.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Партньор + приятел - две в едно :)

Здрасти всички. Пускам тази тема, защото случайно се натъкнах на едно нещо, което прочетох - че когато се сприятелиш с партньора си и започнете да имате и приятелски отношения, да си споделяте много и тн, сексуалното привличане изчезвало. Така ли е според вас? Може ли хем да имаме пълноценна сексуална връзка, хем да бъдем добри приятели с гаджетата си или двете се самоизключват взаимно. Аз лично смятам, че това твърдение е абсурдно и подкрепям тезата си с много примери в живота, но ми е интересно да чуя и вашето мнение.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    питай майка ти и баща ти...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    София
    Е това вече е абсурд. Сериозна връзка без приятелство изобщо не може да съществува. Точно в това е смисъла на цялата работа да станете супер близки и човекът до теб наистина да е ДО ТЕБ, да можеш дори когато си абсолютно сам да се опреш на него. И това само може да стимулира сексуалното ви привличане. Другото са връзки основани само на сексуална основа.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Глупости. Това, че споделям с приятеля си, не означава, че не ми се прави секс с него. Дори с времето желанието нараства.

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Е това вече е абсурд. Сериозна връзка без приятелство изобщо не може да съществува. Точно в това е смисъла на цялата работа да станете супер близки и човекът до теб наистина да е ДО ТЕБ, да можеш дори когато си абсолютно сам да се опреш на него. И това само може да стимулира сексуалното ви привличане. Другото са връзки основани само на сексуална основа.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Напълно точно казано

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Моят приятел например ми е ако не най-близкият човек, то сред най-близките. Мога да кажа, че ми е най-добрият приятел: всичко мога да му споделя, той също ми споделя, и всеки от нас знае, че другия ще продължи да държи на него както преди, а ако има проблем, другия ще даде всичко от себе си да се отстрани. А още не сме правили секс. Вече почти 7 месеца сме заедно, но понеже съм девствена, страх ме е все още да се впускам в сексуални контакти, а той нито за миг не ми е намеквал, че иска нещо повече от това, което му давам, и е на мнение, че не това е най-важното в нашата връзка. Ето на това му казвам истински приятел, който не гледа на теб само като на сексуален обект, и смятам, че точно такива трябва да са взаимоотношенията между двама души, които държат истински един на друг.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Това са глупости за мен.Човекът до мен е и сексуален партньор, и приятел.Той е първият човек на който мога да споделя абсолютно всичко и ще знам,че ще ме разбере и окаже помощ и подкрепа.Защо заради това да изчезва сексуалното желание?
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Глупости. Това, че споделям с приятеля си, не означава, че не ми се прави секс с него. Дори с времето желанието нараства.
    +1

Твърдението е абсурдно. За да правя секс с някого, трябва да съм влюбена в него, за да съм влюбена, трябва да ми е приятел....

Re: Партньор + приятел - две в едно :)

Цитирай Първоначално написано от ^Serena^
    Здрасти всички. Пускам тази тема, защото случайно се натъкнах на едно нещо, което прочетох - че когато се сприятелиш с партньора си и започнете да имате и приятелски отношения, да си споделяте много и тн, сексуалното привличане изчезвало. Така ли е според вас? Може ли хем да имаме пълноценна сексуална връзка, хем да бъдем добри приятели с гаджетата си или двете се самоизключват взаимно. Аз лично смятам, че това твърдение е абсурдно и подкрепям тезата си с много примери в живота, но ми е интересно да чуя и вашето мнение.
    И кво?След като си споделяме - вече да не ни се прави секс ли? Пффуу..
    че ако няма споделяне то цялата връзка начи ще се гради на секс само?
    А и все пак ,според мен партньора ми трябва да е най-близкото ми същество ,да мога вс да си му кажа..иначе ако искам само секс ще си купя вибратор най-малкото
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    РЮАР

Re: Партньор + приятел - две в едно :)

why not..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си