- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За нежеланите деца..?
Май не съм била планирана... след като майка ми се е омъжила бременна... ама предвид, че баща ми много я е врънкал за дете знам ли...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз съм била желано бебче,ама не планирано...![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз имам познати,при които бащата искаше да даде детето на дом за сираци,но майката небеше хич съгласна.Когато бащата е видял бебето
ииии дума да не става да го дават.![]()
![]()
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
О , била съм планирана и още как !Много са се радвали и на мен и на сестра мии ...![]()
![]()
![]()
Брат ми не е бил планиран точно за момента, в който се е родил... слава Богу, че се е получило така! Ако сега в стаята ми имаше едно лапе на 10-12 години, с който постоянно да се караме за компютъра...А 2те години помежду ни са малка разлика и ни е много добре така
Нашите също в нинакъв случай не съжаляват, въпреки че е било адски трудно и първите години са се чудели кой при кой роднина/приятел да пращат, че майка ми е учела, ходила по изпити...
Nito planirana sum bila nito osobeno jelana...Maika mi e mislela 4e ne moje da zabremenee i ne sa se pazeli mn i kato e stanala beliata sa go prinydili da se ojeniat i est sled niakolko godini sa se razveli...Liybov oba4e pone ot strana na maika mi ne mi e lipsvala i ne sum zabeliazala niakakvo po-razli4no otno6enie...Samo malkata mi sestri4ka e planirana i stra6no jelana.Spomniam si kak maika mi iz4isliava6e koga da zabremenee za da moje beb4eto da se rodi oktomvri za da e su6tata zodia kato muja i![]()