- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дразни ли ви, когато някой мляска, когато яде?
Първоначално написано от Serendipitys
и мен
..леле умирам направо..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
той моя баща не прави само това кот се сетите
прави
пърди оригва се мляска
всичко
Баща ти е идеалният мъж... прекланяй му се.Първоначално написано от kyker4y
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
супер много мразя някой да ми джвака на главата, особено когато съм гладна!!!
Мн е гадно някой да ти мляска, ама аз като се изнервя и бааам 1 шамар през устемцата![]()
![]()
![]()
мляскане = ниска култура
с такива втори път не се виждам...
А аз какво да кажа, не знам.. Баба ми така ужасно мляска!! Имам чувството, че ако съм в съседите ще я чуя. Значи, веднъж брат ми започна нарочно да мляска на масата като нея, а тя се обърна към него и го попита: "Защо мляскаш?! Кой мляска така??!!" Направо бях потресена. Иде ми да и обърна един цигански шамар. Затова гледам да ям когато тя вече е приключила. Друго ужасно е, когато бабчето се наяде се оригва като за последно.
Sasho1988
Варна..
НПРАВО ми размазва психиката
не случайно ям сам ;D
Моля ?!
Дам!
Но пък се случва да не кажа всеки ден след акто се наям
да се оригна .. ама по тфа познавам ,че съм се напапала ..![]()
![]()
дразня се много
хах, +1!Първоначално написано от _showy_
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Побъркват ме тия хораа...ужъс просто най-мразя това.. не издържамто бива бива ама...
![]()
Да......... много мразя някой като яде да мляска... ебахти некултурната история !!!![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
aaami mlqskaneto ne chak tolkowa... ma ako nqkoi me zqpa dokut qm sig she go nabiq.. mraza da me gleda nqkoi kak qm...![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Riot
не ми е приятно![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
полудявам.
имам един братовчед,който винаги мляска и дойде ли в нас не мога,просто се нервя супер много..
кофти е.
+1!Първоначално написано от mimenceto666
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
хах много е грозно така обаче.....баща ми понякога мляска докато се храни ама като го погледна под ъгъл и спира.то не е само дразнещо но е и неприлично,пък уж ни учат на култура....
От страни е малко некултурно да се мляска но това с мляскането ми напомня на един виц
Мъж и жена си седят и вечерят. Ядат гореща супа и жената от посръбвала малко. Мъжът както си ял, хванал лъжицата си, облизал я и ударил жена си по челото. Тя в недоумение попитала:
- Ма, мило, какво правиш, защо така?!
- СЪРБАШ!
Жената се поспряла за малко, осъзнала се и започнала пак да се храни, като този път гледала да не сърба. Но пак се испуснала и сръбнала един път. Мъжа веднага с пъргавината на котка, хванал лъжицата облизал я и прас - пак по челото на жента. Тя направо се шашнала от това и попитала:
- Мило какво правиш?!
- СЪРБАШ!
Вече жената потресана от този факт спряла да яде свила се така и не поглеждала към яденето си. Но мъжът хванал лъжицата облизал я и пак ударил женаси по челото с нея.
Този път жената направло не издържала и троснато попитала мъжа си:
- Е този път какво направих?!
- Само като се сетя как сърбаш!
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Побърквам се.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test