- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кьде изчезнаха свестните момчета?
i и момчетата и момичетата дето са свестнис а супер малко.
почти на изчезване сме.![]()
Дам, добър въпрос ..къде са изчезнали не знам, но е истинска трагедия, че продължават да изчезват...
Повечето са лигави отворковци, които се мислят за голямата работа, надуват се на всеки ъгъл и мислят само за простотии... Еми как ще има прогрес в обществото като цяло като някои хора даже не могат да си възпитат децата на елементани обноски !?...
Пък и защо момчетата се мислят за голямата работа и всичките са за една вечер, една свалка и това е... Каквото било, било...
Не казвам, че няма свестни момчета.ИМА!... Но все още не познавам много такива... А едно такова момче в днешно време е като да засечеш телефонен разговор на извънземни...
...Оф, някой ден ще се осъзнаят доста от лигавите свалячи, но може да е твърде късно...А на вас успех в търсенето !
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Приказваш глупости,аз сега дори излизам в девствено момиче и не бързам и не се натискам да я *ба,просто искам да ми позволи да я обичам и аз да бъда обичан,и аз виках къде отидоха всичките свестни момичета и защо съм само с курви,но това е така,защото живеем в скапан маскарад,всеки ходи с маската си и трудно се откриват свестните хора и са дефицит.Първоначално написано от iCiTyY
А накрая разни тъпи случайности застават между тях,няма време,случва се нещо или са заедно за кратко,бахти скапания живот...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
pove4eto momi4eta i mom4eta se mislqt za ne6ty pove4e ot drugite opitvat se da se pravqt naklouni za dsa privlekt vnimanieto si vurhu taq nezavisimo kak
eto edno mom4e koeto misli trezvo i pravilno...:vamp
Ето ме тук съм разбрах,че сте ме търсили![]()
![]()
![]()
nqma nio6ty lo6o da si samouveren ,no 4ak puk tolkova???
Първоначално написано от D@rk_AnGeL
Понеже не ме познаватеаз съм много ама много послушно момче
![]()
Хубаво разсъждавам правилно обаче имам чувството,че това е причината да съм нещастен,иска ми се да бях един от много смотани изрусени кретени с розови тениски и парите на мама и тате,а аз съм сериозното момче с голата глава и мотора,боксъора...В днешно време никакъв не може да си от смотаните позъори,те са навсякъде и всичко опира до парите...Първоначално написано от D@rk_AnGeL
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
4estno da ti kaja ima momi4eta koito predpo4itat takiva kato teb {koito mislqt trezva}otkolkoto takiva det sa izruseni i kakto ti gi nari4a6...taka 4e nqma smisul da iska6 da si kato teq tup4ovci............
Ами да, права си.Всеки човек има различен вкус и винаги може да се намери някое животно като тебе, което да те хареса![]()
az sum tuki sam si mnogo normalen i vsi4ki moi priqtelki kazvat 4e sum super svesten
![]()
Браво на теб!.... Да живеят свесните момчета...и да се осъзнават заблудените !
![]()
Тогава защо си метъл?Аз съм ако момиче,готино и секси няма да пусна на метъл!Първоначално написано от night-wish
Koi e jivotno ako moga da popitam?Първоначално написано от Angel_of^love
i da ti kaja az ne se hvurlqm na vrata na vsqko sre6tnato mom4e ako tva ima6 predvid.....prosto go pozdravih za tva det ima zdrav razum a ne za drugo........
Не фокусирах на някой точно определен човек с думата "животно", а с това имах предвид, че колкото и чудат да си, колкото и да си по необикновен и т.н.. пак ще се намери някой като теб, които да те хареса...![]()
квото и да си говорим... вече много рядко се срещат момчета, а и момичета, които да са свястни..еми като си се замислим си е така...и другото което е по-тревожно е, че на този етап и двата пола се опитват да се правят на това, което не са...опитват се да подръжават на някой...или взимат примери от неподходящите хора... мисля че просто трябва да се примирим![]()
keep on rising... ;]
...емота, фешанчета мамини , гъзарчета тип 50 сент и така нататъка...
Малко са свестните, затова аз си зех едно от последните.. на изчерпване са все пак... Зареждайте се момичета.. /аз да се надявам че няма да имам нужда от резерви /
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
отидоха да търсят свестните момичетаПървоначално написано от iCiTyY
... и те така
Ko da kaja I az taka trudno namiram i qvno skoro kakto e trugnalo takiva svestni nqma da vidq
![]()
![]()
![]()
ето това е проблема на момичетата значи искате свестни момчета който да не искат само сек* а същото време искате и да не слуша метъл,рок,пънк или какъвто и да е било друг стил в музиката или в обличането които не ви харесва нестанахте ли малко по нахални от колкото трябваПървоначално написано от vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
какво общо има това каква музика слуша човек или как се облича с това което е всъщност мам*му стара
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
+1Първоначално написано от ivakavlad
Много грешиш,просто не си я намерилПървоначално написано от Offspring
![]()
Успех.
e az ne sum tolkova brutalen metul slu6am metul imam 2 3 bluski ama ina4e sum si mnogo normalenПървоначално написано от vamp
![]()