- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова визия
Хораа помагайте !!! Дайте някви идеи за различна визия... искам промянааа![]()
Мисля да направя нещо с косата си но няам идея кво
Дали да я боядисам или пък да си направя коренно различна прическа ... бих сложила и снимка (моя разбира се) ама ме е срам така, че...
![]()
spored men nai-dobre si sloji tvoq snimka,taka 6te mojem da ti dadem mn po-dobri saveti!!!!!![]()
Пробвай с оцветяващ шампоан, боята много гори косата.
Може да й намалиш малко дължината или да си направиш някаква нова прическа. Напр. може да се направиш на пластове или с бретон.
охх предния път с тези шампоанчета косата ми стана черна с лилави оттенъци...Първоначално написано от Elena_86
За бретона... понякога си го завъртам настрани, но той вече порасна и сега не знам кво да го правя...
иначе косата ми е дълга и чуплива и се притеснявам, че ако ми я отрежат много късо ще бъде все едно ме е гръмнало нещо.
![]()
Ето единствената актуална снимка, която намерих и горе долу да ми се вижда косата на нея.http://img86.imageshack.us/my.php?im...0978135xo2.jpg
Лично аз не те съветвам да я боядисваш...
ПП.косата ти е страшна
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ааа това ще е мн полезна темаи аз имам проблема с "като гръмната" хаха само че аз използвам "като оритана зелка"
и сега се чудя какво да я правя тая четина ...
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз ти препоръчвам нищо да не си правиш.Миналата седмица и аз исках някаква промяна,постригах се на пластове ама и мойта коса е чуплива и ся на тая влага навън изглежда ужасно....Боядисах се с червеникав оттенък амааа корените ми станаха грозно червени,а косата по дължината почти черна.Сега ще се боядисвам пак тъмно кафяво този път,да видим какво ще стане.Но личното ми мнение е да не си правиш нищо,супер си си изглеждаш така.А ако искаш промяна,по-добре я прави лятото,че поне няма да ти се чупи толкова косата.Успех във всички случаи!![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
skusi kosata,ki4yri,boqdisai kosata,naprei sa emo style :P mn idei ama dai pic 4e da kaja po lesny
маса се прави на маса с месо
Ъъъъъ,сложила е пик няколко поста по-нагоре....сложи очила :P
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
охх... не знам, искам нещо различно... кичури няма да ми отиват... нямам намерение да се боядисвам... с къса коса няма да ми отива... пластовете трябва да са много скопосно направени иначе всичко стърчи...Искам да съм нормалнааааа
![]()
Ако виждам добре, косата ти е много хубава. По-добре не си сменяй прическата.
Imash mn hubava kosa, ako q boqdisash, samo shte q povredish.. Mogesh da probvash da q poizpravish v korenite s malko balsam za kosa ili prosto q drug vurzana stegnato na opashka za edna vecher i posle mogesh s rolki da si q nakudrish v kraishtata, mogesh da si napravish na stulbichki ot nachaloto na bretona, no da sa na golqmo razstoqnie, za da si lichat
i triugulna forma..
Puk i s dulga kosa mogesh da si pravish nai-razlichni pricheski
![]()
ами щом като не искаш да се подстригваш и така нататак смени нищо в стилът си на обличане .. .направи си облеклото по раздвижено, по откачено ... гримирай се по друг начин , тва също ще ти смени визията ... моси спортно и официално ... бъди луда !! и ще бъдеш много различна винаги![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
+1 za da mojem da precenim kakvo 6te ti otiva nqma ot kakvo da te e sram!Първоначално написано от goddes
Косата ти е бомба. Не я подстригвай. Ако задължително искаш промяна я боядисай.
opleti si kosata na desetina malki plitki,stoi taka cqla no6t(dobre e da gi namokri6)na sutrinta kosata ti 6te razli4na i nqma da e boqdisana,nito kysa. az tova go pravih skoro i vsi4ki mnogo me haresaha,sled kato se izkypah i si bqh sys starata kosa ne mojeh da se gledam i sega pak se opletohmislq 4e i na teb 6te ti otiva
moje6 i da se vryzva6 po mnooogo na4ini, az li4no haresvam na 2 plitki ili ro6avi opa6ki
kupi si novi drehi ili pone aksesoari, gledai da e ne6to po-svejo, i bez tova ako se vgleda6 6te vidi6 4e 90% ot horata sa v 4erno,sivo,bejovo i vse razni tymni ili neutralni cvetove prez zimata. kupi si cveten kolan, koito si otiva s pone 2 bluzki (sy6to cvetni) az mnogo obi4am da si kupuvam 4anti...
abe idei kolkoto iska6, samo kaji kakvo haresva6, kakvo ne...
Само не си подстригвай косата! Страхотна си е така! Можеш да пробваш да я боядисаш в по-светъл цвят![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
аз пък бих предлoжила...
да си я изправяш..![]()
![]()
и да я направиш на 2 стъпала..
най-долното...го направи русо..или червено..ноо русо е по яко
..
косата като цвят..цялата може да я направиш шоколадово кафяво..и с това русото долу...ще сиии суперррррр..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имаш супер коса, не я пипаи 4е аз миналата година е така ми прещрака и се остригах и още не си я възвърнала дължината която имах...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ve4e vsi4ki sa taka, a i ne neq dali 6te i otiva rusoПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
Абе я виж каква хубава коса имаш....няма смисъл да си правиш нова прическа (:
taaz,com - tova e sait v koito mojej da si slojish edna snimka i da vidish kakva kosa ti podhojda - s kakva forma i cvqt