- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дразни ли ви, когато някой мляска, когато яде?
Ооо, днеска една съученичка /всъщност адски добра приятелка/ нещо така силно се беше разджвакала, че направо си и казах "Габриело, стига джвакала, ма!"![]()
What you give is what you get!
МНОГО!!!НАПРАВО СЪМ ГОТОВА ДА МУ ИЗБИЯ ВСИчКИ ЗЪБИ ДЕТ ГИ ИМА В УСТАТА!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност не се храня с хора, които мляскат.![]()
Чиста случайност, де!
Иначе би ме дразнило, да, но не чак до таква степен, че "да му избия зъбите".
Хах, интересна темичка... Ами честно казано, не ми пука особено, даже и аз мляскам понякога несъзнателно. Обаче виж, приятелката ми има непоносимост към това, и понякога просто й лазя по нервите...
Cogito sumere potum alterum...
Аз не съм гнуслива, но това не ми пречи да ненавиждам мляскането, което, както вече споменах, е признак на липса на всякакво възпитание и елементарна култура на хранене. И не бих казала, че мляскането има особена връзка със секса.Първоначално написано от Сладичко_bi
Собственост на Canis_Dirus
адски много дразниииии някой да мляска......понякога си пускам музика да не слушам....
SMILE FOR ME NOW
Музика? Аз обикновено такъв шамар залющвам по врата, че мляскащия си гълта прибора за хранене.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Много ме дразни, откачам направо..Първоначално написано от HF
Животът е адът описан в Библията!
Ооо аз като си хода на село икат слушам баба и дядо как джавакат направо откачам и понякога се развиквам.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не е приятно, но не ме дразни до толкова че да вдигам скандали...
Най ме дразни кат мляска баба ми. ама на нея и е простено, се пак и ченето пречи.
Доста...![]()
Мене не ме дразни ВЪОБЩЕ!
Не разбирам защо другите се дразнят като мляща.. човешко си е..
ако мяскащия е маика ми мале човърка ми с телена четка в задника..ама иначе ако е др нп не ме дразни
![]()
Няма нищо на света, което така да ми лази по нервите както мляскането на нашите
...вече ме дразниПървоначално написано от psychopath
![]()
Много често даже не го забелязвам. Но усетя ли се веднъж и цялото ми внимание се фокусира върху мляскането и откачам ;д Всякаш всички други шумове спират и се чува само гадното мляяяяяскане. Ноо какво да се прави.. аз пък обичам да сърбам![]()
Madness is genius.
Адски много ме дразни когато някой мляска. Направо откачам!
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Много ме изнервя, а има дни, в които съм много сприхава, заради това ям сама обикновено.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Изключително многооо![]()
![]()
Може би това е един от шумовете, който най-много мразя!
17.09.2010
Да,определено.Това е липса на всякаква култура,подобни хора трудно биват вразумявани.
не съм чувал някой да мляска...
Raise your fist!