.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny

Кой метод против акне да избера ?

Чудя се какво да използвам против акне .... Зинерит, Скинорен .... или пък това:

Земи си Салицилов спирт 1% и Хлорнитромицин и сложи прахчетата Хлорнитромицин в спирта разклати хубаво и почни да се мажеш с тва много е ефикасно
    Кажете от какво сте доволни (хората с този проблем) .....

Fucidin! Ako e akne razbirase

Ами готин, аз съм пил дори антибиотици за акне и не помогна .. в момента съм на варианта никакъв марципан ( ! шоколада не ми вляе ! ) и 100% спирт ( стига кожата ти да понася )

Общо взето съм много доволен от резултата.

Пробвай Зинерит... аз го ползвам в момента иии мога да ти кажа, че съм много доволна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Добрич :o)
    Пробвай да приемеш,че това е пубертет!

Ами аз съм ползвала сал.спирт и хлорнитромицин,но когато наистина имах много пъпки,но наистина помага.Пробвай,но когато усетиш ,че много ти дехидратира кожата спри.А иначе най-лесния начин да си премахнеш акнето е козметик!

Аз съм се мазала със салицилов спирт и Хлорнитромицин. И след това със крем Бочко, за да не ми се изсушава кожата. При мен имаше ефект, но всяка кожа е различна, на теб това може и да не ти помогне ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

пий по два литра вода на ден,почиствай кожата си сутрин и вечер задължително със лосион (или с течен сапун също става),два пъти на ден си мажи лицето със салицилов спирт и на една седмица си прави по три-четири пъти маски с хума ~> Успех !!!

на пиротска има един китаиски магазин мисля 4е е на 2-рата пряка не съм сигурна има много маски и кремове против акне има един много добър Beture водят го като по4иства6т и избелжа6т гел премахва мъртвите клетки и т.е има и дамска серия против акне много помага аз ве4е нямам нито 4ерни то4ки нито пъпки пробваи
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Град
    варна
    На две пъпки ли викате акне..

Град
    над морето
    онази долната комбинация съм чувала,че помага,но се мажи само по проблемните места да не вземеш да си намажеш цялото лице

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си