.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Що пък да е с голям камък?

Баси , може и най-обикновена халкичка да е.

Само аз ли забелязвам че човека просто иска да се сгоди и да скрепи любовта си....Никой не е казал че неска ше се сгоди,а утре ше се ожени Той просто иска да направи нещо мило за нея....ебаси.....
    По темата-идеята е страхотна,наистина е сладко,мило...и пълно с любов...ако наистина си решил-действай
    Наистина се надявам сега да е годежа....а пък чччаааак когато сте готови-и сватбата
    Някой спомена че не на шега може да стреснеш момичето...Вярно е...Затова когато го правиш внимателно подбирай думите си...и се страрай да обясниш основния замисъл на момичето-че не искаш да се чувства като "вече откупена" а просто искаш да и покажеш любовта си и признателността си за хубавите мигове.... Успех

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Нещата ще се обмислят но се познавам сиччко ще стане неочаквано както най малко съм предполагал
    дано фортуна е с мене

Град
    Blondeland
    Съжалявам за гадния спам но ... Как се казва русият футболист .... моля ти се кажи ми....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Що пък да е с голям камък?

Баси , може и най-обикновена халкичка да е.
    nqmam na ideq 4e kamaka trqbva da e 1 metur v smisal 4e trqbva da e s kama4e, moje i po obiknovenno da e.... primenro az imam takav prasten (takav se vodi de ina4e e podaruk ot maika mi no e ot tozi vid ) koito e sreburen ,iz4isten s edin golqm kamak...savsem obiknoven i e pokrai 25 lv.... v sa6toto vreme az mn go haresvam,vapreki 4e ne e s diamant primerno
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    над морето
    на колко години сте
    а 6 месеца не мислиш ли че е прекалено малко време за да направиш такава крачка все пак човек един път в живота си се сгодява или по принцип трябва да е един път
    сорка ако се бъркам но това е мойто мнение

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от Чайка
    на колко години сте
    а 6 месеца не мислиш ли че е прекалено малко време за да направиш такава крачка все пак човек един път в живота си се сгодява или по принцип трябва да е един път
    сорка ако се бъркам но това е мойто мнение
    Така е....
    решен и готов съм.....

До месец 2 очаквайте тема да кажа ко станалу :0

Супер фен
    Честно казано мога да ти кажа ЕВАЛА за това,че си такъв сериозен човек и знаеш какво искаш!!!
    Колкото до пръстена и купи някакъв нежен с камък например или пък се посъветвай с хората от магазина , те имат опит и знаят също кое е най-доброто

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз не мисля, че искаш официален годеж или пък ще правиш предложение за брак. Мисля, че с този годежен пръстен просто искаш да й покажеш колко я обичаш, какво значи за теб и мястото й в твоя живот.
    Повечето хора тук те нападнаха, а ти просто искаш да подариш пръстен на момичето, което обичаш. Този пръстен не означава брак или пък бебе.

Идеята ти е страхотна! Препоръчвам ти да вземеш по-изчистен пръстен със средно голям камък. Тези пръстени изглеждат много нещо и за едно момиче имат сантиментална стойност.

Успех!
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Тъпо е да си мислиш, че един годежен пръстен ще скрепи любовта ви. Според мен никой няма да те възприеме насериозно, защото си малък, а не защото сте само от половин година заедно. Така, че идеята е глупава общо зето. Много хора се изказаха преди мен, затова, че е нормално да мислиш, че си видял всичко от живота, но не е така. Тепърва ти предстоят много открития. И аз ще те посъветвам да изчакаш. Иначе се купува пръстен, и се иска ръка от родителите.

Пич ти ме разби ! Годежен пръстен.... пффффффф ти не си добре ! Ходите там колко месеца , ти не можеш да си избършеш задника и ше и подаряваш годежен пръстен ....

Град
    при чичо Страх
    Най-тъпото е, че иска съвет в някакъв забутан форум дали да и купи пръстенче. Добре, де, и аз задавам тъпи въпроси поне веднъж в месеца, ама... пф. Купувай и пръстенчето и готово.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София
    Всъщност въпросът му беше как и какъв пръстен да й купи, а не дали. Това, че ние се впуснахме с охота да го разубеждаваме е друга тема
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    при чичо Страх
    Е да, амаааааааааа да ходи да разгледа по магазините ебаси. Ние да не сме бюро "Справка".
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

апфф.. първите 6месеца от връзката са почти винаги най-хубавия период.. още докато се опознавате, още намирате нещо интересно в другия, преоткривате го, все повече го 'залюбвате' и т.н., но на 6тия месец годежен пръстен?!
    нека поне стане година... така или иначе с пръстен или без вие пак ще сте заедно щом толкова се обичате.
    ама ако още от с'я предлагаш брак, баси, на 7мия път вече ще се изтъркаш...даже сам няма да се взимаш на сериозно...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Ти не знаеш какво представлява годежа, не знаеш какъв пръстен да вземеш, питаш дори дали и ти не трябва да носиш пръстен и от друга страна ни убеждаваш, че си готов за това... аз не мисля така...
    Абсолютно вярно!
    да.Факта,че ти дори не знаеш за какво говориш,прави темата смешна.
    offline forever!

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Ти не знаеш какво представлява годежа, не знаеш какъв пръстен да вземеш, питаш дори дали и ти не трябва да носиш пръстен и от друга страна ни убеждаваш, че си готов за това... аз не мисля така...
    "Бил готов", не може да си, като не знаеш за какво
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен Аватара на 50cent
    po dobre ot edno nai obiknovenno

NEDEIIIIII

nqma kak da se izrazq

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    Темата е напълно сериозна....

Минал съм през доста неща в живота,патил съм,ставал съм.... Знам какфо искам...

хората се женят на по 18,защо аз на толкова не се сгодя за 1 момиче и да скрем още повече любовта си.... Иска ми се да е перфектно... сиреч да говоря ли с тяхните да зема ръката и знам ли
    П тая логика вече 6-7 пъти да съм сгодена. Въпреки, че искам обвързване, въпреки че с гаджето сме на по 23, ние не сме сгодени. Годежът е обещание за брак, за вярност, за съвместно бъдеще. Той не е просто даване на пръстен(пръстенът е незадължителен елемент). Много по-важно от това е обещанието пред себе си и пред човека с който си, че ще бъдете заедно......завинаги(или поне за доста време).
    Годежът не е връчването на 1 пръстен с думите искаш ли да се сгодим, то е нещо по-дълбоко. Ти изобщо осъзнаваш ли смисъла на това? Най-лесното е да кажеш-сгдихме се, но обещанието за брак, семейство и взаимна принадлежност, които стоят зад тези действия не е толкова лесно изпълнимо.........особено на 18.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Леле повечето как сте се хвърлили да го поучавате и вразумявате едва ли не,все едно момчето е тръгнало да се жени и да прай деца.В крайна сметка едно е годеж,едно е сватба.До тук видях желанието на едно влюбено момче да засвидетелства любовта си към неговото момиче по един много красив (за някои може би прибързан) начин.Какво толкова,годежа не е нещо,което ако нещо се случи да не може да се развали.Сгодяват се,а сватбата може да я направят след година,две,три или когато се почувстват готови.Смятам че след като е пуснал такава тема,значи е обмислил всичко и е сигурен в действията си и в това,което иска.

Лично аз те подкрепям и смятам че приятелката ти ще бъде адски щастлива.

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Леле повечето как сте се хвърлили да го поучавате и вразумявате едва ли не,все едно момчето е тръгнало да се жени и да прай деца.В крайна сметка едно е годеж,едно е сватба.До тук видях желанието на едно влюбено момче да засвидетелства любовта си към неговото момиче по един много красив (за някои може би прибързан) начин.Какво толкова,годежа не е нещо,което ако нещо се случи да не може да се развали.Сгодяват се,а сватбата може да я направят след година,две,три или когато се почувстват готови.Смятам че след като е пуснал такава тема,значи е обмислил всичко и е сигурен в действията си и в това,което иска.

Лично аз те подкрепям и смятам че приятелката ти ще бъде адски щастлива.
    +1 Щом се обичате и си сигурен в това, което мислиш да направиш - давай!
    Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...

Аз мисля че пръстена не е от толкова голямо значение, а по-скоро жеста. Ако тя наистина те обича по начина по който ти казваш значи ще го оцени.

И аз не смятам,че пръстен е толкова важен, ето за това аз търсих най- вече в нета и се оказа, че има доста добри места и пръстени. Накрая намерих в един магазин на име Сомаха https://somaha.net/златна-бижутерия/...ръстени. Останах много доволен.

Ти да нямаш срок до кога може да се ожениш?! И връзка от 6 месеца не е много направете година,след това заживеете заедно като двойка! Когато се сблъскаш с битовите скандали и тем подобни тогава ще видиш дали ще искаш да се ожениш на бързо! Аз съм на мнение че една двойка първо трябва да заживее съвместно 6 месеца или година и тогава да решат дали искат да направят голямата крачка брак!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си