.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Една .... почти любов

...

От цялото нещо трябва да си извадим извод, какъв е той, AnotherDay?

Аз ако знаех... нямаше да се намирам в това положение сега...

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    Аз ако знаех... нямаше да се намирам в това положение сега...
    Единия извод е, че човек не трябва да се привързва към някакви ВИРТУАЛНИ образи, защото не знаеш другия как реагира - това са думи. Сега мога да ти напиша, че аз те обичам и искам да прекарам живота си с теб, но дали го казвам сериозно или просто се ебавам? Невербалната комуникация е уникална и дори по-важна от вербалната ( демек реакциите на човека са по-важни от думите ). Не разбираш човека на отсрещния стол какво мисли и дали е искрен - сляпо, сляпо доверие. Ако това не ти харесва ще ти дам и друг извод - няма любов на повече от 20 км - out of sight, out of mind. Може да има някакво привличане, но като не виждаш очите на другия, всичко се изпарява. Според мен ако не се виждат двама души поне 2 пъти седмично, просто няма смисъл да са "заедно" - просто е бреме.

Разгледай другите теми на хора с подобни преживявания и ще се убедиш.

п.п. Горе главата - виж времето е хубаво, усмихни се, излез, разходи се и се завлявай, майната й на овцата

Амче ние сме на горе долу 20 км Ама явно не си разбрал правилно. Да, постоянно си лафим по скайп, но и се виждаме често Или виждахме... деда знам и аз вече

ами аз на твое място бих се борила...но незнам
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Амче ние сме на горе долу 20 км Ама явно не си разбрал правилно. Да, постоянно си лафим по скайп, но и се виждаме често Или виждахме... деда знам и аз вече
    Еми връщаме се на извод 1 - никакъв скайп и виртуални глупости

Цитирай Първоначално написано от lovetanya
    ами аз на твое място бих се борила...но незнам
    ... Тогава разбрах наистина какво е болка. Разказа ми зя цялото време от което се познаваме, каза ми, че никога не ме е чувствала близък, никога не и е било приятно когато е с мен, дори някъкви хора които познавала от месец и били по-близки от мен. И изведнъж ми каза "това беше" ...
    Мацко, не знам ти как късаш, ама определено, това ми звучи малко.. как да кажа .. грубичко.. иначе борбата е хубаво нещо, стига да има смисъл да хабиш време и енергия.

Искаш мнение - ето ти. Ти си си писал с нея цяла година. Колко пъти се видя с нея за тази година. Прочетох много внимателно поста ти и от него съдя, че са били до 5-6 пъти. За да се развият отношенията между двама души само скайп и телефон не сигат. Стигат в пърите месец - два. После трябва по-близък контакт. Трябвало е да се виждате по-често. Питаш се как е можело да стане като сте от различни градове? Когато някой много силно иска нещо, ще направи и невъзможното, за да го осъществи. Можехте да се виждате през уикендите, след като не сте чак толкова далеч един от друг. Любовта е като красива роза. За да живее трябва да се грижиш за нея. А ти не си го правил. Нормално е момичето да си е избрало друг. Казваш, че си я обичал, а нищо не си правил, за да си с нея. На момичето просто й е омръзнало да чака да проявиш някаква инициатива отосно вашите отношения. И аз я разбирам.
    Мога да ти препоръчам много сериозно да се замислиш над поста ми и ако установиш, че съм права, да идеш при нея и да й го кажеш. Да й се извиниш и да обясниш, че твоето бездействие не се дължи на липсата на чувства.

Не са 5-6 а много повече Знаеш ли, мисля, че в мнението ти има много истина. Май ще е най-добре да говоря с нея за всичко това и... каквото стане...

Град
    София
    Значи честно да ти кажа стана ми тъжно като прочетох цялото тва нещо....и все пак действително трябва да се съглася с по - горното мнение....единствената истинска комуникация е директната, аз затва скайпа не го признавам....макарче е малко странно нейното поведение....тоя завой на 180 градуса...може би изпитва нещо към теб, но поради някаква причина не може да си го позволи...или може би е усетила че ти изпитваш нещо към нея и затва те е срязала така....но съвета ми е един - отиди при нея, седнете някъде на спокойно място само двамата и тоя последния абзац и го кажи очи в очи.-
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си