.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

от превръзките

Здравеите на всички. Преди 3 дни ми доиде и използвах превръзки, към които явно съм алергична или просто кожата ми е твърде чувствителна и преди 2 дена кожата ми отдолу е станала по-чувствителна и е зачервена. Е вече не съм с тея превръзки де ама пак не ми е минало изцяло. На вас случвало ли ви се е и как се справяте с това. Плс кажете някакво средство да ми мине по бързо, защото е много неприятно

Такаа аз ползвам Always и съм много доволна никакви проблеми не ми правят.Мисля че лайката помага при такъв проблем като твоя

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз не ползвам някви специални,а каквито майка ми купува - обикновени и не съм имала някви проблеми... може да пробваш да го мажеш с някакъв крем не знам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

az izpolzvam everbel i s1m si dovolna ..a za s1vet kakto kazva
    Цитирай Първоначално написано от kaulitzgirl
    Такаа аз ползвам Always и съм много доволна никакви проблеми не ми правят.Мисля че лайката помага при такъв проблем като твоя
    naistina laikata pomaga !Napravi si chai i stoi pod parata ..malko e nepriqtno ,no pomaga ili kogato e istinal moje da se majesh s edno pamyche

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Az si polzvam savsem obiknoveni na broika det gi prodavat ot aptekata i nikoga ne sam imala takav problem..4uvala sam tova 4e laikata naistina pomaga kakto kaza momi4eto vav vtoriq post

Кажи първо какви превръзки си ползвала. Може ако са били от онези с т.н. копринено покритие да ти се е раздразнила кожата, защото и аз понякога се чувства малко кофти когато съм с тях. Препоръчвам ти да си вземеш от тези Sensitive с памучно покритие, което не дразни кожата (вече повечето марки предлагат този вариант превръзки: Alway, Everbel, Bella... и др.) Наистина са по-удобни и приятни. А за да ти мине по бързо се мажи с крем "Здраве" или "Бочко". И двата вършат отлична работа за тази цел (говоря от опит). Успех!

Превръзките бяха евърбел копринени. Повече няма да ги ползвам. От тия кремове няма ли да се наруши киселиността отдолу?

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Аз не ползвам някви специални,а каквито майка ми купува - обикновени и не съм имала някви проблеми... може да пробваш да го мажеш с някакъв крем не знам
    и аз така.
    една приятелка ми беше казала,че си е купила ароматизирани ежедневни превръзки и е имала обрив от тях.да не и твоите да са такива?
    offline forever!

Ами на мен не ми са се получавлаи такива неща от превръзките никога!Пробвай превръзките олеис семзитив-мисля, че от тех няма да е така :P

Офф днеска бях на гинеколог заради това от превръзките обаче съм закъсняла и нямаше никой, а личната ми беше първа смяна

Супер фен Аватара на sometimes_
    И на мен ми се е случвало и то от почти всички видове превръзки, защото кожата ми е много чувствителна. Доволна съм единствено от Always, пробвай с тях или другия вариант - тампони. Колкото до възпалението - ще се махне, може да използваш някакъв крем, защото иначе е малко болезнено.
    I`m trying to make your dreams come true...

Днеска бях при личната и ми предписа Нистатин. Дано ми мине вече

Мега фен
    Град
    София
    Все пак ти е эа първи път.това е нещо ново.Може пък просто да е реакция на кожата към новите условиа,в които е попаднала-целодневното спарване от тая превръэка...нормално
    [size=7][b][u]fosse cos

Пробвала съм от всичко но Always за мен поне са най-добрите.Изполвала съм ии мн измислени марки от липса на голям избор като съм на село но щом си пробвала с Еварбел вземи някакви др за да няма същите проблеми

otivash na lekar i sledva6tiq pat polzvash Always

dam opredeleno Always sa nai hubavite

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi 6te polzva6 krem,prednazna4en za intimnite 4asti....
    az za tova izpolzvam samo tamponi,prevrazkite sa kofti,zaparvat malko ili mnogo,a i e super kofti da stoi6 s prevrazkata,vse pak ne moje6 da q smenq6 pri vsqka padnala tam kapka,i dopira na te4nostta do kojata me pobarkva....tampon4eta....intimno du6 gel4e...i far4i6!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си