- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Преди около година....
Това е моят порок.![]()
Особено пък ако ми е кофти си го изкарвам във форума.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами като се замисля, не знам. Регнах се преди малееее. 4 години и 8 месеца, ся съм от дърта по- дърта. Направо мога да се боря за титлата Баба на форума.
Имало е и моменти, когато съм и мегазарибена... ПОне по няколко седмици на година... Друг път не влизам по няколко месеца... НО старият навик е голяма работа. Като пушач, който дори и да не е пушил от много време, пак му се иска понякога... И като изпуши една, отива до магазина и си купува цяла кутия...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
еми и аз съм регнат тука от доста време,но почти не писах,а само четях мнения.сега от 20 дена пиша и направих 600 мнения.за тези 20 дена ми стана навик и не мога без поне един път да съм изчел всичко във форума и да съм отговорил на някви теми.предполагам навик
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Превърна ми се в навик...вечер като се прибера една от първите ми работи е да видя какво ново има във форума!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Абре какво да ти кажа....форума си е голяма работа. Може да е пълно с простотии, да не е това, което беше преди години....но като него втори няма.
По едно време се беше превърнал в част от живота ми....сега не е баш така.
Вива тийнпроблем.![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
What you give is what you get!