- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дразни ли ви, когато някой мляска, когато яде?
Men naprimer konkretno na6te mn me draznqt kato qdat - mn mlqskat osobeno ba6ta mi i napravo me vbesqva,dobre 4e mu kazah ta ima malak napredak. Sa6to ponqkoga me drazni kato nqkoi qko djvaka nqkoq davka i mlqska qko. Pri vas taka li e i drazni li vi ako va6te mlqskat kato se hranqt
Мнооооогоо ме дразни.![]()
Баба ми винаги държи на масата да е до мен и мляска.Ама само как мляска........
![]()
Направо се побърквам.![]()
haha pi4 ba6ta mi e sa6tiq ama mu e navik i edva li nqkoga 6te se promeniceliq nastrahvam i po4vam da treperq.. ve4e nervite mi sa razhlabeni ot tova mlqskane
btw mn mrazq i kogato nqkoi se opitva da izkara zasednala m/y zabite my hrana s kle4ka za zabi, oba4e go pravi s otvorena usta i pak se polu4ava vid mlqskane, po gnusen dori i ot predhodniq![]()
Наще са точно обратнотоникога не съм чувала баща ми да мляска
като малка по едно време имах подобен навик(това в детската още) и се сещам как всяка вечер ми правеха забележки
И аз не обичам някой да мляска и то близо до мен....ужас направо...
На по-горен коментар пишеше,че се дразните и когато някой ви хрупа на ухотомен ми е някакво мн смешно,когато някои започне да хрупа солетка и се приближи та и аз да чувам
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
ООооОоООо даааа!!!Страшно много се дразня...Да не говорим пък,ако кашля и не си слага ръката на устата!![]()
![]()
Неска така една баби4ка ми дишаше във врата в магазина и отгоре на вси4кото,се изкашля в главата ми!Мааааама й мръснааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(puke) sU6toToПървоначално написано от _showy_
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
мляскането айде ... ама сърбането ме побърква![]()
Първоначално написано от SuNsEt
ужс или някой дъртак да се изсекне или изхрачи близо до мен.....това ми е най-отвратително...
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Забелязвам го, но не ми прави впечатление.. всеки да яде така, както му е вкусно.
Дразни ме, но се сдържам от забележки![]()
What you give is what you get!
даа ..тва е много гадноПървоначално написано от koman
![]()
проява на низка култура
На същото мнениеПървоначално написано от machoka
![]()
we give it all.
И аз същото.Първоначално написано от TellMeYourName
Стига да не мляска прекалено 'звучно'.
От нашите никой не го прави.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Въобще не ми пука.
И аз мляскам понякога4овешко е
И дори е много забавно
![]()
Робинята на Quench
В интерес на истината наще като ядат не мляскат.., но мама като се разджвака с дъвката и направо.. нямам думи.. супер се изнервям и я моля докато сме в една стая да я махне и да дъвчи като ме няма..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да,много..имам чувството че някой ми бърка в нервната система..
Един път такъв шамар бях забърсала на братовчед ми докато мляскаше че замалко да ме оплюе..
Мразя някой да мляска..дори и "тихо"..
Днес на концерта,понеже беше много силно и в старанието си да говоря високо на един непознат,за да ме чуе,го облюх без да искам хаха.Е,не е болка за умиране.Първоначално написано от *Wanker*
Не ме дразни някой като мляска..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
mraza da mi mlqskat na glavata podivqvaam, mraza nqkoi da si sarba supta napraoooo otka4am ebati zvuka .sa6to mn mraza nqkoi patka na max 20 godini natokana na 20sm tok4eta da dav4i davka s ovorena usta i da izdava gadni 6umove.kakto kazava sestra mi davkite tree se prodava s/y sertifikat 4e moe da dav4i6 davakata s zatvorena usata bez da mlqska6
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
абе дразнещо еее ... някой ми излизат с номера ,че така им било по хуу де а![]()