.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

след свършване

Когато го правя с презерватив и си свърша има ли проб да продължавам да си го вкарвам? Може ли да се спука или некви такива
    Лапаш пръста ми съвеста ми се пробужда,никоя друга като теб не ме възбужда...
    Усещаш ли ме бейби нямаше ме дълго тук, още аз ли съм бейби този в твоя ум, може ли да го направим когато всички спят, аз и ти в чершафите за последен път

Град
    София
    Shit happens
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Mojelo li bilo ?! Ne moga poveche...Zatova v kutiikite prezervativi ima instrukcii.
    PREZERVATIVITE SA ZA EDNOKRATNA UPOTREBA! Sled eqkulaciq prezervativa vnimatelno se svalq ot vse oshte erektiraliq penis,zavryzva se v kraq ot kym otvora i se izhvyrlq v KOFATA,a ne prez terasata!!!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Я да видим кой е на сини хапченца? :Р
    Толкова ли си алчен? Та да не го смениш
    1 - нехегиенично е!
    2 - ще се спука не, ами чак ще се сцепи
    3 - очаквай да си татко скоро време след като пробваш
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

ужас..никаква сексуална култура..естествено..тия презервативи са за еднократна употреба..по-тъп въпрос до сега немаше..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    НЕ бе брато даже после може да го изпереш и пак да го ползваш . . . мен ме е страх да свърша вътре дори и с презерватив ти искаш да си продължаваш ... голям смелчага ! И утре пак ще пропищите бременна ли е че май стана фал ! =D> =D>
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    *in a pink dream*
    omg ...

ne ,ne moje , mahash go vednata vnimatelno i se izmivash hubavo sled sqko svyrshvane
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

xaxaaxa da be ti pyk moje daje moje da go izvadish da otidesh da izmiesh prezervativa s voda taka da go isplaknesh i pak da go slojishhh ........

ujasss ogranichena rabotaaaa
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Повече от фен
    aa ne az principno imam ogromno tarpenie ama ti si nekav unikat be choveche mnogo qsno che trqaa go mahnesh i da se izmiesh i s nov prezervativ da prodaljite inache shte imash naslednik molq vi se be hora pone ot prezervativi ne pestete

Голям фен
    Е, колко пък сте чистотни, ама никой не взе да прочете на човека въпроса като хората - той не пита дали може да прави втори път секс с него, а просто да продължи още малко и леко да се движи в приятелката си, защото е супер смотано да го извадиш веднага. Нито изтича толкова лесно, нито пък се пука толкова лесно, така че пич, не им се притеснявай толкова какво ти пишат, но все пак не прекалявай. Ако искаш втори път, махаш, миеш и слагаш нов презерватив. Ако е само да се докефиш няма никакви проблеми.

Град
    Blondeland

Re: след свършване

Цитирай Първоначално написано от -=LoVeR=-
    Когато го правя с презерватив и си свърша има ли проб да продължавам да си го вкарвам? Може ли да се спука или некви такива
    Ох , ами незнам. По-добре гледай тя да свърши първа , че да нямаш проблеми
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на amatorium

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ох , ами незнам. По-добре гледай тя да свърши първа , че да нямаш проблеми
    +1 Nice guys finish last
    Eating isn't cheating - Arnold

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    НЕ !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Град
    София най-голямото село в БГ
    .. sled svyrshvaneto trqbva hubavo da se izmiesh!!!!

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Mojelo li bilo ?! Ne moga poveche...Zatova v kutiikite prezervativi ima instrukcii.
    PREZERVATIVITE SA ZA EDNOKRATNA UPOTREBA! Sled eqkulaciq prezervativa vnimatelno se svalq ot vse oshte erektiraliq penis,zavryzva se v kraq ot kym otvora i se izhvyrlq v KOFATA,a ne prez terasata!!!
    ti kaza penis ahahahaa

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не е препоръчително да пробваш според мен

WaKo Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 3:36 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Е, колко пък сте чистотни, ама никой не взе да прочете на човека въпроса като хората - той не пита дали може да прави втори път секс с него, а просто да продължи още малко и леко да се движи в приятелката си, защото е супер смотано да го извадиш веднага. Нито изтича толкова лесно, нито пък се пука толкова лесно, така че пич, не им се притеснявай толкова какво ти пишат, но все пак не прекалявай. Ако искаш втори път, махаш, миеш и слагаш нов презерватив. Ако е само да се докефиш няма никакви проблеми.

много правилно си го каза тва че си свършил не значи, че на нея не и устава савсем малко а и да го изскараш веднага след еяколация се губи цялото удоволствие но и не прекалявай

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от WaKo

+1 Неграмотни четете както трябва ве.
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

немисля че ще има проблем ако продължиш... докато свърши и тя
    !!! но не прекалявай ... ако искаш още .. по-добре иди махни го измий се и си сложи нов а тоя го хвърляй .. !!! внимавайте и успехчета

ти да не си малоумен бре презерватива се изхвърля след употреба

Тряа да го смениш !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си