.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Фен
    Град
    в тръбопровода...

Прическа..не пак...отново...:)))

Искам да си напраа косата като на тая мацка на снимката ,ама не ми казвайте с пяна и готово щото не става така искам да е на клечки такава предполагам се прави с гел или вакса? и ако може някой да ми опише СТЪПКА ПО СТЪПКА (кат за малоукни хх ) как да я намачкам ,че да стане така а нв на масури или да стърчи на сички страни искам да е надоло и да е рошаво и на клечки ...сеш се..

00о0о и аз много искам да постигна тоя ефект ,ама се не става Таа наистина ако някой може да обясни по-подробно как става няма да е зле
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Баш пък с пяна трябва да стане,аз го постигам тоя ефект като си сложа пяна на мократа коса и след това я изсуша,ама се навеждам надолу първо,след това ефекта е като на бръкнала в контакта,малко се е пооправя да не е чак толкова фрапиращо и става горе-долу това,което виждате на снимката

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    ИИИИ ква пяна ползваш щото с мойта не седи на клечки?

I nq mene s ni6to ne mi stava , ama se se6tam 4e ne sam opitvala s gel trea da probvam
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Повече от фен
    Nito edno mneniee do tuk ne e vqrno az vinagi pravq na sestra mi kosata po tozi nachin i stava SAMO S RETRO PRESA.Nqkoi daje ne sa 4uvali za tova sigurno no : vzemate ki4ur napraskvate go qkata sas lak za kosa slagate retro presata za 5 sekundi i prodaljavate natatak.Trqbva vi edno 6i6e lak za kosa i retro presa koqto struva okolo 50-100 lv

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    кво по дяволите е ретро преса - маша?!?

всъщност ако не ти е по-дългичка и чуплива косата нямам как да го докараш ефекта...моята става така понякога - не е съвсем права, не е съвсем къдрава, това обаче е, защото се изправя от собствената си тежест

най-подобно би станало като навиеш на ролки с не много голям диаметър и да стоиш само малко/ да не навиваш стегнато
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    кво по дяволите е ретро преса - маша?!?

всъщност ако не ти е по-дългичка и чуплива косата нямам как да го докараш ефекта...моята става така понякога - не е съвсем права, не е съвсем къдрава, това обаче е, защото се изправя от собствената си тежест

най-подобно би станало като навиеш на ролки с не много голям диаметър и да стоиш само малко/ да не навиваш стегнато
    Ami retro presata ne e masha!No za rolkite ne sam mnogo saglasna za6toto daje i da stoi malko kosata stava na masuri a efekta ot snimkata e na valni!

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Ми да чуплива ми е косата ама не е чак толкова дълга като на мацката иначе не е и мн къса И кво представлява таа ретро преса аз също не съм чувала за нея

Emi i az sam probvala ama ne stava edno momi4e se pravi taka ot daskalo kazva 4e se pravi s difuzer ama na mene ne mi stava taka
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Мега фен Аватара на Blab
    Трябва да имаш коса...
    Дължина...
    Гъстота...
    ПП:Нещо с "мокър ефект" си вземи и суши косата си, рошейки я с пръсти.

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Баш пък с пяна трябва да стане,аз го постигам тоя ефект като си сложа пяна на мократа коса и след това я изсуша,ама се навеждам надолу първо,след това ефекта е като на бръкнала в контакта,малко се е пооправя да не е чак толкова фрапиращо и става горе-долу това,което виждате на снимката
    и аз това правя

Голям фен Аватара на Ice
    Според мен с гел ще стане по-добре! Аз например когато искам да ми е много много начупена косата слагам гел мачкам я и я връзвам на кок и стоя така примерно 30тина минути или може и повечко, развързвам я и след това я обръщам и слагам още гел и я начупвам става пак така!
    Everything happens for a reason..

чуплива коса + балсам за коса.
    Нанасяте и мачкате косата ... и се получава.
    Иначе - на фризьор
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Цитирай Първоначално написано от Sa6iTyYy
    Emi i az sam probvala ama ne stava edno momi4e se pravi taka ot daskalo kazva 4e se pravi s difuzer ama na mene ne mi stava taka
    точно дифузера му е майката \/ \/ \/
    има и друг начин по които косата става така - слага се пяна на цялата коса и се разделя на 2 като за опашки.После се завиват 2 кокчета отгоре на главата(естествено се вързват с ластици) и така се спи цяла вечер.на сутринта имате желания ефект с евтините пяни за коса става мн по добре.. нз що така

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA

pqna na taft ili na seri sys silna fiksaciq
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Къпеш се,сушиш маалко косата,само колкото да не капе вода.Слагаш яко пяна,навеждаш се и сушиш мачкайки...

...или слагаш главата в кенефа и пускаш водата...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Къпеш се,сушиш маалко косата,само колкото да не капе вода.Слагаш яко пяна,навеждаш се и сушиш мачкайки...

...или слагаш главата в кенефа и пускаш водата...
    дамм и така става( без второто .. )даже става по бързо от моя трик .. \/ само дето нз дали ще е толко дълготрайно като мойто..

eee 10x na si4ki trqbva da probvam

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    А бихте ли ми казали как точно ще стане с тоя дифузер,щото аз имам ама искам да знам как точно трябва да се направи.А и да кажа косата ми е бая начупена,не къдрева но мн начупена и е дългичка също и преполагам че при мене ще се получи тая прическа,плс отговорете

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    мамка му ся излизам от банята и си направих косата с пяна мачках мноо суших с надоло главата връзвах на опашки и пак не става и не става... не стои като на мацката на пик-а.. става некфа хвърчаща с големи къдрици като масури...що съм толкова дефектна уе...

Е то зависи и от косата ти...
    Кво толко като не става деа...

Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    мамка му ся излизам от банята и си направих косата с пяна мачках мноо суших с надоло главата връзвах на опашки и пак не става и не става... не стои като на мацката на пик-а.. става некфа хвърчаща с големи къдрици като масури...що съм толкова дефектна уе...
    sq i az izleznah ot banqta slojih si adski mn pqna i lak bez da q su6a varzah se na kok4eta 6te spq taka a utre nz kfo 6a stane dano da stane pak 6a vi kaja kfo e stanalo

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    точно дифузера му е майката \/ \/ \/
    има и друг начин по които косата става така - слага се пяна на цялата коса и се разделя на 2 като за опашки.После се завиват 2 кокчета отгоре на главата(естествено се вързват с ластици) и така се спи цяла вечер.на сутринта имате желания ефект с евтините пяни за коса става мн по добре.. нз що така
    Мацка ся ще влизам да се къпя ии смятам да изпробвам твоя начин :P Дано да се получи нещо,и да не се изплаша като стана утре Айде утре ше пиша дали се е получело нщо
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

аз като се изкъпя разделям косата на кичури увивам ги на масури после ги навивам като рогчета и защипвам с фиби,като изсъхне косата я спускам тупирам леко с четка и пяна г/д се получава :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си