.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 308
    Намират се още. Жалко, че заради някакви момиченца и момчетата се развалят...

Тук сме :P

има ги, има ги .... а нз вярваш или не, но на мен пък ми е писнало от курви ... бахти само на такива попадам .... трагнем след няколко дена, ми кажат, че я видели на центъра под ръка с някого .... бахти напрао само на ей такива ***** попадам ..... а аз чисто и просто си искам свястна приятелка ...

На мнение съм че свесни мочета има (определям се за такъв ),но свестни момичета няма или са на изчезване а особенно в град като моя по малък направо липсват.Всички са някви надуди пикли който се мъчат да се прават за център на вселената и ходят с някви батковци да ги возят в бмв и да ги чукат.И за тея момичета им е под достойнството да говорят с някой който не пуши и не се напива кат свиня и не псува и говори глупости за щяло и не щяло а дори и да се доближиш към тях те те приемат само за приятел защоото не си курвар който се хвали на пред назад коя ебал как ебал и коя ще я "скъса'.Като няма свесни момичета няма и да има свестни момчета като мен кйтоо не пушат пият умерено и не дръкат глупости и който ги вълнува не как ще се напие следващия петък а какво ще им е бъдещето и какво смятат да праят и место да клечат по кафенетата се занимават с някакъв спорт или хоби с който релаксираш

Цитирай Първоначално написано от 420420
    И за тея момичета им е под достойнството да говорят с някой който не пуши и не се напива кат свиня и не псува и говори глупости за щяло и не щяло а дори и да се доближиш към тях те те приемат само за приятел защоото не си курвар който се хвали на пред назад коя е*** как е*** и коя ще я "скъса'.
    +1
    Защо винаги така се получава?
    Защо винаги любовта те предава..
    Едно момиче и едно момче..
    Ти я обичаш, а тя пък НЕ!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък съм на мнение, че комуникацията между момчетата и момичетата липсва напълно.
    Не ви ли прави впечатление, че момчетата търсят свестните момичета, а момичетата търсят свестни момчета.
    А то такива нема. Всички сте един дол дренки
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Lady D се изказа.Въпреки че се водиш силна дума във форума,говориш глупости.Това че всички са един дол дренки мгоат и момчетата да го кажат,но това не е решение.И да,има комуникация между двата пола,просто живеем в парадокс от колосални размери - това което искаме не можем да имаме,това което можем да имаме - не искаме.Свестни хора има,просто не валят от небето.

Nuff` said.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Безименния, не си ме разбрал правилно.

Парадоксът е другаде - че всички търсим свястното и всички се бием в гърдите, че сме свестни, а на практика, пак по нашите собствени думи, излиза, че свестни хора не съществуват.

Не мога да схвана, наистина, възможно е да съм безкрайно глупава и ограничена, но не разбирам как може да има тема след тема - къде са свестните момчета, романтиците, онези, които са с теб, заради самата теб, уважават те и не са за едното е*ане. И всички момичета в темата да казват "няма такива мъже", а всички момчета да твърдят, че има.
    В същото време, три теми по-надолу има друга тема, че момичетата са материалистки, че са с извратени ценности и търсят мъжете само заради парите и ебането...

Това, ако не е липса на комуникация какво е?
    Значи всеки пол има някакъв изграден стереотип за другия и си го следва като кон с капаци.

Аз защо не питам къде са свестните мъже? В живота ми е пълно с такива - мъжа до мен, заобиколена съм от приятели, които са прекрасни хора.

Момчетата и момичетата в тийнейджърската възраст днес не умеят да общуват помежду си в над-креватно ниво. Което е много жалко. Но наистина са един дол дренки - само лаят едни срещу други, а ефект - никакъв.

И кой ме е определил като "силна дума" във форума? Това е най-голямата глупост, която някой ми е казвал.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Свестни момчета има.Просто повечето не се забелязват,защото не са нито фешани,нито Г-та,нито фитнес маняци (това не значи,че сред изброените няма свестни) , те са просто нормални момчета, на които момичетата не обръщат внимание. Просто вие не гледате вътрешността на човека и изобщо не ми казвайте, че не е така.Кое звучи по-абсурдно, че не искате да си намерите свястно момче или че не съществуват такива? Аз например мога да дам пример от личния си живот. Харесвах едно момиче, обичах го и все още го обичам, въпреки че ми е само приятелка. И изобщо не почвайте да ми обяснявате, че не правя разлика между силно привличане и любов, много добре знам къде е едното и къде другото. Както и да е ... аз бях готов на всичко за нея и исках тя не да го чуе от мен, а да го изпита, исках да и помагам, да виждам радостта в очите и когато направя нещо добро за нея. Исках винаги да е весела, никога тъжна, винаги с усмивка на лицето и как ми се отплати тя? Избра един скапан фешън, който кой знае в коя разпоретина си навира оная работа, докато тя си мисли, че я обича. И все пак искам тя да е щастлива, няма какво да направя, трябва да оставя нещата така. Тя трябва да получи каквото иска и аз нито искам, нито мога да и попреча. Толкова обичам това момиче, че ми е достатъчно просто да седи до мен, да си говорим и да я гледам без нищо друго. И въпреки глупавата и постъпка никога не бих и се разсърдил, камо ли пък да я намразя. Малко се отклоних от темата, но цялостно поста ми отговаря на въпроса ти.

И аз в последно време си мисля следващата мацка ще е свястна ама друг път...вс им е до е дното е*ане... btw и мъжете имат нужда от внимание, някой да ги обича и подкрепя

Град
    Wonderland
    навсякъде са...

а къде са свестните момичета?
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Град
    На третия етаж
    Аз съм бая свестен

Голям фен
    "Къде са свестните момчета?" Цъкат цс и дигат левели на уоу и чакат красавицата на класа да им пише в скупе

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: кьде изчезнаха свестните момчета?

Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    Мене ли търси6
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    АХАХАХАХ, брао, бе
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Ох и аз почвам да се отчайвам , че наистина няма свестни момчета , но все някаква малка надежда ми е останала btw аз съм много свястно момиче (също съм и красива , смея да кажа даже много красива) , казвам го , защото повечето като чуят "свестен"и веднага си мислят , че става въпрос за някой грозен зубър с очила , но не винаги е така - аз съм жив пример , но честно да ви кажа си нямам гадже , защото просто няма нито един нормален около мене ;( . Но не знаете какво ми се случи - влюбих се и то в кой мислите - в най-неподходящия (пълен комплексар , който си пада само по гадни кифли)... И така вече точно една година откакто не мога да се отърва от чувствата си ;( ...

ПП.съжалявам за дългия пост , но трябваше да си излея мъката ;(

Супер фен Аватара на WrongLife

кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
    Къде изчезнаха?! - Та те не са изчезнали. Просто вие момичетата с вашите БЕЗУМНИ критерий ги карате да се държат така.Всяко свястно момче или не е достатъчно красиво, или няма достатъчно чувство за хумор, или тялото не е достатъчно перфектно. Това държание е просто защитна функция срещу момичетата.

П.С. Не се оплаквам, не обиждам, а изказвам лично мнение.

Цитирай Първоначално написано от WrongLife
    Къде изчезнаха?! - Та те не са изчезнали. Просто вие момичетата с вашите БЕЗУМНИ критерий ги карате да се държат така.Всяко свястно момче или не е достатъчно красиво, или няма достатъчно чувство за хумор, или тялото не е достатъчно перфектно. Това държание е просто защитна функция срещу момичетата.

П.С. Не се оплаква, не обиждам, а изказвам лично мнение.
    Без да преувеличавам съм свястен, хубав, с чувство за хумор и с добро тяло

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    още като видях темата и ми стана смешно...всяко второ момиче се прави на кифла и търси батко ... поне 3,4 години по-голям..
    В дискотеките няма да намерите добрите мом4ета...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Изгубили са се някъде по пътя...
    Брях,брях

А къде изчезнаха нормалните момичета?Всички сте някви супер надути и повърхностни.Търсите си някъв батко минимум 4 години по-голям,задължително да има книжка и кола?!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Цитирай Първоначално написано от WrongLife

П.С. Не се оплаквам, не обиждам, а изказвам лично мнение.
    Просто трябва да се научат че идеалният им принц на бял кон няма да дойде.Аз - интелигентен,разумен(по своя оценка),готов да дам цялото си совободно време и внимание за "специалната" - 55 кила клечка за зъби съм и нямам пукната пара.И никоя не ме заглежда,нищо ново.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге

Цитирай Първоначално написано от FreeRunBoY
    Отказаха се да търсят свестни момичета...
    Булзай
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Изгубили са се някъде по пътя...
    Тук съм!

Град
    бълХаристан
    тука съм, да ви пращам снимка и да почваме да се плющим, а?
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си