.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как се държи едно момиче когато харесва дадено момче

Много ми е чудно как вие момичетата се държите когато си падете по някои.Какво правите, за да го впечетлите.Как се отнасяте с него. :P :P

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ами аз не съм момиче обаче мога да ти кажа от моя гледна точка...забелязал съм че когато едно момиче те харесва на нея и е трудно да говори с теби се изчервява много.това не е винаги разбира се,но в повечето случаи се познава по очите
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    ПрИ Теб
    Ami az sam takav 4ovek,4e kogato haresam nqkoe mom4e prosto sam sebe si i izmislqm vsi4ko spontanno!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Aз съм такава,че когато харесвам едно момче ми много се срамувам хаха,малко тъпо е,но така се получава и не мога да обеля и дума После момчето ми казва,че съм надута,но аз по този начин (като се държа все едно не ми пука)прикривам притеснението си, това което става вътре в мен

Ами ... аз.. все гледам да съм близо до него, да го пипам, пощипвам, блъскам, , пускам СМСи, говоря много глупости...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Момиченце
    Ами ... аз.. все гледам да съм близо до него, да го пипам, пощипвам, блъскам, , пускам СМСи, говоря много глупости...
    А така

Животът е адът описан в Библията!

vnimavam kakvo govorq i v na4aloto samo slu6am za vidq kak misli i kak e nastroen!ina4e poprincip izrazqvam mnenie ne se pravq na otvorene i moq trik e da predizvika6 edno mom4e kato ne go ostavi6 da popedi no ako se slu4i taka 4e da pobedi ni6to obzalagate se i taka pri men deistva!

Заговаряй го по-често от останалите,дръж се мило с него и той ще се досети.

Миии различно, зависи от момчето... в повечето случай се опитвам да го покажа, но не директно... амиии само да му загатна, че ме кефи... иначе не правя нищо особенно.. опитвам се да бъда себе си до край...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Усмихвам се много повече

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    авторе, мъж си нали...ще разбереш по много лесен начин...смее се повече на шегите, казани от теб..дори и да не разбере, дори и да не са смешни...при всички жени е така (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere

Re: Как се държи едно момиче когато харесва дадено момче

Цитирай Първоначално написано от Thief
    Много ми е чудно как вие момичетата се държите когато си падете по някои.Какво правите, за да го впечетлите.Как се отнасяте с него. :P :P
    Аз по принцип правя някакви намеци, или като излезем гледам да се доближа до него, Но все пак и се опитвам да ме опознае, за да прецени каква съм и дали ме харесва... Ако ми отвърне на флиртовете му казвам че го харесвам Нещу от сорта... Но неможе да се обясни както трябва

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    авторе, мъж си нали...ще разбереш по много лесен начин...смее се повече на шегите, казани от теб..дори и да не разбере, дори и да не са смешни...при всички жени е така (:
    много точно ! даже нарочно пусни някоя изключително "английска " смешка , която дори няма смисъл . Виж как ще реагира .

Но има го и момента с т.н. Player - ки , които знаят повече отколкото трябва ... Знаят , че ако ни дразнят , понякога ни привличат повече , отколкото , ако ни се пускат лесно ... успех
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    40 Miles from the Sun
    Държа се тъпо, хиля се повече и изучавам пода.

ми честно казано до скоро ме беше много срам и само се усмихвах и се смеех ..но вече гледам да бъда себе си до последно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си