.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Много ми е гадно!

Здравейте, не искам никакъв съвет просто искам да споделя с някой мъката си, много одавна не сум харесвала толкова много момче. Значи излизах с едно момче, целувахме се, всичко точно, но това беше преди 2 седмици...От тогава все казва, че няма време и, че не може. Той също казва, че иска да излизаме ама просто няма време... Вчера му писах смс и го питах последно дали иска да излизаме или не, той даже не ми отговори , щото е спал.. Днес като си писахме ми каза, че иска да излизаме, но просто няма време, защото свършва даскало 4-5-6 часа и след това е на тренировки до 8 и докато се прибере, окъпи и наяде става 9... И ми каза, че ще си помисли и ще ми каже като реши, питах дали ще е скоро и той каза да... Мисля си, че ще каже, че няма смисъл и т.н и за това ми е толкова сдухано и тъжно... Знам, че не е единствения, но в последно време ми е трудно да кажа ей така майната му...
    Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    да ти имам проблемите....на мен ми се пуши трева две не вийдам....а приятеля ми го няма и няма от кой да си зема...ПОМОООООООООООООООО ООООООООООООЩ
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Мо отиди му на гости,бе! И хич да не ти пука от родителите.

Цитирай Първоначално написано от bibo
    да ти имам проблемите....на мен ми се пуши трева две не вийдам....а приятеля ми го няма и няма от кой да си зема...ПОМОООООООООООООООО ООООООООООООЩ

prodawam!pi6i na LS

Ебаси даскалото до 4-5-6 часа!! И всеки ден ли е на тренировки ??? Нещо е съмнителна тази работа.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

точно така иди му на гости

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ебаси даскалото до 4-5-6 часа!! И всеки ден ли е на тренировки ??? Нещо е съмнителна тази работа.
    Еми той по принцип е междинна смяна и почва от 10-11-12... иначе за тренитовките си прав, на мен също ама...
    Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е може верно да няма време ..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Vseki lud s problemie si Momi4e razsmiva6 me .... Otivai pri nego ;].. ko mu se moli6 i pita6, otivai naprao... Makar 4e ima veroqtnost da te otbqgva naro4no

Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Vseki lud s problemie si Momi4e razsmiva6 me .... Otivai pri nego ;].. ko mu se moli6 i pita6, otivai naprao... Makar 4e ima veroqtnost da te otbqgva naro4no
    Според тебе къде да отида при него, не знам къде живее...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от efito_f
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Според тебе къде да отида при него, не знам къде живее...
    Ем незнаеш ли къде учи... разбери коя смяна е, и или преди даскало или след даскало, или след тренировките му... Изненадай го...

Град
    Dreamland Varna
    Мился, че те лъже за всичко, но просто не иска да ти каже истината. Човек като иска нещо винаги намира начин да го направи
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Мился, че те лъже за всичко, но просто не иска да ти каже истината. Човек като иска нещо винаги намира начин да го направи
    Попитах го така ли е, каза, че иска да излизаме, но просто няма време... и аз незнам колко е вярно.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Е баси заетия човек!
    Намери си друг!

Супер фен
    Обикновено когато някое момиче не ми допада или харесва и не искам да я обидя или нараня гледам деликатно да я разкарам. Намирам "непреодолими" оправдания затова да не излизаме. Не ми се ще да те обеокуражавам, но човека може просто да не иска да излезне с тебе и по - добре би било да го оставиш намира и повече да не го закачаш. Ако той иска нещо от тебе повярвай ми ще те намери. Така както вие ни отказвате за излизане, така стоят и при нас нещата. Престани да караш насила момчето за излизане и стига си го притискала , защото както виждаш получаваш един и същ отговор от него. Не нахалствай !

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Обикновено когато някое момиче не ми допада или харесва и не искам да я обидя или нараня гледам деликатно да я разкарам. Намирам "непреодолими" оправдания затова да не излизаме. Не ми се ще да те обеокуражавам, но човека може просто да не иска да излезне с тебе и по - добре би било да го оставиш намира и повече да не го закачаш. Ако той иска нещо от тебе повярвай ми ще те намери. Така както вие ни отказвате за излизане, така стоят и при нас нещата. Престани да караш насила момчето за излизане и стига си го притискала , защото както виждаш получаваш един и същ отговор от него. Не нахалствай !
    Виж сега това го знам много добре и вече спрях да го питам за излизане, просто чакам този негов отговор, какво ще каже и тайно се надявам да не е така както аз си мисля...

[quote="Zodiac"]

на мен приятелката ми я няма и ми се пуши трева :

Голям фен
    Град
    [quote="akitametam"]
    Цитирай Първоначално написано от Zodiac

на мен приятелката ми я няма и ми се пуши трева :
    Ае скрийте се, тревомани такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си