- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дразни ли ви, когато някой мляска, когато яде?
ооо.. ОТКАЧАМ!
аз се събирам с възпитани хора![]()
и не, сериозно никой с който съм била на една маса не е е мляскал.. обаче съм чувала, че колкото повече мляскаш, толкова по-вкусно е![]()
иначе ако чуя някой да мляска не ме дразни...какво толкова?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
да, дразни ме
Не,щото и аз го правя.![]()
Брат ми мляска като за световномного ме дразни
направих му забележка той нарочно почна да мляска повече...........
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Ами да, гадничко е. С дъвка е даже още по-зле.
**
Даааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааа естествено побърквам сеее![]()
![]()
![]()
![]()
затова гледам да вечерям преди наще
![]()
![]()
за да избягвам млясканиците
а иначе навик на баща ми е като си изяде васичко и за да си го обере почва с вилицата да скърца по чинията уууууууууууу напраооо ужасноо еееееее
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Да, много![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Боли ме шпагата.Така или иначе хората около мен не мляскат.Първоначално написано от HF
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Съгласен съм, мляскането с дъвка също е отвратително. Вие например как бихте реагирали ако до вас се е настанил някой, който здраво мляска и ви вбесява? Бихте ли му направили забележка? И как бихте реагирали ако ви отговори, че може да се яде както си иска и вие не можете да му кажете? Аз например само заради този гаден и вбесяващ навик, бих изпитал не особено доброжелателни чувства и към съответния човек, който го прави.
Първоначално написано от zWezdichkaaa
опредленооо![]()
да ядеш сам е прекрасно
пълно душевно удовлетворение ! ;D
Моля ?!
Наще не мляскат, но когато видя някой да дъвчи дъвка с отворена уста и да мляска просто ми иде да ида и да му избия зъбите... Отвратително е...
Оооо , вбесявам се , когато някой дъвче с отворена уста, мляска, пада му храна от устата. Направо ми идва да му ударя шамар през устата![]()
Envoi moi ! ;]
Преди седмица открих колко гнусно може да се дъвче дъвка, ала фолк певачка ми мляскаше в ухото толкова причудливо, сигурно е измисляла нови движения и има солидна практика зад гърба си. РЕСПЕКТ!
Едно от нещата,които супер много мразя е някой да мляска!
Ужасно е!
Първоначално написано от Dumb
Fall down seven times..
Stand up eight.