- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер е самежлив.. :)
Zdraveite :] Super otdvana ne sym vi pisala, za towa re6ih da pusna i az edna temi4ka :]]
Problema ne e koi znae kolko seriozen, znam... ;] Haresah si edno mom4e... Edin moi fr me zapozna s nego, i na mene mn mi haresa ... Kazaha mi 4e i az sym mu haresala..izlizahme edin pyt...Vseki den i vsqka ve4er si 4atame... Pitah go edin pyt dali iska da izlezem samo dvamata, 6toto drugo si e v skype, drugo face to face, no toi mi otkaza... Togava be6e zaet, trqbva6e da u4i edni listovki.. Ok! ... Posle, vze si listovkite toi, i vikam mu pak da izlezem, i toi PAk mi otkazaStana mi mn kofti... Pitah priqtelq si, koito me zapozna s nego i toi mi vika, 4e e mn sramejliv...no ina4e kazal 4e mn me bil haresal... I vi pitam kak da go otpusna? Kakvo trqbva da napravq, za da ne se sramuva ot men... Nqkak si da mu vdyhna doverie ili ne6tu ot sorta...
Blagodarq vi predvaritelnoI molq, bez typi komentari...
Няма как да го оправиш и отпуснеш. Докато той не събере смелост и не преодолее срама си, няма да стане работата...
ok
lostinMINIMAL
Заголи бедро и кажи, че искаш да ти начеше пържолата. Да го видим тогава, ако се прояви като срамежлив или ти си дебела или той е ГЕЙ!
предразположи го ... представи му план на срещата ... запознай го по-отблизо със себе си ...
Можеше да си спестиш коментара... Не си интересен ..Първоначално написано от Freeminded
Ами... предразположи го. Покажи му че няма от какво да се притеснява.
Еби се!Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
И тиПървоначално написано от Freeminded
![]()
![]()
Ем точно тва питам, как да го предразположа,... по принцип никога не съм била в такава позиция, все мене са ме предразполагали и за тва ми е малко трудно, пък ме кефи момчетоПървоначално написано от Just_say_no
Е аз сам не мога ама ако искаш ела и ще се ебем.Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
какеми не казвай нищо за него ... малко по-странични въпроси ... опитай се да не се взираш в него ако се срещнете ... а за да се срещнете ако трябва го умолявай докато се навие ...
Tnx :]] 6te se opitamПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Nali sym debelana... Aide nameri dr da te ebe togava :PПървоначално написано от Freeminded
Е аз ако знаех... колко мъже щях да съм свалилаПървоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
Гузен негонен бяга!Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
Млъкни бе гъз!Първоначално написано от ABF