- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- От кои превръзки(таппони)сте най-доволни.
Нека обменим опит от кои марки сме доволни и от кои не
Както казах вече в една тема аз съм най-доволна от Always
Ваш ред е да споделите!
От превръзките-Always & Discreet
Тампони...може би O.B,но отдавна не ползвам..
аз по принцип съм доволна от Always но ми идват мн големи затова ползвам Everbelтампони - не ползвам
+1Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
Always определено!Пробвах и Еverbel първия пътрно нещо ми бяха тънки.
Bring me to life...
От превръзките-Always & Discreet
+1
Имаше такава тема!
Превръките Евърбел са ми фаворит за момента. Тампони ползвам рядко и не подбирам много, но разбрах че са се появили тампони също на Евърбел. Миля да ги пробвам... дано да ми харесат както превръзките![]()
На Always също и Discreet![]()
Тампони не съм ползвала
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Доволна съм от Always и O.B.![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da naistina ima takiva tamponi i sa hybavi ...az po princip s1shto s1m priv1rjenichka na everbel ,nz dovolna s1mПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
За превръзки Евърбел(въпреки,че са малко големички),Паломита и Дискрийт део
Тампони не ползвам
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Bella и Always
Ежедневни не ползвам - гинеколожката каза че не е хубаво да се носят![]()
А тампони - без значение , каквито набарам
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
либресе и ауейс са много добри,много съм доволна,а тампони за сега не ползвам,еждневни също![]()
Евърбел
Тампони не ползвам.
>>> House Music <<<
Kакво-евърбел са ти големиПървоначално написано от Forest goddess
та те са малки!А по темата:ами аз използвам от ежедневните дискреет и паломита ссм-супер супер мини, от дневните олеис, а тампони в годината 2 пъти ползвам
о.б.
Ейй аз от кога си търся librese
Аз също се присъединявам към Евърбел клубчетоПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
![]()
![]()
От тях съм най-доволна.![]()
always i everbel са добрине ползвам тампони
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Аз преди използвах най-различни видове-и евърбел съм пробвала и либрес и какви ли не още-но от 2-3 месеца съм само с олеис (най често сензитив)с дискрийт съм от както се помнясъщо така има едни много малки превръзки на паломита и тах ги използвам-а тампони-мноооооооооого рядко о.б. мини.
Пфуууу явно аз съм една от малкото,на които не им харесват Always.Ужасно много ми спарват те + тва са и огромни-обхващат ме от пъпа до кръста, излизат ми и пъпчици от тях
Затова си ползжам само Librese и съм много доволна.А тампони- О.B. ,когато се налага да ползвам.
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Aми и аз преди мразех олеис, защото ми бяха големи(просто си взимах без да искам големи)-но ти просто си взимаш от по големите-има и малко колкото най-малките дневни!Има и памучни, които няма да те спарват!А за либрес-аз пък на либрес не съм фенка-пробваш 2 вида-едните ми баха твърди ама много твърди(все едно си слагам попивателно къртончеПървоначално написано от teoto
)А пък другите ми бяха дебели и ма кар мекички неудобни(с тях се чувствах все едно съм с памперс
)
Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
+1А за тампони използвам или o.b или Palomita
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
ONLY O.B!!!!
Аз кфато съм чешма като ми дойде никви превръзки не ми вършат работа...само се клепам.....ползвам тампони откакто се помня и никога не съм имала проблеми с мазането...ползвам О.В. супер плюс с 6 капки уникални сапрепоръчвам ги на чешмички като мене
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
+1Първоначално написано от KiSs^
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз , и аз , и АЗ!!!Първоначално написано от mIsS-kIsS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()