Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Изобщо не са голяма рядкост.Срещат се навсякъде ,обаче проблема е там ,че вие не харесвате свестните момчета Имам много приятели които са умни ,забавни ,имат ценности ,нямат много пороци (от сорта на пиене и пушене ) и въпреки това момичетата не ги забелязват,защото просто нямат необходимата визия ...
Има момичета които не обръщат внимание на визията ,но поне според мен те са малко на брой.
Повечето от вас не търсят просто свястно момче,те търсят точно определен тип момче който да отговаря точно на техните определени очаквания(те едва ли не очакват всичко у човека да е перфектно).
Има много момичета които скачат на женкарите , "влюбват се" , естествено биват зарязани и почват да питат -"Къде са свестните момчета?" ,а те са навсякъде около тях ,но са прекалено "обикновени" ,за да бъдат забелязани
Сега на мода сред младото поколение са тежкарите с големи бицепси и релефно тяло и заради това някои от момичетата си падат точно по-такива момчета ,а повечето от този тип само се чудят как да наебат момичето и след края на връзката то остава крайно разочаровано от любовта и отново задава въпроса за свестните момчета

П.П.Това са моите наблюдения.Разбира се има страшно много момичета различни от тези които аз описах ,но мисля ,че повечето задаващи този въпроса са от този тип
Евала