.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Краят ;(

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Краят ;(

И този момент дойде... Може би го очаквах.. Знам ли и аз? Само при мисълта, че всичко ще ми липсва ужасно много и се побърквам... Още не мога да оправя и да подредя напълно мислите си, но в главата ми са единствено красивите спомени... Всичко свърши... милите думи, нежните докосвания, страстните целувки и прегръдки... Нищо няма... Караниците, ядовете и огорченията... Тях също ги няма... Празнота, само това чувствам, празнота... И как ще се справя, не знам, как ще продължа напред? Знам, така трябваше да стане... но е трудно и БОЛИ........
    Исках просто да споделя мъката си
    >>> House Music <<<

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ОХХХХХХХ пълно е с такива теми ..както се казва съчувствам ти ама на мога да ти помогна...след време ще го забравиш уверявам те...стига да не го виждаш де...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Оп и от мен едно съчувствие.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Горе главата. Усмихни се. Виж какво хубаво слънце грее.

И от мен съчувствие!Ще го забравиш!

Град
    на плажа =)
    Спокойно ще се намери друг които да ти открадне сърцето... и естествено после ще го стъпка. Но ако тръгнеш да се съсипваш заради всеки един... няма смисъл просто.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    И от мен съчувствие!Ще го забравиш!
    +1

sa4ustvam ti naistina nlo 6te go prejivee6 :P
    /~\`fAsHioN sTyLe oNly[!] /~\`

\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    I az bqha taka predi nqkolko sedmici ama mi mina..gledai napred se6tai se za tezi momenti i 6te vidi6 kak v edin moment nqma da ima salzi v o4ite ti

И аз съм в подоно положение в момента... Гадно е да, ама кво да се прави.. Все пак живота наистина продължава, гледай само напред ... Пускай си хубава музика, излизай с приятелки... Гледай да си постянно заета и да не оставаш сама, защото иначе почваш да си мислиш за него ... и става шит. ..
    Успех, мацка!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Terra incognita!
    Съжалявам за случилото се.Сега ще ти е много трудно,но ти не бива да се предаваш,защото,колкото и банално да звучи,животът продължава.Имаш два варианта:или да се сдухваш постоянно и дори да не искаш да излизаш и да общуваш с никого,да страдаш по една изгубена връзка,или да се стегнеш и колкото и да е трудно,да преодолееш този нелеп случай,защото заслужаваш нещо по-добро!Според вторият ултиматум е по-добрият,защото пълноценно ще изживееш живота си и след време само с добри спомени ще се сещаш за това момче и моментите,прекарани с него!Бъди силна и покажи,че можеш да се справиш с всичко!Оповавайки се на приятелите си,ще осъзнаеш,че,колкото и да е несправедлив светът,трябва да извлечеш максимално приятното от него!Ние те подкрепяме,Мила!Успех!Вина и можеш да пишеш на ЛС!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ще се оправиш, не се притеснявай. Ще намериш нова любов а и кой знае след време съдбата може да те срещне отново с него

Животът е адът описан в Библията!

споко девойче сърцето е за многократна употреба

Супер фен Аватара на maybelline
    И аз съм късала с момче (с едно и също 3 пъти), което обичах, и всеки път трябваше да го 'забравям' (нищо, че ми е в класа и това усложни забравянето сериозно). Зная,че е много трудно. И е страшно - може да е страшно като смъртта на някой човек (напълно познато чувство ми е). Ето как ще се справиш - просто го направи, разбирам, че нямаш желание (аз също нямах, ама никакво желание). Затова, без да мислиш много, просто опитай.
    Внимавай каква музика слушаш и какви филми гледаш. От личен опит ти казвам, ако слушаш любимите си песни сега, после ще ти напомнят на Него и ще ги намразиш. Засега ако можеш, не слушай любима музика.
    Вземи всички подаръци (плюшени или каквито и да са) от момчето и ги сложи в някой килер. Не ги изхвърляй - ще ти стане гадно. Когато му дойде времето, сама ще пожелаеш да ги изхвърлиш (а може и никога да не пожелаеш, това си е до характера ти). В килера (предварително събрани в някоя торба) ще им е много добре.
    Излизай с приятели момчета. По възможност наистина приятели,а не просто някои си, само защото са от мъжки пол и ги познаваш. Ако избереш втория тип - само ще ти стане по-гадно. Но ако избереш първите - ще ти помогне много.
    Излизай с приятелки. Отново става въпрос за истинкти приятелки,а не за какви да е момичета. Не както аз направих - споделих всичко на две приятелки (които после не се оказаха такива май) и едната веднага започна да сваля бившето ми гадже. Та, много е важно да не излизаш сама, особено в дъждовно време. Излизайте на кино или някъде, където ще ви хареса и на трите.
    Запиши се да тренираш някакъв спорт(или свирене на музикален инструмент),който ти е интересен. Много е важно да ти е интересно. Ако нищо не ти харесва,по-добре не се записвай.На тренировките (или уроците) е много вероятно да откриеш нови страхотни приятели(при мен стана така), които могат много да ти помогнат да се справиш.
    Вечерта излез с приятели/приятелки на дискотека, а през деня излизайте на други интересни места. Не е хубаво да се затваряш сама у дома. Ще ти доскучее и ще започнеш да си мислиш за него, а сега това не е най-блестящата идея на земята.

От всичко изброено, най-важното е всички излизания и т.н. да са с хора, които обичаш и цениш и са ти приятни. С истински приятели. Не с който и да е. Също така можеш да поговориш с някой,който и да е (приятел, познат, роднина, училищен лекар, учител, всеки) и много от тях ще и дадат добър съвет или най-малкото ще те изслушат и разберат. Също така е добре да поговориш с някой, който е преживял раздяла и знае за какво става въпрос (дори непзнат да е, няма значение). Късмет! Ще го преодолееш, ще видиш

Град
    Somewhere... ;)
    maybelline искрено ти благодаря за поста (и на другите също). Всъщност и ние се разделяме за трети път... този път е окончателно Е каквото и да става все пак живота продължава... Лека полека започвам да се успокоявам и има сигурно 3 часа да не съм плакала вече
    >>> House Music <<<

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    купи си вибратор...успокоява
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Наистина ужасно съжелявам...знам колко е гадно да загубиш любимия човек....Спомена че доста често сте се карали и към 3-4 пъти сте се разделяли...сигурна ли си че е окончателно...
    И все пак ако наистина е окончателно само мога да ти кажа "ужасно съжелявам" ....най-искренно ти пожелавам щастие...и нова любов....опитай се да се усмихнеш въпреки сълзите

Наистина ужасно съжелявам...знам колко е гадно да загубиш любимия човек....Спомена че доста често сте се карали и към 3-4 пъти сте се разделяли...сигурна ли си че е окончателно...
    И все пак ако наистина е окончателно само мога да ти кажа "ужасно съжелявам" ....най-искренно ти пожелавам щастие...и нова любов....опитай се да се усмихнеш въпреки сълзите

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    абе.. я се съберете. Попаднах на една моя темичка, в която пишех колко съм влюбена и ти беше писала, че знаеш как се чувствам и колко много се радваш, направо ти иде да крещиш от щастие.

Няма непоправими неща. Освен смъртта, разбира се.
    Импосибъл ис нотинг!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    milo momi4e napalno te razbiram kakto kaza maballine... tova e kato smurta..... vse edno ne moje6 da vurne6 vremeto.... no v sa6toto vreme ,ni6ot ne se znae... moje pak da se suberete iskreno se nadqvam da ne strada6 nqma i az da povtarqm postovete otgore kakvo da izbqgva6,te ve4e ti kazaha iskam da te popitam smao ako moje ot kolko vreme ste zaedno ( bqhte*)?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Re: Краят ;(

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    И този момент дойде... Може би го очаквах.. Знам ли и аз? Само при мисълта, че всичко ще ми липсва ужасно много и се побърквам... Още не мога да оправя и да подредя напълно мислите си, но в главата ми са единствено красивите спомени... Всичко свърши... милите думи, нежните докосвания, страстните целувки и прегръдки... Нищо няма... Караниците, ядовете и огорченията... Тях също ги няма... Празнота, само това чувствам, празнота... И как ще се справя, не знам, как ще продължа напред? Знам, така трябваше да стане... но е трудно и БОЛИ........

А кой е умрял?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere

Re: Краят ;(

Цитирай Първоначално написано от Insatiable

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Ще се оправиш, не се притеснявай. Ще намериш нова любов а и кой знае след време съдбата може да те срещне отново с него
    +1

Град
    Somewhere... ;)
    Никой не е умрял... Умря една любов... Това е
    Относно въпроса колко време сме били заедно - 2 години почти.
    bungle просто няма смисъл да продължаваме заедно...
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на koalka
    Определено разбирам как се чувстваш, чувството е ужасно, но в крайна сметка, както и другите казаха - продължаваш напред и това е, смисъл да се измъчваш няма и все пак е гадно.Нормално е също - днес сте се разделили, изчакай да мине време, да го забравиш като нещо повече от приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си