- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- По какво можем да ВИ познаем...?
Кажете по какво можем да познаем някой от вас ако го срещнем на улицата? Така и така тук не се знаем един друг как изглеждаме повечето, така че кажете, секс-съфорумци, как можем да ви познаем по някое издайническо детайлче?
Аз например имам много пиърсинг: най- се вижда това на нослето, огромни зелени очи, и ползвам парфюм Hot Couture на Jivenchy.
Вие сте
т.1
krem4et0
И аз като теб съм с пиърсчета . . . и на мен това на носа ми се вижда най-вече ,освен ако не вървя оплезена,друго к'во . . . татус на кръста ,винаги много силно напарфюмирана ,с права коса ,винаги /почти/ пусната . . . Ддз друго нне се сещам . . .
Vinagi na visoki tokcheta(izkliucheniqta sa lqtoto-na plaj hodq s djapanki),dylgra prava cherna kosa,v povecheto sluchai samo s moliv,spirala i glanc i obojavam cherno,t.e. povecheto mi drehi sa takiva.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ако случайно някой тръгне да се заглежда във фейса ми - имам белег м/у веждите-като мъничка дупчица,ама не се вижда много...ъъ иначе..де да знам..и аз съм чернокоса,чипоноса..ъъ..бел кожа..злобно излъчване![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ъЪъЪъ м0мчета приемате ли в 0писанията![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Първоначално написано от trg_ahmed
може ли да ме светнеш,къде прочете : САМО ЗА МОМИЧЕТА?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Чип нос с бемка ( или бенка, както се пише...) на върхамалък белег на челото (като на Хари Потър... ), широки панталони с огромни джобове (винаги черни или кафяви), кецове и широка усмивка
![]()
Ми ако се загледаш в снимката и имаш добра памет ще ме познаеш ако ме видиш... Иначе нещо по-специално... Гледам тъпо!![]()
висок, слабичак, кестенява коса, пъстри очи ... кецове и дънки ... някфо такова
Имам три обички на едното ухо, една на другото и пиърсинг на нослето :P Висока съм, черна коса, пъстри очи.. ходя спортно-елегантно облеченаБелези по лицето нямам..Две бемки над горната устна, едната е като на Синди Крауфорд :P :P Парфюмирана с BlackXS на Paco Rabanne
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не знам ма видях сам0 м0мичета са писали викам да не съм пр0пуснал нещ0 таман пр0читах за 2ри път тематаПървоначално написано от Ice_Queen_
Така и аз да дам т0гава![]()
:
Тат0о на дясн0то рам0,фешън прическа,к0лана ми к0йто целия град г0 иска,драснал съм си лявата вежда със синя б0я за к0са и точн0 по тази линия на веждата пр0дължава сини0то и към к0сата (не знам дали успях да ви г0 0бясня),лек0 релефни мускули (не прекален0), общ0 взет0 т0ва.
Oх к0лко сам0влюбен0 г0 казах![]()
![]()
House rUlzZz...
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
ДребнУуУ,МнОгУ СъМ ЛуДъЪЪ хаха определено съм много различна,че защо не и странна. МнОгУуУ РоШъВа пПиЧеСкЪъЪ. (за да ме видите гледАЙТЕ надолу)![]()
![]()
90% със широки дрешки и 10% с така наречените fashion зависи с кого сам излязал бръснат с пиарсинг и.... почти винаги забил поглед в небето
+1Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
House rUlzZz...
smyle da ti sa to4a na musurta kirliva![]()
![]()
![]()
![]()
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
ми може да ме познаете по прическата кест.коса която се дели от една руса черта и винаги със широки дрехи
mi piursin na ystnata na y6ite dosta i tattoo na gurba punk pri4eska![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
през деня съм с униформа на СОТ ,късо подстриган,4ерна коса,пъстри о4и, размотавам се из Филибето с инструменти и лаптоп.
и спамиш в пуберски сайтПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
Get a life !!!!
![]()
По надписа www.teenproblem.net на челото![]()
Ей тоя на аватара съм аз!![]()
![]()