.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Лимфен възел!

Interesuvam se nqkoi ot vas dali e imal raz6ireni limfni vuzli na 6iqta i glavata i poprincip vsi4ko,koeto znaete za tqh?please spe6no mi trqbva informaciq
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ееее имал съм Когато си увеличат размера значи някъде в теб има инфекция
    http://www.teenproblem.net/school/s/1344.html
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен
    Град
    София
    Не съм имала,така че не мога да кажа нищо от личен опит.но наскоро сестра ми имаше.Всъщност тя беше бола от някаква ангина.Пи някакви лекарства по самопредписание и по едно време се чувстваше добре.Реши,че се е оправила.Мина се един месец горе-долу и се появи точно тоэи проблем,эа който ти говориш.Окаэа се,че се е въэпалил поради недоиэлекуваната болест.Последствията бяха доста гадни.пи антибиотици около един месец,ходи по лекари,наложиха се и някакви нагревки...абе не си е работа Така,че ако имаш някакви такива питеснения,по-добре тичай на доткор навреме.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    На мен като бях 7ми клас ми излезнаха на врата,шията и седяха цялата година.Отдавам го на стрес,защото след изпитите изчезнаха.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Лимфните възли са част от имунната система на човешкия организъм.Лимфоцитите са най-малките бели кръвни клетки.Когато, започне развитието на дадена болест,техният брой намалява.
    При възпаление на лимфити се усеща силно изявено напражение и болка, а съща така уголямяване на самите възли.Хубаво е в такива случаи да се потърси лекарска помощ.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Винаги през зимата, когато не съм със шалче около врата, след няколко дена получавам инфекция от студа и ми се подуват лимфните възли....После започва да ме боли гърлото ....и това значи, че ще се разболявам... Не знам, но мисля, че лимфнимте ми възли са доста чувствителни....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заминавай на лекар! Не се знае какво може да е!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си