- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спермата
Да питам момичетата обичат ли да гълтат сперма и ако да дали обичат многото сперма,защото предната ми приятелка не обичаше защото фърлям много,ама на сегашната и е кеф цялото и лице и уста да бъдат пълни.
Ебаси въпроса , ми че всеки си има вкус бе брат
![]()
![]()
![]()
fuck fuck fuck
Ми той нали затова пита бе.Иска да разбере кой обича и кой не.Бе защо 1-во не прочетете въпроса по 5 пъти, за да разберет какво точно ви питат и тогава да давате мнение.Първоначално написано от mita4eto
![]()
при мене е от настроението
Let The BEAT Control Your Body
хаха бахти как се кара![]()
Първоначално написано от Say It Right
Principno obicham da go pravq,stiga da vnimava kak se izhvyrlq,zashtoto edin pyt se bqh zadavila dosta kofti.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
мойта проятелка ме кара да ям ананас щото от несо ставала сладка спермата![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Глупости то хуу че зависи кво ядеш и се променя вкуса но няма един тип храна който ако го ядеш нон стоп и да ти стани деликатес спермата.. Аре осазнайте се вече.Първоначално написано от bibo
ako moi i kosata , taka da mi se poomoje , ama zor idva , shtoto e baq dylgaa .... dam mn pomaga na izsushenata i boqdisvana kosa spermata
taka che , da , obichame![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Pffffff Porednata tap tema![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Я, ти много знаешПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
toq ma scepi brato =D>Първоначално написано от mita4eto
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Първоначално написано от !?
Kato ti e tupa temata nedei pi6i
![]()
Moita puk me kara da qm mnogo plodoveмойта проятелка ме кара да ям ананас щото от несо ставала сладка сперматаama az li4no ne mislq 4e ima golqma razlika
ne 4e sum probval de
![]()
xaxa individyalno e![]()
em.. bati vyprosa vsqko momi4e samo reshava![]()
![]()
+1Първоначално написано от ludoto_f
![]()