- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Лимфен възел!
Interesuvam se nqkoi ot vas dali e imal raz6ireni limfni vuzli na 6iqta i glavata i poprincip vsi4ko,koeto znaete za tqh?please spe6no mi trqbva informaciq
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
ееее имал съмКогато си увеличат размера значи някъде в теб има инфекция
http://www.teenproblem.net/school/s/1344.html
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Не съм имала,така че не мога да кажа нищо от личен опит.но наскоро сестра ми имаше.Всъщност тя беше бола от някаква ангина.Пи някакви лекарства по самопредписание и по едно време се чувстваше добре.Реши,че се е оправила.Мина се един месец горе-долу и се появи точно тоэи проблем,эа който ти говориш.Окаэа се,че се е въэпалил поради недоиэлекуваната болест.Последствията бяха доста гадни.пи антибиотици около един месец,ходи по лекари,наложиха се и някакви нагревки...абе не си е работаТака,че ако имаш някакви такива питеснения,по-добре тичай на доткор навреме.
[size=7][b][u]fosse cos
Лимфните възли са част от имунната система на човешкия организъм.Лимфоцитите са най-малките бели кръвни клетки.Когато, започне развитието на дадена болест,техният брой намалява.
При възпаление на лимфити се усеща силно изявено напражение и болка, а съща така уголямяване на самите възли.Хубаво е в такива случаи да се потърси лекарска помощ.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Винаги през зимата, когато не съм със шалче около врата, след няколко дена получавам инфекция от студа и ми се подуват лимфните възли....После започва да ме боли гърлото ....и това значи, че ще се разболявам... Не знам, но мисля, че лимфнимте ми възли са доста чувствителни....![]()
Заминавай на лекар! Не се знае какво може да е!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!