- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дразни ли ви, когато някой мляска, когато яде?
Отвратително е! Признак на всякаква липса на възпитание..![]()
Собственост на Canis_Dirus
Подкепям Къдли!Първоначално написано от _Cuddly_
Да, дразня се и то много, направо се побърквам!![]()
Everything happens for a reason..
баща ми (оо превъртам на 180 като мляска) и Cherinka![]()
Аааа,най обичам да дразня приятелката ми като НАРОЧНО джвакам и мляскам по тела или на микрофона.... както и любимо ми е да се уригвам... 2 те с пра баба ми винаги ми се карат![]()
Оле ужасно е направо мис е късат нервите,страшно много се дразня особенно брат ми или майка ми откачам затва вече си ям сама![]()
и аз се дразня, ужасно е![]()
абе не е приятно..
Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ужас ужас, мани мани
От наще само баща ми мляска ама аз ние не ядеме заедно. А иначе аз много сърбам супите и е много гадно за останалите сигурно. Затва си ям супа само у нас![]()
даааааа мамка му
Кое беше толкова смешно?Първоначално написано от _SL_
-> Адски мн се дразня на такива неща - мляскане, сърбане и т.н.... редовно се карам с наще за това (е, когато ядем заедно поне.. )
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАПРАВО ШЕ МУ ИЗБОДА ОЧИТЕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахаххахахахахахаххахахахх ахахаххахахахахаПървоначално написано от Sam90'
и аз да се посмея...такова
АХАХАХА
Определено не ми е приятно да чувам мляскане, но дали ще ме подразни малко или много, това зависи от настроението ми в момента. Ако съм нервна от друго, това мляскане може да ме влуди, но ако съм весела, няма да ме подразни така.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
olee moqta baba e absolutno su6tata,oba4e nai-lo6oto e,4e tq qde sus zatvorena usta,ne mlqska,oba4e adski mn se 4uva kak qde i si pulni mn ustata,ako moje edna filiq na dva puti 6e q izqdeПървоначално написано от _showy_
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Mnogo napravo poludqvam![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Адски много ме дразни, аз съм изключително гнуслив човек, направо се чуда как може да прая секс изобщо... (което ми напомня, че имам приятел, който го е гнус да се целува и на целувката вика "плюване в устата") тъ.. непоносимостта ми към мляскането всъщност промени целия ми живот.. заради нея съм тук, където съм.. смешно но факт!
Когато някой мляска адски звучно естествено , че ме дразниКогато бях по-малко обаче много млясках и леля ми и чичо ми най-вече ми се караха постоянно
![]()
Смешното е, че той хем плюе хората, които нямат култура, хем уж като културен той самия греши думите. Не трябва да е ниЗка култура, защото не идва от низък/низост, ами от нисък като ниско ниво... (=Първоначално написано от Madness
А за мляскането-ПОБЪРКВА МЕ! Наш'те не мляскат, но баба ми понякога-да. Веднъж бях адски нервна итя като започна не се сдържах и й направих забележка, ама тати ми се облещи и вече като започне да мляска дояждам на бързо и ставам. Майка ми понякога нарочно ме дразни, джвакайки с дъвка, но спира веднага щом се раздразня "достатъчно"За сърбането...ем не ми се случва често някой наоколо да сърба, тъй че ако ми се случи 1-2-3 пъти ще го преживея...Всъщност нямам нищо против някой да мляска като така му харесва, но в такъв случай да яде или сам или с някой, на когото не му прави впечатление. Имах една съученичка, която хем ядеше в час, хем мляскаше и кошмарът беше, че ядеше солети и в началото хруска, после мляска...и имаше часове, когато седеше близо до мен...еми не издържах един ден и й казах пък...ся се премести в съседния клас и вече дори не ме и поздравява (част от причината е забележката, а другата...
...спокойно, нищо лошо не е
)