- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се държи едно момиче когато харесва дадено момче
Много ми е чудно как вие момичетата се държите когато си падете по някои.Какво правите, за да го впечетлите.Как се отнасяте с него. :P :P
ами аз не съм момиче обаче мога да ти кажа от моя гледна точка...забелязал съм че когато едно момиче те харесва на нея и е трудно да говори с теби се изчервява много.това не е винаги разбира се,но в повечето случаи се познава по очите
Първоначално написано от kombarka
Ami az sam takav 4ovek,4e kogato haresam nqkoe mom4e prosto sam sebe si i izmislqm vsi4ko spontanno!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Aз съм такава,че когато харесвам едно момче ми много се срамувам хаха,малко тъпо е,но така се получава и не мога да обеля и думаПосле момчето ми казва,че съм надута,но аз по този начин (като се държа все едно не ми пука)прикривам притеснението си, това което става вътре в мен
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ... аз.. все гледам да съм близо до него, да го пипам, пощипвам, блъскам,, пускам СМСи, говоря много глупости...
А такаПървоначално написано от Момиченце
![]()
Животът е адът описан в Библията!
vnimavam kakvo govorq i v na4aloto samo slu6am za vidq kak misli i kak e nastroen!ina4e poprincip izrazqvam mnenie ne se pravq na otvorene i moq trik e da predizvika6 edno mom4e kato ne go ostavi6 da popedi no ako se slu4i taka 4e da pobedi ni6to obzalagate se i taka pri men deistva!![]()
Заговаряй го по-често от останалите,дръж се мило с него и той ще се досети.
Усмихвам се много повече![]()
авторе, мъж си нали...ще разбереш по много лесен начин...смее се повече на шегите, казани от теб..дори и да не разбере, дори и да не са смешни...при всички жени е така (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз по принцип правя някакви намеци, или като излезем гледам да се доближа до него, Но все пак и се опитвам да ме опознае, за да прецени каква съм и дали ме харесва... Ако ми отвърне на флиртовете му казвам че го харесвамПървоначално написано от Thief
Нещу от сорта... Но неможе да се обясни както трябва
![]()
много точно ! даже нарочно пусни някоя изключително "английска " смешка , която дори няма смисъл . Виж как ще реагира .Първоначално написано от alice sw
Но има го и момента с т.н. Player - ки , които знаят повече отколкото трябва ... Знаят , че ако ни дразнят , понякога ни привличат повече , отколкото , ако ни се пускат лесно ... успех![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Държа се тъпо, хиля се повече и изучавам пода.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...152654&start=0
Въпрос номер 7
ми честно казано до скоро ме беше много срам и само се усмихвах и се смеех ..но вече гледам да бъда себе си до последно![]()