- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след свършване
Когато го правя с презерватив и си свърша има ли проб да продължавам да си го вкарвам? Може ли да се спука или некви такива
Лапаш пръста ми съвеста ми се пробужда,никоя друга като теб не ме възбужда...
Усещаш ли ме бейби нямаше ме дълго тук, още аз ли съм бейби този в твоя ум, може ли да го направим когато всички спят, аз и ти в чершафите за последен път
Shit happens
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
![]()
Mojelo li bilo ?! Ne moga poveche...Zatova v kutiikite prezervativi ima instrukcii.
PREZERVATIVITE SA ZA EDNOKRATNA UPOTREBA! Sled eqkulaciq prezervativa vnimatelno se svalq ot vse oshte erektiraliq penis,zavryzva se v kraq ot kym otvora i se izhvyrlq v KOFATA,a ne prez terasata!!!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Я да видим кой е на сини хапченца? :Р
Толкова ли си алчен? Та да не го смениш
1 - нехегиенично е!
2 - ще се спука не, ами чак ще се сцепи
3 - очаквай да си татко скоро време след като пробваш
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
ужас..никаква сексуална култура..естествено..тия презервативи са за еднократна употреба..по-тъп въпрос до сега немаше..
НЕ бе брато даже после може да го изпереш и пак да го ползваш . . . мен ме е страх да свърша вътре дори и с презерватив ти искаш да си продължаваш ... голям смелчага ! И утре пак ще пропищите бременна ли е че май стана фал !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
omg ...
ne ,ne moje , mahash go vednata vnimatelno i se izmivash hubavo sled sqko svyrshvane![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
xaxaaxa da be ti pyk moje daje moje da go izvadish da otidesh da izmiesh prezervativa s voda taka da go isplaknesh i pak da go slojishhh ........
ujasss ogranichena rabotaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
aa ne az principno imam ogromno tarpenie ama ti si nekav unikat be chovechemnogo qsno che trqaa go mahnesh i da se izmiesh i s nov prezervativ da prodaljite
inache shte imash naslednik
molq vi se be hora pone ot prezervativi ne pestete
![]()
Е, колко пък сте чистотни, ама никой не взе да прочете на човека въпроса като хората - той не пита дали може да прави втори път секс с него, а просто да продължи още малко и леко да се движи в приятелката си, защото е супер смотано да го извадиш веднага. Нито изтича толкова лесно, нито пък се пука толкова лесно, така че пич, не им се притеснявай толкова какво ти пишат, но все пак не прекалявай. Ако искаш втори път, махаш, миеш и слагаш нов презерватив. Ако е само да се докефиш няма никакви проблеми.
Ох , ами незнам. По-добре гледай тя да свърши първа , че да нямаш проблемиПървоначално написано от -=LoVeR=-
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
+1 Nice guys finish lastПървоначално написано от Jeuelle
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
.. sled svyrshvaneto trqbva hubavo da se izmiesh!!!!![]()
ti kaza penis ahahahaaПървоначално написано от Lorelei
![]()
Не е препоръчително да пробваш според мен![]()
WaKo Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 3:36 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Е, колко пък сте чистотни, ама никой не взе да прочете на човека въпроса като хората - той не пита дали може да прави втори път секс с него, а просто да продължи още малко и леко да се движи в приятелката си, защото е супер смотано да го извадиш веднага. Нито изтича толкова лесно, нито пък се пука толкова лесно, така че пич, не им се притеснявай толкова какво ти пишат, но все пак не прекалявай. Ако искаш втори път, махаш, миеш и слагаш нов презерватив. Ако е само да се докефиш няма никакви проблеми.
много правилно си го каза тва че си свършил не значи, че на нея не и устава савсем малко а и да го изскараш веднага след еяколация се губи цялото удоволствие но и не прекалявай![]()
Първоначално написано от WaKo
+1 Неграмотни четете както трябва ве.
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
А ти за какво го използваш презерватива?
немисля че ще има проблем ако продължиш... докато свърши и тя
![]()
!!! но не прекалявай ... ако искаш още .. по-добре иди махни го измий се и си сложи нов а тоя го хвърляй .. !!!внимавайте и успехчета
![]()
ти да не си малоумен бре презерватива се изхвърля след употреба
Първоначално написано от -=LoVeR=-
Тряа да го смениш !!!