- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той свърши в мен
ami imam si problemche i az kato pochti vsichki tyk. priqtelq mi sv1rshi v men dneska. pritesnqvam se dostapLS Xora pomognete s kfoto mojete! kajete mi neshto. predvaritelno blagodarq na tezi koito she mi vlqzat v polojenieto, a za drugite ako she mislqt da me xokat.......po - dobre ne si praite tryda!!!
т.7
krem4et0
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
ако забременееш аборт ....
имаше някакви приказки за кафето ама нз ... лошо че не сте внимавали ... сега остава да трепериш ... нз на колко си но ако се наложи отиди на генеколог ... моли се да ти дойде
bqgai v aptekata i si kupi eskapel okolo 30lv e. dobre e da go piesh do 12 4asa sled poloviq akt no deistva do 3dni... i deistvai ne se motai !! pro4eti listovkata predi da go izpie6
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
na 17 s1m. o0ffffff mn se pritesnqvam![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
+10 така си еПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
тъй, че бягай
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
що не отиде още веднага до аптеката за някви противозачатъчни ? питаи аптекарката или там квото е ... ? не че разбирам но ...
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Postinor. Mislq che deisvieto mu e do 72 chasa sled izprazvaneto.
Eating isn't cheating - Arnold
човек се притеснява и МИСЛИ преди да прави нещо!![]()
Да разбирам ли, че сте го правили без презерватив и той все пак е свършил в теб?
Купи си ескапел възможно най-скоро и другия път МИСЛИ за последствията!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
postinora ve4e go nqma.. sega ima eskapele koito e po skup i e samo s 1 hap4e.. deistvie pak 72 4asa sled izprazvaneto!!!!Първоначално написано от amatorium
ахахаахаха тоя постинор го няма от половин годинаPostinor. Mislq che deisvieto mu e do 72 chasa sled izprazvaneto![]()
Първоначално написано от kombarka
Постинора го няма от адски много време защото беше на нормална цена и тва ги дразнеше някои хора, amatorium остаряла ти е информацията. Бегай взимай Ескапел и тва е.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ABE ESKAPELLE E BE NQMA POSTINOR VECHE !!!!!Първоначално написано от amatorium
![]()
Vinagi sym se chudela nqkoi kato ne znae neshto zashto se obajda i dava akyli...Първоначално написано от ludoto_f
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Единствено да те посъветвам да пиеш Ескапел, какво друго? не се двуоми, а тичай до аптеката.
ми момче съм и не разбирам от противозачатъчни , но щом не си мислила преди да правиш секс и си го правила без презерватив сега се ядосвай и другия път ще мислиш за последствията![]()
![]()
![]()
fuck fuck fuck
eskapel my e maikata....pie se do nai-kysno 3tiq den, centa e tochno 30 lv...po dobre sega 30,otkolkoto posle 100-200 za abort ili za gledane na bebo
пий Escapelle това би трябвало да помогне
Hm. Na men ne mi se sluchvat beli i ne sum kupuval takiva hapcheta. Normalno e da mi e ostarqla informaciqta. No vie mi napomnqte na tupite aptekarki, koito ako sluchaino kaja ankerplast i te mi pravqt gruba zabelejka, che veche se narichalo citoplast.Първоначално написано от Lorelei
![]()
Ne me interesuva ni nai-malko na kogo ti napomnqm,vyprosa e che sys stara informaciq na pazara ne se kotirash.Tova,che se zadovolqvash s danni i svedeniq ot predi polovin godina si e tvoq rabota.V temata momicheto,koeto ot svoq strana e bezkraino bezotgovorno,pita kak da si reshi problema i edinstveniqt vyzmojen otgovor e Eskapelle.Postinor e greshen.Първоначално написано от amatorium
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Otgovorut ne e greshen. Tova che neshto e sprqno ot distribuciq v momenta ne pravo otgovora greshen.Първоначално написано от Lorelei
ДА СИ МИСЛИЛА!Първоначално написано от _eLITO_
Дано се учиш от грешките
Avtomatichno go pravi greshen po prostata prichina,che neshto sprqno ot razprostranenie e nevyzmojno da byde nabaveno,t.e. v sluchai,che gi nqmashe adekvatnite komentari,koito preporychvaha Eskapelle i momciheto otideshe v aptekata s dumite "Shte moje li Postinor Duo?",shteshe da poluchi otgovor ne zadovolqvasht nujdite i,zashtoto toi e sprqn ot vnos.Firmata vnositel Gedeon Richter e s prava i za dvete lekarstva i vyznamerqva,po vsichko lichi,da vnasq samo Eskapelle,t.e. ako momicheto eventualno e reshilo da si nabavi tochno Postinor trqbva da si go vnese ot chujbina.Nadqvam se ti stana po-qsno zashto greshish.
Kogato vlezesh v aptekata obiknoveno ti preporuchvat novoto moderno neshto, koeto se prodava. Zatova i imenno uchat farmaciq, a ne vzimat vseki sreshtnat za apteka. No karai. Zareji. Prosto tuk nqkoi hora pravqt ot muhata slon.Първоначално написано от Lorelei
![]()
Ескапеле бързото хапче..
Животът е адът описан в Библията!
ама бързо няма време за губене тичай към денонощтната болница за аборт