- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кьде изчезнаха свестните момчета?
Явно и двете категории (свестните момчета и свестните момичета) са описани в "червената книга за световнозастрашените видове"!!!![]()
Преди време една приятелка ме попита, "къде изчезнаха свестните момчета", а аз и отговорих - "там където изчезнаха и свестните момичета"!!!![]()
Черна дупка поглъща свестните.
Извънземните ги взеха за изследване
Няма ги. Точка.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това за мен е напълно НЕВЯРНО!!!! Постави се в следната ситуация:Първоначално написано от LadyDi
Ти си момче и си на 15-17 години. В класа ти има хубаво момиче. Кифла. Ти показваш RESPECT и се държиш добре с нея, но тя не го оценява и вместо теб предпочита някой пушач, загубеняк, тъпанар само защото е малко по-хубав от теб. Тогава е логично да е*еш мамата на всичко.
Свестните момчета, идват когато момичетата започнат да им обръщат внимание!
WrongLife, от цялата тема, намери точно на МЕН да се скараш![]()
Да беше попрочел малко, преди да си избираш жертвите![]()
Съжалявам....Първоначално написано от LadyDi
![]()
Джими : Виж сега като всеки нормален човек и аз съм бил отхвърлян, зарязван и така!!!! Но в конкретния случай визирах най-добрият ми приятел! Защото той се съсипа заради една кифла, к*рва или както искаш я наричай. Когато не знаеш контекста на съобщението на някой, моля не се опитвай да спориш с него!
най-ме кефят тея дето пишат у темата,че са свестни.
ще им пусна.
на пликче
Има ги..Но в днешно време се срещат много,много рядко
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Свестните момчета са се взели със свестните момичета..кръговратът на живота xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Значи аз съм момче и се имам за свестен , тва за 1982 ли беше са глупости и по нагоре има свестни който не пият не пушат и не мислят само за еб*не , ноо...не се срещаме по кафенета дискотеки и по улиците в малките часове на ноща...можете да ни срещнете в някой фитнес блъскащи щангите и боксовите чували с цел изкарване на всичката ярост натрупана от заобикалящата ни среда тоест-ку*вите и кварталните плейбой (еба*ите) тия оцеляхме и все още се съпротивляваме.Другите се забиха пред компютрие си пренасяйки се в света на игрите, или се изпеде*астиха или просто загубиха надеждата си за нормален живот в една ненормална страна.
К'ур за всички оплакващи се!!!
Потърсете вината в себе си.
ако търсиш нещо необичайно, трябва да го търсиш на необичайни местасъщото е със свестните момчета и момичета..
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ами,според мен пък си е нормално.
Старите свестни момчета са си вътре там,просто модерността на това да чукаш наляво и надясно ги е превърнало в поклонници на тази "религия".Ако процедираме към тях по по-различен начин бихме могли да открием момчетата,за които мечтаем някъде вътре,под тази извратена обвивка.
Ама кви сте путки.Без извинение.
Айде бе,искат свесни момчета ама като видят някое "лошо" и им текват лигите.Аа,осъзнайте се.
Не ви слагам под общ знаменател ама масата сте така..![]()
Брях,брях
етооо меее![]()
![]()
който иска да се свърже с мен... ЛС
++ например познавам едно момиче(на 15 год.) и се зарича че ще се омъжи за някой бивш затворник,наркоман,който по възмовност и да я бие..тка че не всички момичета си тарсят свестни момчета,но все пак за тези които тарсят..споко момичета все още се намират и такива,въпреки че са изчезващ видПървоначално написано от Zarity
![]()
![]()
Heroes are ordinary men doing extraordinary things...
ъъм..страшно трудно се намират.. дори аз вече се съмнявам дали изобщо се намират.. всеотдаен, мил, нежен, сладур.. но, има голямо но, мисли в доста голяма част от времето си за секс, дееба![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
А така. Кажи им го. Не че някой ще го осмисли.Първоначално написано от Zarity
ей тука мога малко да поспоря, но всеки има право на мнение и ще го уважа.Първоначално написано от Vangeloff E.I
![]()
Нали знаете, че на пазара се предлага това, което се търси най-много.
Т.е., ако момичетата търсят... не-свестни момчета (каквото и да разбирате под това), тогава такива ще намират. Елементарна зависимост.
Спрете да ревете.
Айде, айде, почнахме глупости да приказваме...Първоначално написано от Vangeloff E.I
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Точно така!Свестни момчета след '35-ти набор няма вече.Мир на праха им!Първоначално написано от Wrathchild
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
Има свестни момчета ама и свестните момичета са на изчезванеКъде са тези момичета дето не са готови да си дигнат краката от скука ?!
There is no right or wrong, only fun or boring