Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
еми аз пък се питам къде има момичета които не са на някакъв вид " обществено ползване" или не се напиват като казаци и се чукат с някфи гъзарчета .... има и свестни момчета :/ може би ... се някакви ценности са се запазили след поголомната деградивност на емоционалните устои ... както и да е ... аз моето решение съм го направил .... по-добре сам отколкото с някоя к*рва, която да гледам как я забиват 1 дозина *бачи .... се някога ще срещна нормална ... ако това е определенито
ЕТОО МЕ ЛЮБОВВ МОЯ !! Не уе сега сериозно.
ХаХх мамини момиченца и момченца вече станаха некФи "фешън куклички и гАзарчетЪ" ; " хаус маняци и манячки" ; "емотЪ" ; " сладОрани и сладури" ... Пффф нищо не сте Бе !! Имате самочуствие до небесата и обратно.. Не, не.. Всъщност имате самочуствие без покритие ! Фукате ми се с на "татИ паричките" .ХуХ всички снимки направени с PhotoShop и всички станахте звезди. ХяХх звезди, ама падащи ! Това, че носите очила тип- маска, които закриват " ХУБАВИТЕ ВИ ЛИЦА" и си слагате 300 тона грим не ви прави МИС СВЯТ, а и това, че гледате само с кой да се НА***ТЕ- не ви прави ИЗВЕСТНИ, а ЛЕСНИ !!! Добре, защо сега всяко второ момиче приема за комплимент това, че е К*РВА, КУ*КА. Куч*а си и кФо? Ами ГРОЗНА си и кФо ? Защо повечето момичета са толкова НАДУТИ и си мислят, че света е тяхен ??? Абе ваш си проблем момичета ; ) . А момчетата !! Защо всяко 2-ро момченце е газарче, гледа с кой да се сбие и с кой да се НА*БЕ ?? Защо ПОЧТИ всияки сте Идиоти и ЕДНАКВИ ? Иначе пък като се замисля на този въпрос " Защо всички момичета са ЛЕСНИ и голями ЛИГЛИЧКИ? " Ами явно защото вие уважаеми момченца точно такива харесвате !! Защото като видите някФа разглезена, гримирана фукличка веднага очите ви лепват !! Това ЯВНО се отнася и за МОМИЧЕТАТА към някой " Сладък, надут батко. " (има и изключения много ясно)