.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 308
    Град
    Dark Forest
    i и момчетата и момичетата дето са свестнис а супер малко.
    почти на изчезване сме.

Дам, добър въпрос ..къде са изчезнали не знам, но е истинска трагедия, че продължават да изчезват...
    Повечето са лигави отворковци, които се мислят за голямата работа, надуват се на всеки ъгъл и мислят само за простотии... Еми как ще има прогрес в обществото като цяло като някои хора даже не могат да си възпитат децата на елементани обноски !?...
    Пък и защо момчетата се мислят за голямата работа и всичките са за една вечер, една свалка и това е... Каквото било, било...
    Не казвам, че няма свестни момчета.ИМА!... Но все още не познавам много такива... А едно такова момче в днешно време е като да засечеш телефонен разговор на извънземни...
    ...Оф, някой ден ще се осъзнаят доста от лигавите свалячи, но може да е твърде късно...А на вас успех в търсенето !
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: кьде изчезнаха свестните момчета?

Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    Приказваш глупости,аз сега дори излизам в девствено момиче и не бързам и не се натискам да я *ба,просто искам да ми позволи да я обичам и аз да бъда обичан,и аз виках къде отидоха всичките свестни момичета и защо съм само с курви,но това е така,защото живеем в скапан маскарад,всеки ходи с маската си и трудно се откриват свестните хора и са дефицит.
    А накрая разни тъпи случайности застават между тях,няма време,случва се нещо или са заедно за кратко,бахти скапания живот...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    somewhere in space:))))
    pove4eto momi4eta i mom4eta se mislqt za ne6ty pove4e ot drugite opitvat se da se pravqt naklouni za dsa privlekt vnimanieto si vurhu taq nezavisimo kak

eto edno mom4e koeto misli trezvo i pravilno...:vamp

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Ето ме тук съм разбрах,че сте ме търсили

Град
    nqma nio6ty lo6o da si samouveren ,no 4ak puk tolkova???

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от D@rk_AnGeL
    nqma nio6ty lo6o da si samouveren ,no 4ak puk tolkova???

Понеже не ме познавате аз съм много ама много послушно момче

Град
    Цитирай Първоначално написано от D@rk_AnGeL
    pove4eto momi4eta i mom4eta se mislqt za ne6ty pove4e ot drugite opitvat se da se pravqt naklouni za dsa privlekt vnimanieto si vurhu taq nezavisimo kak

eto edno mom4e koeto misli trezvo i pravilno...:vamp
    Хубаво разсъждавам правилно обаче имам чувството,че това е причината да съм нещастен,иска ми се да бях един от много смотани изрусени кретени с розови тениски и парите на мама и тате,а аз съм сериозното момче с голата глава и мотора,боксъора...В днешно време никакъв не може да си от смотаните позъори,те са навсякъде и всичко опира до парите...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    4estno da ti kaja ima momi4eta koito predpo4itat takiva kato teb {koito mislqt trezva}otkolkoto takiva det sa izruseni i kakto ti gi nari4a6...taka 4e nqma smisul da iska6 da si kato teq tup4ovci............

Ами да, права си.Всеки човек има различен вкус и винаги може да се намери някое животно като тебе, което да те хареса

Град
    София
    az sum tuk i sam si mnogo normalen i vsi4ki moi priqtelki kazvat 4e sum super svesten

Браво на теб!.... Да живеят свесните момчета...и да се осъзнават заблудените !

Град
    Цитирай Първоначално написано от night-wish
    az sum tuk i sam si mnogo normalen i vsi4ki moi priqtelki kazvat 4e sum super svesten
    Тогава защо си метъл?Аз съм ако момиче,готино и секси няма да пусна на метъл!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Angel_of^love
    Ами да, права си.Всеки човек има различен вкус и винаги може да се намери някое животно като тебе, което да те хареса
    Koi e jivotno ako moga da popitam?

Град
    i da ti kaja az ne se hvurlqm na vrata na vsqko sre6tnato mom4e ako tva ima6 predvid.....prosto go pozdravih za tva det ima zdrav razum a ne za drugo........

Не фокусирах на някой точно определен човек с думата "животно", а с това имах предвид, че колкото и чудат да си, колкото и да си по необикновен и т.н.. пак ще се намери някой като теб, които да те хареса...

квото и да си говорим... вече много рядко се срещат момчета, а и момичета, които да са свястни..еми като си се замислим си е така...и другото което е по-тревожно е, че на този етап и двата пола се опитват да се правят на това, което не са...опитват се да подръжават на някой...или взимат примери от неподходящите хора... мисля че просто трябва да се примирим
    keep on rising... ;]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    ...емота, фешанчета мамини , гъзарчета тип 50 сент и така нататъка...
    Малко са свестните, затова аз си зех едно от последните .. на изчерпване са все пак... Зареждайте се момичета.. /аз да се надявам че няма да имам нужда от резерви /
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Re: кьде изчезнаха свестните момчета?

Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    кьде изчезнаха свестните момчета?
    отидоха да търсят свестните момичета

... и те така

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Ko da kaja I az taka trudno namiram i qvno skoro kakto e trugnalo takiva svestni nqma da vidq

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    ето това е проблема на момичетата значи искате свестни момчета който да не искат само сек* а същото време искате и да не слуша метъл,рок,пънк или какъвто и да е било друг стил в музиката или в обличането които не ви харесва нестанахте ли малко по нахални от колкото трябва какво общо има това каква музика слуша човек или как се облича с това което е всъщност мам*му стара
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    ето това е проблема на момичетата значи искате свестни момчета който да не искат само сек* а същото време искате и да не слуша метъл,рок,пънк или какъвто и да е било друг стил в музиката или в обличането които не ви харесва нестанахте ли малко по нахални от колкото трябва какво общо има това каква музика слуша човек или как се облича с това което е всъщност мам*му стара
    +1

За свестните момчета не знам,обаче свестните момичета много отдавна се свършиха...
    LED ZEPPELIN,DEEP PURPLE,SCORPIONS,GUNS N' ROSES
    and...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Offspring
    За свестните момчета не знам,обаче свестните момичета много отдавна се свършиха...
    Много грешиш,просто не си я намерил Успех.

Град
    София
    e az ne sum tolkova brutalen metul slu6am metul imam 2 3 bluski ama ina4e sum si mnogo normalen

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си