала последния от изчезващите явно
    Let The BEAT Control Your Body

Аз пък бих казала че съм симпатична и не искам да си хвана гадже и да се чукам с него само за да се правя на "готина". Според мен това е най-лесното нещо. Почти Всяко момиче може да бъде кучка без капка мозък която мисли само за секс и наркотици. Според мен по трудно е да държиш на себе си и да бъдеш добър човек. В крайна сметка какво ще стане с тези момичета и момчета? Ще станат съответно мафиот и неговата съпруга. И в крайна сметка дали ще имат стойностен живот, според мен не. Нищо против фешоните, имам много познати коитоо са стойностни хора и в това да си модерен няма нищо лошо, но в други неща има.
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Бих казал че съм чешит и то убииствено много но и че съм също толкова свестен стига човек да ме разбере

зает съм

Супер фен
    hm slu4aino vidqh tova za cs-a.. mi otnositelno e.. i az si kupih profesionalno oborudvane, dori da ne sym Pro igra4 (koeto ne zna4i 4e sym mega skilled Cool ), za da mi bade maksimalno komfortno po vreme na igra.. ne za da hodq na zali s tqh i da im vikam EI EI VIJte mi pada,mi6kata,slu6alkite i klaviaturata ko 6e kajete.. tova e tapi4ko.. ako kazvate 4e nqma razlika mejdu mi6ka s top4e za 6 leva i g1/3/5/7/9 da re4em, ste napalno ograni4eni i tapi ^^ ima gigantska razlika.. zavisi vsi4ko ot vas, ako iskate da izvle4ete udovolstvie ot cqlata rabota, ne pre4i da saberete pari i da si kupite razl glezotiiki Smile
    ЪхъхъхъхъхъХ. Доволно се посмях след прочитането на този пост . Нима ми трябва професионално оборудване за да си правя кефа от дадена игра. Напротив не ми трябва. Играл съм с мишка за 200 лева и с мишка за 4. Никаква разлика. Пак си правя веселбата и ако не се занимавам с про гейминг, не смятам че това е необходимо. А още повече за човек който играе 2 часа на ден.

Супер фен
    Лелее. Вие още малко ще изкарате че нямало свестни момчета.

А тези които си предлагат услугите във форум, не са свестни, а много много задръстени и несоциални хора. За съжаление има и такива индвиди. Момчета не търсете своята половинка по интернет, а се стегнете и ако трябва променете нещо в себе си, изчистете комплексите като за начало и си повдигнете малко шибаното самочувствие. Защото това се разбира и нито едно момиче няма да ви хареса

А момичета вие престанете с малоумните изказвания къде изчезнали свестните момчета или пък че били на изчезване. От личен опит ви казвам че сами си врете носовете и скачате на пишките на курварите. Сами си го търсите. Момчета много свестни много. ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПОВТАРЯМ НЕ ЗНАМ - С МНОГО БЕДЕН СВЕТОГЛЕД СТЕ ЗА ТВЪРДИТЕ ТАКИВА АБСУРДНИ НЕЩА и това че във вашия собствен роден град с 50к човека на кръст сте попаднали на курвар който ви е избомбил, не означава че ние сме ви виновни и че едва ли не свестните типове изчезнали. И вие ще случите на подходящия човек ще видите колко смешно е било това което сте казвали по форума!!!

Град
    Варна, България
    Честно казано, тая тема е обсъждана невероятно много пъти. И има проблем и няма проблем; и момичетата и момчетата са виновни за случващото се. Нямаш право да казваш, че нямало хубави и добри момчета. Просто не познаваш всички. Както и е тъпо да се каже, че няма хубави момичета. Има такива - друг е въпроса, че не ги виждаш, че са заети, или, че си си пропуснала шанса с такова момче. Вярвам, че и в този форум има страшно много добри момчета, които са сами, но повечето пъти(ще говоря в множествено число) оставаме недооценени. Много често момичетата искате "лошо момченце", а после се оказва някъв "пръдльо" и вие оставате "дълбоооооооко" разочаровани. Не отричам, че има и много лоши, които трудно ги забелязваш какви са, но просто не казвай, че няма.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Все о6те има свестни мом4ета,познавам такива и мисля 4е съм един от тях.Мн се 4удя за6то трябва да си някакво надуто богата64е за да те хареса 1 моми4е?!?Но като се замисля свястните моми4ета не харесват такива мом4ета.В дне6но време това да не пу6и6 и да не се напива6 се приема с критика от мн теенове.4аст от Хората от моя клас ме смятат за задръстен то4но заради това и за6тото имам пове4е мозък от тях....?! Не разбирам това!Бях потресен от един коментар 4е свястни мом4ета над 84 набор нямало и 4е си4ко било деградирало.Просто не знам как това може да бъде написано,но определено не е вярно.Понякога аз съм се питал дали има свястни моми4ета и наистина мислех 4е няма,но всъ6тност има и то доста(въпреки 4е курвите не са никак малко).Наскоро сре6тнах едно такова моми4е и сега 6те направа вси4ко по силите си за да го спе4еля.
    НО СВЯСТНИ МОМ4ЕТА ИМА.Аз се дразня на това 4е ако няма6 супер външност не те приемат.Според мен по важна е съ6тността.

--------------------------------------------------------

Да ви кажа 4естно толкова мн пъти съм летяла по ''лошите'' мом4ета 4е ако с всяко падане от високото ми се пробиваше по 1 дупка в главата сигурно от отдавна да съм без глава.Но 1 такова разо4арование не е края на света.Взех си поуки от грешките и се стремя да не ги повтарям.Сега ходя с 1 мн свестно мом4е(всъщност мъж щото е 11 год по голям от мене) и когато някои ми каже ''бе от къде го намери тоя...ебати късмета имаш и тн'' се 4удя как да им обясня 4е те са си виновни.

Моми4ета не летете на мн високо!После боли при падането!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Момичетата искат свесни момчета а не се гледат какво правят!Някакви пикли на по 15-16год тръгват да се занимават с 20 годишни че дори и по-големи и за какво?защото така ще са по готини..А момчетата на по 16-17г. гледат само да забият някое момиче и не си го слагат толкова про сърце!така че не само момчетата мислят само за е*ане...то май вече мн повече момичета гледат само как да си легнат с някой "чичко" и тфа е....!романтиката е почти на изчезване!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    MaInA CitY

Цитирай Първоначално написано от FreeRun-BoY
    Отказаха се да търсят свестни момичета...
    ne sym suglasna!!! Momi4etata okolo men,vsi4kite mi priqtelki vklu4itelno i az...tyrsim mom4e na koeto 6te mu puka za teb,6a si te gleda,6a se grije za teb,6a te obi4a. I kato kazvame 4e mom4etata iskat sex,nqqme v predvit4 e nie ne iskame..prosto mom4etata iskat da te naebat i da si trugnat...i zakvo si4ki uj "svqstni" mom4eta si hva6tat nqkvi kruvi4ki bez izvinenie...det im izneverqvat sys vseki sre6tnat...a vsy6toto vreme si4ki mom4eta mi prikazvat "si4ki momi4eta sa takiva i takiva te iskat samo pari i koli" emi ogledaite se malko...ima i momi4eta koito obi4at...i na koito im trqbva samo da gi obi4at..i ni6to drugo!!!

P.S. sujelqvam ako sym bila malko gruba prosto tova mi e "bolna" tema i mn se palq ni6to li6no ina4e

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Там където са и свестните момичета...Защо всички смятат,че няма свестни момчета.?Знаете ли защо!?!Защото една част от всички вас са все още малки и не са видяли нищо от живота,попаднали са на едно момче,което ги е зарязало и айде вече няма свестни момчета.Защо мислите,че вие сте свестни,за да чакате свестно момче!?Принца на бял кон няма да дойде,защото той не съществува...,а и за да чакаш принца самата ти трябва да си принцеса...Няма перфектен мъж,поради причината,че няма и перфектна жена.Не трябва да търсите нещо,което самите вие не сте.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    somewhere in space:))))
    ne s iz4eznali....prosto sa golqma rqdkost.....da vi se pohvalq namerih takova mom4e koeto da ne iska samo seks.

Град
    Варна
    Не търсиш достатъчно....моя е супер свестен, да не кажа най-свестния

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    А къде изчезнаха свестните момичета?Къде изчезнаха готините и пекани мацки които когато се обесняват в любов на някого премислят всяка една дума?Къде останаха момичетата които държат на една дълга връзка? Първо погледнете себе си след това гледайте нас момчетата!

svestnite i hubavi mom4eta ili sa zaeti ili sa geiove
    __________________________________________________ ______
    Мъжете са КАто КЕнеФите ,ХубавиТЕ са зАети А останАлиТе Са ОСрани

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    svestnite i hubavi mom4eta ili sa zaeti ili sa geiove
    __________________________________________________ ______
    Мъжете са КАто КЕнеФите ,ХубавиТЕ са зАети А останАлиТе Са ОСрани

радваме се за теб, но не говори от наше име
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    кьде изчезнаха свестните момчета ?

ТУКА СЪМ !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

iz4eznaha zaedno s dinozavrite ili po skoro nikoga gi e nqmalo..
    ___~*~ l

Цитирай Първоначално написано от petity12
    ili po skoro nikoga gi e nqmalo..
    аха К!

Град
    somewhere in space:))))
    ne tursite dostatu4no ili e drug problema za vas ,4e iskate v edin 4ovek vsi4ko da e perfektno i togava moje da go nare4ete svesten..no sry nqma perfektni hora na sveta .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си