- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак ммой проблем....с кой да тръгна?
Той кат не иска да ходи с теб щеш не щеш ще се примириш.
По-добре иди се хвърли от някой блок,като не мое се примириш '
![]()
Майчице.....
П.П. Чакаме още чат ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
гив ми чатлогс ай уант то лафПървоначално написано от Sevt
поуигуот ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Оф, как ме дразните. о_O То бива бива малоумщина, ама тая авторка прекали! "Не мога да се примиря така" - я по-бързо се самоубивай ( нали си "Емо кид" ( повече от 100% съм сигурна, че допреди 1 година въобще не си знаела какво, за Бога, е това и най-много като ти кажат "емо" си се сещала за онея грозни птици, ама ся голяма мода го фраснахте с т'ва имо, големи гъзари станахте ) ) и стига си ни занимавала с твоите простотии. К'во си мислиш? Че всяко живо същество трябва да те харесва ли? "Ох, харесват ме три момчета, кой да избера, аз съм много готина, а те не са и мога да ги третирам като сладоледи - ягодов, шоколадов или бананов? - ох, колко трудно!" Еее, тъпо хлапе. Вече двама ти теглиха майната, дано и третият разбере колко тъпо същество си всъщност.
Съжалявам,че го казвам,ама ти е детска работата...![]()
offline forever!