- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е гадно!
Здравейте, не искам никакъв съвет просто искам да споделя с някой мъката си, много одавна не сум харесвала толкова много момче. Значи излизах с едно момче, целувахме се, всичко точно, но това беше преди 2 седмици...От тогава все казва, че няма време и, че не може. Той също казва, че иска да излизаме ама просто няма време... Вчера му писах смс и го питах последно дали иска да излизаме или не, той даже не ми отговори , щото е спал.. Днес като си писахме ми каза, че иска да излизаме, но просто няма време, защото свършва даскало 4-5-6 часа и след това е на тренировки до 8 и докато се прибере, окъпи и наяде става 9... И ми каза, че ще си помисли и ще ми каже като реши, питах дали ще е скоро и той каза да... Мисля си, че ще каже, че няма смисъл и т.н и за това ми е толкова сдухано и тъжно...Знам, че не е единствения, но в последно време ми е трудно да кажа ей така майната му...
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!