- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да предложа годеж(годежен пръстен) на приятелката си
Що пък да е с голям камък?
Баси , може и най-обикновена халкичка да е.![]()
Само аз ли забелязвам че човека просто иска да се сгоди и да скрепи любовта си....Никой не е казал че неска ше се сгоди,а утре ше се ожениТой просто иска да направи нещо мило за нея....ебаси.....
По темата-идеята е страхотна,наистина е сладко,мило...и пълно с любов...ако наистина си решил-действай
Наистина се надявам сега да е годежа....а пък чччаааак когато сте готови-и сватбата
Някой спомена че не на шега може да стреснеш момичето...Вярно е...Затова когато го правиш внимателно подбирай думите си...и се страрай да обясниш основния замисъл на момичето-че не искаш да се чувства като "вече откупена" а просто искаш да и покажеш любовта си и признателността си за хубавите мигове.... Успех![]()
Нещата ще се обмислят но се познавам сиччко ще стане неочаквано както най малко съм предполагал
дано фортуна е с мене
Съжалявам за гадния спам но ... Как се казва русият футболист.... моля ти се кажи ми....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
nqmam na ideq 4e kamaka trqbva da e 1 meturПървоначално написано от bungle
v smisal 4e trqbva da e s kama4e, moje i po obiknovenno da e.... primenro az imam takav prasten (takav se vodi de ina4e e podaruk ot maika mi no e ot tozi vid ) koito e sreburen ,iz4isten s edin golqm kamak...savsem obiknoven i e pokrai 25 lv.... v sa6toto vreme az mn go haresvam,vapreki 4e ne e s diamant primerno
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
на колко години сте![]()
а 6 месеца не мислиш ли че е прекалено малко време за да направиш такава крачка все пак човек един път в живота си се сгодява или по принцип трябва да е един път
сорка ако се бъркам но това е мойто мнение
Така е....Първоначално написано от Чайка
решен и готов съм.....
До месец 2 очаквайте тема да кажа ко станалу :0
Честно казано мога да ти кажа ЕВАЛА за това,че си такъв сериозен човек и знаеш какво искаш!!!
Колкото до пръстена и купи някакъв нежен с камък например или пък се посъветвай с хората от магазина , те имат опит и знаят също кое е най-доброто![]()
Аз не мисля, че искаш официален годеж или пък ще правиш предложение за брак. Мисля, че с този годежен пръстен просто искаш да й покажеш колко я обичаш, какво значи за теб и мястото й в твоя живот.
Повечето хора тук те нападнаха, а ти просто искаш да подариш пръстен на момичето, което обичаш. Този пръстен не означава брак или пък бебе.
Идеята ти е страхотна! Препоръчвам ти да вземеш по-изчистен пръстен със средно голям камък. Тези пръстени изглеждат много нещо и за едно момиче имат сантиментална стойност.
Успех!
Тъпо е да си мислиш, че един годежен пръстен ще скрепи любовта ви. Според мен никой няма да те възприеме насериозно, защото си малък, а не защото сте само от половин година заедно. Така, че идеята е глупава общо зето. Много хора се изказаха преди мен, затова, че е нормално да мислиш, че си видял всичко от живота, но не е така. Тепърва ти предстоят много открития. И аз ще те посъветвам да изчакаш. Иначе се купува пръстен, и се иска ръка от родителите.
Пич ти ме разби ! Годежен пръстен....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пффффффф ти не си добре ! Ходите там колко месеца , ти не можеш да си избършеш задника и ше и подаряваш годежен пръстен ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъпото е, че иска съвет в някакъв забутан форум дали да и купи пръстенче. Добре, де, и аз задавам тъпи въпроси поне веднъж в месеца, ама... пф. Купувай и пръстенчето и готово.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Всъщност въпросът му беше как и какъв пръстен да й купи, а не дали. Това, че ние се впуснахме с охота да го разубеждаваме е друга тема![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Е да, амаааааааааа да ходи да разгледа по магазините ебаси. Ние да не сме бюро "Справка".![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
апфф.. първите 6месеца от връзката са почти винаги най-хубавия период.. още докато се опознавате, още намирате нещо интересно в другия, преоткривате го, все повече го 'залюбвате' и т.н., но на 6тия месец годежен пръстен?!![]()
нека поне стане година... така или иначе с пръстен или без вие пак ще сте заедно щом толкова се обичате.![]()
ама ако още от с'я предлагаш брак, баси, на 7мия път вече ще се изтъркаш...даже сам няма да се взимаш на сериозно...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да.Факта,че ти дори не знаеш за какво говориш,прави темата смешна.Първоначално написано от MoHuTo
offline forever!
"Бил готов", не може да си, като не знаеш за каквоПървоначално написано от varnen4e
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
po dobre ot edno nai obiknovenno
NEDEIIIIII
nqma kak da se izrazq
П тая логика вече 6-7 пъти да съм сгодена. Въпреки, че искам обвързване, въпреки че с гаджето сме на по 23, ние не сме сгодени. Годежът е обещание за брак, за вярност, за съвместно бъдеще. Той не е просто даване на пръстен(пръстенът е незадължителен елемент). Много по-важно от това е обещанието пред себе си и пред човека с който си, че ще бъдете заедно......завинаги(или поне за доста време).Първоначално написано от sharkybul
Годежът не е връчването на 1 пръстен с думите искаш ли да се сгодим, то е нещо по-дълбоко. Ти изобщо осъзнаваш ли смисъла на това? Най-лесното е да кажеш-сгдихме се, но обещанието за брак, семейство и взаимна принадлежност, които стоят зад тези действия не е толкова лесно изпълнимо.........особено на 18.
Леле повечето как сте се хвърлили да го поучавате и вразумявате едва ли не,все едно момчето е тръгнало да се жени и да прай деца.В крайна сметка едно е годеж,едно е сватба.До тук видях желанието на едно влюбено момче да засвидетелства любовта си към неговото момиче по един много красив (за някои може би прибързан) начин.Какво толкова,годежа не е нещо,което ако нещо се случи да не може да се развали.Сгодяват се,а сватбата може да я направят след година,две,три или когато се почувстват готови.Смятам че след като е пуснал такава тема,значи е обмислил всичко и е сигурен в действията си и в това,което иска.
Лично аз те подкрепям и смятам че приятелката ти ще бъде адски щастлива.![]()
+1 Щом се обичате и си сигурен в това, което мислиш да направиш - давай!Първоначално написано от Undying
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Аз мисля че пръстена не е от толкова голямо значение, а по-скоро жеста. Ако тя наистина те обича по начина по който ти казваш значи ще го оцени.
И аз не смятам,че пръстен е толкова важен, ето за това аз търсих най- вече в нета и се оказа, че има доста добри места и пръстени. Накрая намерих в един магазин на име Сомаха https://somaha.net/златна-бижутерия/...ръстени. Останах много доволен.
Ти да нямаш срок до кога може да се ожениш?! И връзка от 6 месеца не е много направете година,след това заживеете заедно като двойка! Когато се сблъскаш с битовите скандали и тем подобни тогава ще видиш дали ще искаш да се ожениш на бързо! Аз съм на мнение че една двойка първо трябва да заживее съвместно 6 месеца или година и тогава да решат дали искат да направят голямата крачка брак!