- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми
kolkoto i gotin priqtel da si imam i ot kolkoto i vreme da hodim az nemoga da e udarja i se otdavam na izku6enieto da mu iznevera polse stradam i nemoga da razbera za6to se se povtarq tazi slu4ka a s tezi koito sam mu izneverila pove4e ne se vijdame dai te mnenie kakvo da pravqqq!!!!! obi4am vi pls pomognete![]()
![]()
![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
Я си го набий смотана курва такава! Щом искаш да седнеш на кура на всеки не заслужаваш дълга връзка!!!
Много просто.... Не му изневерявай...
Тема без смисъл. За какво са ти нашите думи след като няма да повлияят. Трябва ти сама да се промениш и ти да си помогнеш. Успех
всеки път когато го правиш с друг не се ли сещаш за 'сериозната си връзка'изобщо защо си с този 4овек-защото го оби4аш или защото не искаш да си сама докато си намериш следващия?! на мен няма нужда да отговаряш то си е за теб...
Явно не обичаш достатъчно приятеля си..
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
XAxaxa s katinar i glytni kliu4aПървоначално написано от Just_say_no
![]()
ама ако си направи секретен ... вашия план пропадаПървоначално написано от Lost_Kiss{}
бтв какво момиче си ти ... купи си вибратор и се дупчи ол дей лонг ...
+1Първоначално написано от punkrock
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
kwo da se dopulni o6teПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Недей да ни обичаш, че и на нас може да изневериш...
Иначе, предложението за железните гащи е добро, но ти вземи си сложи мярка.. или ходи на църква, зависи.
Стига сте хулили момичето. На всеки може да се случи това поддаване. На някои по трудно, на някои по лесно, но никой не застрахован.
mi 6tot si kurva kak 6to
Мисли момиче, мисли.. Много ще страдаш от това дето правиш сега, казвам ти..
Животът е адът описан в Библията!
Ако го обичаш истински няма да имаш нужда от друг...
nicolepcd