- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли да ходите на дискотека и колко често ходите???
Обичате ли да ходите на дискотека?Имате ли любима и коя е ? И колко често излизате?
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Не...
Позволените ми за момента са...![]()
What you give is what you get!
Мне.
Ако се реша да ходя,трябва да се набъкам на някакво място и да си подпийвам,и подпявам песни да Ивана.
За предпочитане е да не ходя.![]()
Нем ...
последния път ходих с класа и умрях от скука
много рядко, щото ми е тъпо
Собственост на Canis_Dirus
A и не пускат от ония олд скуул брутални чалгии![]()
![]()
Ой Сашко, арабия Сашко...Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Ходя на ПАРТИТА...а къде ще ги направят не зависи от мен...в Музика&ТВ си имам цяла тема за партитата,по които ходя![]()
обикновено ходя само с 2 часа мрънкане и направен план 2 седмици преди това...с други думи не обичам...последно бях на 28-ми септември заради една приятелка, която на следващия ден заминаваше...иначе се е случвало да ходя и по 2 пъти на седмица, ако имам желание
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не,защото не пускат музиката,която ми харесва.
ДАААА!!!Първоначално написано от Lake_bodom
ако имах дупка между краката..щях да ти налетя![]()
![]()
![]()
Вече не.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Обичам да,ама както си му е реда:първо кръчмичка и после дискотека.Поне един път в седмицата гледам да се случва (:
Изобщо не ходя на подобни места.
Не съм стъпвал в дискотека от 7ми клас. Това са колко 4 години?!
Разбрах, че мястото не ми е там... Сред пияни, надрусани, умствено изостанали чалгарчета. Пък и не съм купонджия... тъй че не губя нищо. Само печеля..От тези работи полезни неща няма. Човекът с който можеш да се запознаеш в дискотеката може да го срещнеш на доста по-цивилизовани места..
Или поне така аз смятам.
Може да ми се смеете, не ми пука и без това.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
е стига де...разбра меПървоначално написано от Сладичко_bi
![]()
Не ходя често! .. Мога да си направя кефа и на друго място!![]()
Everything happens for a reason..
Браво на тебе само така сега му е времето да се забавлявамеПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
обичам да ходя, най-често на excess или вселена в бсобаче в последно време се случва по рядко. последният път беше на 1 януари...
![]()
mi hodq vinagi, kogato moga![]()
Ходя по партита ест заради музиката...в зала или на открито по закон се пуска по-по-хубава,и въпреки,че е клошария ми е за предпочитане.комерсиалнит дискотеки като 4ервило,ялта,пр....и уж мноооого другите отживелици писват бързо и не заслужават да се посещават мн често.