Първоначално написано от
Vangeloff E.I

Първоначално написано от
iCiTyY
кьде изчезнаха изпариха ли се какво стана?един да си харесаш ще иска само0 да те *бе....

( големи "ебачи"станаха сичките...кьде изчезнаьа тези момчета,които искат нормална брьзка а не просто секс?!?!
NE znam na kolko godini si ama shte ti kaja edno ... svetstni mom4eta ot 84 nabor nagore ne tursi .. vsi4ko e degradiralo ..
има свестни момчета и сега но са рядко и тях няма да ги видиш в кръчмата или кафето... няма да ги видиш да се бият по дискотеките и да се кефят на кючеци и оргии .... няма да ги чуеш да говорят цинизми пред хоря от всяка възраст и пол... има ги

и аз като момче ти казвам че има поне приятелите ми са такива ... и аз съм като тях ... не ходим по к*рви, а сме наранени от безкрупулността на такива момичета ... защото когато си пубер си харесваш момиче първо на външен вид ... а после си играчка ... всеки си има своето разочарование ... по-скоро свестните са унижени от модернистичното .... новите разбирания са в разрез не само със здравословни и морални принципи, а навлизаме в темата за демографка нестабилност .... липса на качествени кадри в различните звена на социалната сфера ...
липсата на свестни момчета се дължи на липсата на свестните стойностит ... безхарактерноста и живота по течението са пагубни а не както биват наричани-временни ....