.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    awe toq post trqq da e v Bolesti a ne tuka
    Neee jenite ne sa kato horata !

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от ABF
    Няма по тъпи дебили от тези "фешън" боклуци.От 100 метра миришат на помияри.
    Ако на това му викаш fashion...Ти си много зле бе приятел...Че миришат-миришат ама...с това че са fashion в никакъв случай не мога да се съглася! Аааа и темата е безмислена като онази за безмозъчните кукли - фешънките...Само където се изпокиарахме там...Тъпо е..всеки има прави на личен избор и всеки ще се облича както си иска...А за емо стила..според мен има истински емо-та но са голяма рядкост...Повечето сааа - "Супер,станах на 13 - ще си прережа вените!" ... с тъпи прически и криви крака ...

Стига с тва емо бе.Като че ли вече стана мода
    тру емотата са заровени на 2 метра под земята...

Тъй като бившата ми е емо(голямааа грешка ), разбрах туй онуй за емотата.Като за начало има некво там емо общество, гледам всяка събота се събират пред ндк от няколко седмици насам и само не разбирам за какво се събират... много са глупави сичките до един.Черния грим депресирания фейс и зарасналите белези по ръцете от рязане с тъпото ножче щото разбираш ли не намерили остър нож... едно голямо ЛОЛ хаха.А и м/у другото, гледам много хора обвиняват повечето емота, че били пози... е лол... кой си ти, че да кажеш на другия, че позира.Всеки си има стил, но това емо стила, който го е измислил трябва да бъде убит по най-бруталния и груб начин, който съществува(имаше една книжка с китайски мъчения или нещо такова).Колкото по-скоро отмине това, толкова по-добре.Гадна повръщня

Град
    pod liubimata
    ама те попринцип що се режат ? за да ги боли, или просто не успяват да се самоубият

Никога не съм бил превърженик на алкохола, но ако имам право на избор САМО междъ вариянта да се напия или да се режа, бих предпочел да се натряскам

Тука в нашия град думата "емо" започна да придобива смисъл на обида
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    Цитирай Първоначално написано от denied
    разбира се че има
    на съ6тото мнение

мн ти е сладък аватара
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Да , да има патка има ... както някой беше казал , има хора , които по душа са си емота , ама не се обличат така ! А има и такива , които се обличат така , просто щото ги кефи , но не твърдят , че са емота ...ама има и трети , които се обличат смешно , казват , че са емота , ама като чуят Преслава ( не казвам , че не слушам чалга) и си личи , че не са True Emo!
    Аз познавам от всеки вид по един !

mNn rqDko se wijDaT TruE em0тa osoBeny w BG druguTe sa sam0 eni p0zi0rcHeTa..meTnaLu BriTona nasTranu,sLojuLu gruwnu s cHerepcHeTa,nqkwi sHareni rykawcHeTa i wecHe "wujTe me aZz sym em0"

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Те са навсякъде. Дебнат ни за да ни преобщят към тяхната самоубийствена акция. Но ние няма да им се дадем
    Те така де.. има ги .. ама са много малко... другите както казваш ти, дет ги гледаме секи ден по улиците са позьорчета ама са много сладки
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Аз пък съм на мнение ,че има Лично познавам такива .. е не съм СУПЕР запозната със стила тъй като бих се определила като scene ( сийн )
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    somewhere over the rainbow
    ще им отрежа вените на всичките и ще разберем дали са истински или не :P Големи идеоти са тия просто думи нямам.Мога половин час да разправям и да ги псувам и пак няма да ми писне.И като почнат да ми философстват от къде е дошъл стила и едвалине как само те страдат на тоя свят...една газова камера ще им се отрази добре.Притрябвали са ми някакви ходещи мрънкала ,които си пишат по скайпа ,че са дапресирани и никой не ги обича.Аве научи се да си бършеш гъзе пък после викай че живота ти е труден.Аз ако си режех вените за всеки тъпак,който ми каже,че се обличам странно...гледам ги пред мола застанали 2 пикли на по 12 и ръцете им целите в писаници от пергел.Кажи ми как да не ти иде да ги пребиеш?Пропадаме ,Господи, отсякъде ,а на никой не му прави впечатление.Не знам тия деця майки нямат ли си.По добре да ги няма никакви нито в България,нито никъде педерасите му с педераси.

За кво да ги пребиваме и мразиме .. Всеки решава сам какво да прави с живота си : ))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    За кво да ги пребиваме и мразиме .. Всеки решава сам какво да прави с живота си : ))
    На колко си години?

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    На колко си години?

14

Град
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    На колко си години?

14
    ясно...

az puk se obli4am sus nai qkite dre6ki ot emoto- cvi4kite, dunkite po kraka, gotinite blyzki i 4anti4ki i si4ki jenstveno ot emo style-a drygoto e grozno iprotivno.iii sly6am 4algaaa i ne se imam za emooo i kosata mi ne e emo _/_

Мега фен Аватара на Spider4eto
    няма. Тва е новата мода на чалгарите

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Лично стила ми е доста противен, държанието им и така нататък, но както каза Kapinka макар и на 14 години е доста права всеки има правото да прави с живота си каквото иска.
    Eventful past is everclear.

според мене в България няма едно истинско емо, всичките са позьори

В България няма нищо хубаво.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Има...Но са рядкост.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Бургас
    аз в моя град такиа ексти не съм виждала само 1 дет са прай на емо ама дали е такаа нз щот ни я познаам
    OnLy God CaN Judge Me !

Емовски теми - бол. -=> http://www.teenproblem.net/f/search.php
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си