.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    VSEKI mig s nego e ugasno hubav i ne iskam da svur6va...no nai hubavite moge bi bqha v na4aloto v negovoto staro u4ili6te koeto e kato korab i se vigdaha samo zvezdite...onzi den s nego pregivqh nai hubavata mi celivka v givota 6te ida da mu zvunna
    Testis unus,testis nullus...

за мен всички могове когато съм с приятелката ми са щастливи поради простата причина ,че съм с нея за мен това са хубавите мигове от тук нататък се делят на по хубави по-по хубави по-по-по хубави и т.н.
    Човек винаги трябва да знае кога,как,къде и защо !! :P

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    aide i az po podrobno da kaja... ...4e primerno v edin baq dajdovit i studen den bi pat do nas pe6a samo za da mi ''opravi'' pc to i posle go mukna o6te 4 puti do tqh dr takav spomen e v denq v koito trugnahme.... mn se be6e pritesnil i gleda6e smao na pravo i govore6e, daje v o4ite ne me gleda6e ujas...a az samo se hileh..... dr takav pat e kogato za 1 vi pat mi kaza ''obi4am te''......... ili kogato me podmami da se zapoznaq s maika mu... lele kav sram be6e abe mn sa... az kazah... i predi tva....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Варна
    Ми това лято изведох едно момиче на разходка с яхта по пълнолуние в морето. Лицето и в този момент беше един от най щастливите ми моменти.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Имали сме доста мигове на щастие, но най-разтърсващият за мен беше миналата година на рождения му ден. Вече ходехме оът около половин година, аз бях луда по него и само търсех удобния момент да му кажа колко много го обичам. Вътрешно бях сигурна, че ще ми отговори със същото, а си е мълчал досега, защото просто не е такъв, но пък ме беше и много страх от реакцията му... На няколко пъти си отварях и затварях устата и то в продължение на около месец. И на въпросния рожден ден си бях решила, че ще му го кажа. Беше страхотно - танцувахме, говорихме, той ми пя (!) за пръв и последен път май и така... По едно време оставихме гостите на самоконтрол и се оттеглихме в спалнята. Гушки, милувки, нищо повече. По едно време сме млъкнали и сме се гушнали. Аз като риба на сухо, отварям си и си затварям устата, нищо не мога да кажа. Накрая, след около 10 минути мъчение си го казах:
    - Миличко?
    - Да?
    - Знаеш ли...
    - Какво?
    - Обичам те!
    Това беше, кратко и ясно, обаче той си глътна граматиката, на мен пулса ми се качил на 300, той мълчи, викам край, уплаших го. Малко преди да зарева се чу: "И аз те обичам. Обичам те! Обичам те!" И така около 1000 пъти, прегръщаме се, целуваме се и си повтаряме колко се обичаме. Един от малкото пъти, когато съм плакала от щастие, но най-силният. След това 2 дена не можех да си намеря място от щастие, треперя, тичам, викам... страхотно беше!!!

И моя пост стана дълъг като на муунлайт ( ) обаче това е най-съкратения вариант, който мога да предложа, защото наистина си беше силно изживяване.

ОБИЧАМ ГО !!!

Има хора които не обичат да четат за щастието на другите ( не не съм от тях, но е факт, че има такива ) и .. на тях им става тъжно, завиждат по хубавия начин .. радват се за щастливите и тъгуват за себе си .. може би такива теми ще ги наранят, защото те не са щастливи .. а Темите за това кой колко е наранен .. амм там дори и повечето да казват "много ти е кофти положението" или.. "много ми е гадно за тебе" .. не им идва много насърце ... т.е щастието на другите може да бъде по-болезнено за тебе от тъгата им .. ( това е едно мое наблюдение )..

П.С -- това е само едно мое мнение в крайна сметка де
    [/quote]

а немислиш ли че по този начин тези хора могат да разберат, 4е освен нещастие има и нещо по-добро и вмето да седят вкъщи могат да излязат и да го потърсят, защото когато си сам и ти е тъжно не правиш нищо повече от това да се затваряш още повече в себе си?
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Град
    ibIzAaAa
    Честно казано...всеки един момент с него ме правеше щастлива...Всяко движение,всяко докосване...ВСИЧКО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си