- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- щастливи мигове
nz dali ima tekava tema za6toto ne sam gledala mnogo, a puk ako ima ne pi6ete tuk! Az iskam da pusna tema za 6testlivite migove. spodelete koi e nai-6tasliviqt vi moment, tuk e mqstoto da kejete kolko mnogo obi4ate svoqta polovinka i da ni razkajete za tova kak vi kara da se 4uvstvate! Skoro idva nai-golemiqt praznik na liubovta i sega e vremeto vseki da bude obi4an! da sre6tne 4oveka koito 6te vi nakara da se 4uvstvate kato 4e li letite!
Az sre6tnah tozi 4ovek i go pojelavam na vseki, neka vseki izpita tova 4uvstvo liubovta i neka ima po-malko razbiti surca! E haide razkajete mi za va6ata liubov!![]()
![]()
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Когато ми каза, че съм неговото малко изчадийце и никое друго момиче не е обичал толкова силно.
Или пък, когато бяхме заедно на море и бяхме като семейство.
Или пък, когато ми каза, че съм единственото нещо, което му действа успокояващо ( много нервен човек е, за съжелание. Но вече не му действам така, черна точка за мен..)
Абе, много са.
Когато седяхме на една полянка късно вечерта, гледахме звездите и някаква заблудена птица все още издаваше звуци .. и за пръв път му признах, че никой друг не ме е правил толкова щастлива.
Спомням си и първият път, когато се шашнах, че съм бременна. Толкова бяхме сладки.
+1 za sa6tite momenti, samo 4e bez polqnkata s v 1 parkПървоначално написано от bungle
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Като бяхме излезли веднъж на морска гара ......Беше многу хубаво.........![]()
Като се сетя за хубавите мигове ми става тъжно
![]()
да видим...ми не знам точно те са много...Всеки миг с него е най щастливия в живота ми.Кара ме да се чувствам някак уникална.
На нова година ни беше първата вечер заедно.Смисъл,не че сме правили нещо просто нощта я прекарахме заедно.И като си легнахме към 5 и нещо се оказа че одеалата не стигат и той ми даде неговото.После пък точно като тръгна да заспивам и той ме завива и ме разбуждаМалко беше дасадно,ама на мен ми хареса,въпреки че не ме остави да спя... после до 8 сме си говорили и сме се натискали...абе яко беше
![]()
най-хубавият миг със съкровището ми....ами много са....примерно първата ни целувка...бяхме в дискотеката и просто танцувахме приятелски..ест. аз много го харесвах и извенъж...целуна ме...беше велико...е след седмица се хванахме,но тази целувка няма да е забравя никога!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ami..pyrviq pyt kogato mi kaza che me obicha..sedqhme na edna peika v parka edin sreshto drug galeshe mi kosata i po edno vreme s dvete si race mi hvana liceto(kakto mn mrazq da mi pravqt) i prosto kaza obicham te...i poneje ne mi go beshe kazval do sega az prosto kazah kvooo ? haha mn typo se poluchi obache mn oznachavashe za men..nikoga nqma da go zabravq..a ii noshta v koqto nashite gi nqmashe i spahme zaedno..i..nz..vsqka sekunda s nego e strahotna i specialna..
мммм в наспък и на нова година
![]()
Вие пък, само 8 човека ли имаме щастливи мигове? Или само ние се откриваме? Постоянно има теми за разбити сърца..
vseki put kogato sum s nego i go pogledna v o4ite mmm se raztapqm nqma drygo.vseki mig zaedno e specialen za men
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ами те са страшно много не са 2-3 . Просто като се замисля ми изникват толкова мн...![]()
gluposti na tyrjkaleta 14 fevruari izob6to ne e vremeto nakoi da byde obi4an stiga gluposti
Един мой "хубав" момент..с бившия ми...Винаги срещите ни бяха "прекрасни" и нищо не "разваляше" всеки път , когато се видим...
Например помня как си вървяхме,той ме беше прегърнал,минаха няколко така да ги нарека "мацки" с къси полички и той подвикна към тях "Ей мацки, много сте яки.Не се срамувайте ще си взема едната за у нас"![]()
Пък иначе по темата,хм с първото ми гадже на първата ни среща накрая,бяхме отишли до някакви блокове и той предварително ме беше помолил да му кача няколко песнички на тел-а ми и както си седяхме , аз пуснах една от песните му (бавна) и почнахме да танцуваме.Минаваха хора , но ние продължавахме.След време и тази песен стана наша:P
Мм ... всяка минута с него, ме кара да бъда щасТлива!Не мога да кажа 'тогава и тогава.. бях щастлива.." ..
дори мисълта за него, ме кара да се усмихвам и да бъда щастлива!
но .. той е първото момче, което ме кара да се чувсТвам по този начин.
то това иначе, не може да се опише какво точно е това чувсТво, то трябва да си го изживее човек ...
P.S. човек рядко осъзнава, кога е щастлив.Обикновено, осъзнава че е бил щастлив, едва когато вече не е.За това, мисля че хората трябва да се радваме на малките неща в живота и да ценим това, което имаме до себе си.Тогава може би,ще осъзнаем, че сме щастливи, защото наистина ще БъДеМ ... (дано някой поне разБра какво казах)
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Имам много....тряя хубави мигове само с един човек или хубави мигове досега? : )
С един бивш седяхме на един умрял мост на една умряла гара..и както си се целувахме и мина едина бабка...и ние тряяше да се дръпнем,за да мине тя...а тя докато минаваше и каза .."Дано цял живот да се прегръщате така.." (е може би не точно тва но нещо в тоя дух...почувствах се адски жива...)
С настоящия бяхме на хижа и помна как ме събуди с целувки някви такива....Много беше сладко..някой го спомена-и първия път,когато си мислехме че съм бременна също бяхме много сладки...сега като се сетя и ме напушва смях
![]()
Та...каква романтиикаа![]()
![]()
![]()
За мен най-разтърсващото щастие, което никога няма да забравя, беше на 1-ви юли 2007 (или по-точно нощта срещу July Morning). 4 месеца преди това си бях писала всеки Божи ден, когато имах възможност, с момчето, което харесвах до болка, но така и не успях да го поканя да излезем някой път да си поговорим на живо. А не е като да кажеш, че нямаше какво да си приказваме. Най-накрая, по-малко от месец преди 1-ви юли, му признах по много тъп начин, че го харесвам, ама той така и не можа да реагира като хората и мислех, че всичко е загубено. Но нощта 29-ти срещу 30-ти юни, когато за пореден път си писахме, му споделих, че нямам с кого да посрещна изгрева. Тогава той ме покани у тях, заедно с неговата компания. Едвам шавах след това от притеснение, но отидох. И макар да не си бяхме кой знае какви, едва ли не прекара цялата нощ с мен. След като посрещнахме изгрева, повечето се разотидоха и останахме само аз, той, негов приятел и гаджето на приятеля. Другите двама бяха навън в двора на къщата, а пък ние двамата бяхме на дивана в хола му, той пусна по-успкояваща музика, облегна се на рамото ми, аз пък си подпрях главата на неговата и сме дремели така около час и половина... После той скочи и каза, че трябвало да подрежда, аз се постарах да му помогна, и половин час след това си тръгнах. Не помня как съм се прибирала. Ходех като омагьосана, такова щастие ме бе обзело, че нищо не можеше да ми го развали: хем беше разтърсващо силно, хем бях по-спокойна от всякога... За човек, който не бе преживявал нещо такова, като мен, това си беше чисто блаженство...
Виждам, че постът ми стана много дълъг, но така и не се сдържах да опиша по-добре щастието си. Не само защото онази нощ беше прекрасна, а и защото след нея животът ми се обърна на 180 градуса и се сбъдна най-голямата ми мечта, а именно: да съм с човека, с когото искам, да го обичам и да знам, че и той ме обича...![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
За хубави моменти не мога да се сетя ...защото винаги след хубавите моменти идва раздялата мисля 14 февруари да съм си в нас...щото ми е тъпо да гледам Влюбените а пак аз да стоя като тъпак покрай тях ....![]()
ИМА ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИНИ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ИМА САМО ОПРАВДАНИЯ!
http://i166.photobucket.com/albums/u.../MoonRose1.jpg
явно е по-лесно да разкриеш болката си прен непознати отколкото щастието, никои не говори колко е щестлив, всеки говори за раздяла и разбити сърца.Първоначално написано от bungle
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
hmm nai hybaviq moment mi be6e kogato se subrah s gadjeto za poreden put .. no be6e kum 2 sutrinta az i zvunnah da izleze i tq vika nemoga na6te spat i az ai molq te i tq sleze a to be6e studeno i to mn i tq vika i sa ko i az ela s men ii q zavedoh tam kydeto za purvi put se bqhme celunali i tam si bqhme napisali inicialite G + M i surce i tq samo sedi e taka i gleda i vika lipsva6 mi iii me cunka ii tam sme si govorili do 6 sytrinta tq se pribra za 10 min dokato roditelite i izlqzat i posle az otidoh v tqh ii si legnahme i cql den si q gu6kah i tq mi kazva6e kolko me obi4a.. IiI sega pak sum s tova momi4e i sum mnogo shtastliv za6toto se znaem ot 3 godini i vse kusame trugvame ii sega pak sme zaedno ii si mislq 4e tozi put 6te e razli4no Mnogo q obichammmmmm
М като се замисля иам много щастливи мигове ,но никога няма да забравя веднъж бях не село и вечерта тряаше да излизаме някаде ама аз не бях в настроение и викам а не мен не ми се хои и към 10 и 30 вечерта един фр( а аз исках да сме повече от тва) ми звъни и вика излез пред вас и аз нали веднага излизам и той вика що те няма неска и аз ми.... и той искаш ли да се разходим ( а на горе от нас е само гора) и аз да и въряхме и тои ме беше гушнал и беше страшно и по едно време аз викам уморих се и седнах ме и тои ме целунаможе би беше една от най хубавите в живота ми и легнах ме и сме гледали цяла нощ звездите .гушкахме се .натискахме и т.н. но найстина беше вълшебно секи път като се замисля за тва и си се усмихвам
![]()
![]()
С моя човек имаме много хубави моменти. Това са случаите, когато сме предприемали нещо заедно. В началото на септември си направихме една екскурзия. За 4 дни посетихме Стара Загора, Пловдив Рилски манастир, София, Искърското дефиле и обратно. След това, декември месец, ходихме за 2 дни до Турция, Одрин. На нов година бяхме пак 4 дни заедно... като цяло пак само двамата.
За мен истината за връзката се вижда когато двамата останат за по-дълго време заедно. Изтраят ли се партньорите 3-4 дни да са заедно без други хора и не се скарат, значи има хармония в отношенията.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Има хора които не обичат да четат за щастието на другите ( не не съм от тях, но е факт, че има такива ) и .. на тях им става тъжно, завиждат по хубавия начин .. радват се за щастливите и тъгуват за себе си .. може би такива теми ще ги наранят, защото те не са щастливи .. а Темите за това кой колко е наранен .. амм там дори и повечето да казват "много ти е кофти положението" или.. "много ми е гадно за тебе" .. не им идва много насърце ... т.е щастието на другите може да бъде по-болезнено за тебе от тъгата им .. ( това е едно мое наблюдение )..Първоначално написано от drozila
П.С -- това е само едно мое мнение в крайна сметка де
Да видим ....
Най-знаменитият момент беше, когато един ден дойде до нас, позвъни на вратата,аз излязох, а той коленичи пред мен, показа ми една кутийка, отвори я, там имаше пръстен и ми каза "Обичам те"....
Това си беше, ако не малко, то поне МНОГО неочаквано.