- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа..не пак...отново...:)))
КъсноооПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Абе изкъпах се снощти...сложех пяна...сложех и едно като воден гел
![]()
навих я както каза ии СТАНААА
![]()
Много добре се получи ,а не го очаквах
Много ти Благодаря
:P
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
о0о0о определено и според мен не трябва да се сресва косатаПърво че наистина както казваш много се скуби и радърпва ,и 2ро че така се губи ефекта от всичко
Е3е ся нали така е модерно да се рошав
пък и като я оправиш сутрин с малко пяна няма проблем
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
перфектната прическаправи се много лесно: докато косата ти е още мокра след като си излязла от банята, я среши с гребен с едри зъбци..после си обърни главата надолу и започни да нанасяш пяната с мачкане от корените към краищата.. после взимаш един сешоар с ДИФУЗЕР (май така се пишеше) и си увиваш косата около бодличките и сушиш..
![]()
едно съветче само: използвай пяна със среден фактор на устойчивост (препоръчвам ти златната на тафт с ниво номер 4)
и още една идейка: пробвай да се боядисаш в червено ........... и после си направи ей такава прическа.. ще стане ..![]()
Това момиче или е с толкова чуплива коса или първо я е къдрила.
Моята си е чупливичка, но с маша става така, защото това не е нито много ситно накъдрено, нито като само с пяна /леки вълнички/. При мен лично с лак за коса само става да стои на отделни кичурчета всяко поотделно.
прави се то4но с вакса.аз по принцип ходя винаги с права коса но съм се правила и така.и тва при условие,4е не ми е 4уплива косата и ми става перфектно. а за краищата да са разделени....ВАКСА точно.
Много лено става,бе мацко,но за целта трябва косата ти да е чуплива, моята е такава аз си я правя така,става супер.Трябва ти и качаствена пяна или гел,да не забравяме.Успех.![]()
![]()
Мм..то зависи какъв вид ви е косата..ако е от тея най най правите,трудно ще постигнетете ефекта на снимката...
аз мойта я изкупвам,изсушавам я с една курпа леко,слагам и пяна и я мачкам .. и после я суште със сешоар и я мачкате с пяна едновременно и то се получава..![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Леля ми има доста по-къса коса от мацката на снимката и си праи същата прическа с пяна и с дифузер.Аз съм побвала ама н6 не ставалЯвно си зависи от косата
![]()
Слагаш си първо пяна или вакса и после си накъсваш малки парцалчета и си ги връзваш стегнати по дължината на косата,спиш така и на др ден като ги махнеш ефектът ще е тозиМоята коса е чуплива и става по този начин от самосебе си,но смятам,че това,което ти казах е добър начин да постигнеш същия ефект
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Nqkoi znae li ot kade moga da si kupq retro presa?
Може и с яйце...само белтъка...и мачкаш с него косата...после с пяна...и пръскаш накрая лак. Става на вълнички и на клечки![]()
Аз точно с пряна си доакрах тоя ефект ... Сложих си пяна и си вързах косата на 3 опашки после поседях 20-30 мин и готово ...
Ама от яйдцето миришеш на мокро куче...Първоначално написано от NightFairy
Глупости... никаква миризма няма...Първоначално написано от Dark_Angel_F
Една приятелка се беше накъдрила с яйде и миришеше точно така ... да не говорим че седеше на места някво като на малки гранулки нз странно беше.Първоначално написано от NightFairy
Кака ми постоянно се прави така...нито мирише, нито е странна...Точно като на мацката от снимката ставаПървоначално написано от Dark_Angel_F
като си сплета влажната коса на плитки и поседя известно време а след това сложа малко пяна или балсам ми стои на клечки и нешо като начупена![]()
когато намачкам моята с пяна става същото не е кой знае какво но не опитвай с ваксаще стане много зле по добре с гел според мен но преди това я топирай
Успех!![]()