Добрите момчета от лошите улици.Така пишеше навремето в едно ревю за Goodfellas на Скорсезе.На ташак го казваха това,но има доста дълбок смисъл.И аз съм добро момче от лоша улица.И аз бягам от час,ебавам се със зубърчетата и т.н.По дискотеки не ходя,там само паплач се събира.А,чакайте,за ебаване със зубърчетата казах.Как няма да се ебава човек с тях?Ненормални създания.Отритнати от обществото защото сами са го искали.Те не учат.Те зубрят.Те ОПРЕДЕЛНО не са по-умни от мен.Просто нямат социален живот и затова си четат уроците.Поне така го възприемам аз,фък.Пък и,ебати,какво могат да очакват-някое момиче да си падне по тях?Та те повечето силно наподобяват добре окосмен тиранозавър.Сори пичове,малко поддръжка трябва,иначе никой няма да забележи крехките ви и чувствителни души.Фък.Бях почнал да обяснявам нещо.Добри момчета има.Истина си е сега,че повечето от момичетата са тъпи и слепи.Но си е истина,че и добрите момчета са тъпи и слепи.Повечето от нас(казвам нас,защото и аз се причислявам към групата на добрите момчета) не търсим свестно момиче.Търсим курва.Което е тъпо.Аз не съм така,казах(обаче ебати авторекламата си правя,да се еба и аз в тъпака,ама какво,проста така преценявам другите-съдейки по себе си).Тъпо е.Глупаво и некадърно.Момичетата също не искат нищо друго освен един диамантен кур,който ще ги задоволи и ще им плаща сметките по кафетата.Сори,гърлс,не става така.мамка му,забравих си мисълта.Ще продължа друг път.