.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Обичам те, Боби!

Обичам те, Боби. Обичам те безумно. Влюбена съм в теб като ученичка - много истински, много силно. Поради тази причина избрах тийн форум, в който да ти споделя за пореден път, че те обичам, за да е в синхрон с усещанията ми.
    Ти си целият ми свят. Ти си център на Вселената ми, около който се въртя. Ти си моята половинка, която търсех през целия си живот, за която бленувах. Обичам те, мили! Цял живот вървях по пътя си, за да те срещна и да изживея най-красивата, силна и истинска любов, която Съдбата би могла да ми даде.
    Ще ми позволиш ли да те обичам винаги, любов моя?

Ако не друго, то ще направим сеир на децата.

Обичам те!

Обичайте се и умрете от сол
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Re: Обичам те, Боби!

Цитирай Първоначално написано от Писанка
    Обичам те, Боби. Обичам те безумно. Влюбена съм в теб като ученичка - много истински, много силно. Поради тази причина избрах тийн форум, в който да ти споделя за пореден път, че те обичам, за да е в синхрон с усещанията ми.
    Ти си целият ми свят. Ти си център на Вселената ми, около който се въртя. Ти си моята половинка, която търсех през целия си живот, за която бленувах. Обичам те, мили! Цял живот вървях по пътя си, за да те срещна и да изживея най-красивата, силна и истинска любов, която Съдбата би могла да ми даде.

Обичам те!
    морфеин, кока, ледокаин, бонг....
    кво си пила

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !

морфеин, кока, ледокаин, бонг....
    кво си пила[/quote]
    Спрема ве

И аз те обичам мамо

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Обичайте се..

Животът е адът описан в Библията!

Колко сте сладки ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Имаше един пишльо, дето също се казваше Боби и смяташе, че може да върти всяка една на пръста си с мили думи... Радвам се, че накрая с едни приятелки така го подредихме, че скапахме всичко, което е постигнал с лъжи...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина си го написала страхотно, браво!Хубаво е, че се обичате.

Град
    София най-голямото село в БГ
    mnogo milo ot strana na momi4eto da go napravi tova! evalata!! mom4e ne izpuskai tova momi4e

ОмФг...И мен ко ме ебе?!?!?!? Ти добре ли си?!?!?!?

Голям фен Аватара на sapphirr
    голяма грешка...мн скоро усещам,4е ще има нова тема от сорта на "аз толкова го оби4ах,а той..."/"моля помогнете,губя го" и сякви такива лигавщини.

мойто моми4е нека те светна едно-колкото по-малко си втълпяваш,4е тоя въпросен Боби е цялата ти вселена и демострираш пристрастеност и зависимост към него,толкова по-зле и пагубно за теб в близко бъдеще..не 4е не ви желая късмет,щастие и от сорта...ама имай го предвид(мн хубаво,не е на хубаво)

Цитирай Първоначално написано от Писанка

Обичам те!
    Да ми ядете guzа!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    XAxa... Започвате да се чудите какви ли не теми да пуснакате....

Хихи обичайте се!!! Алеее ще ме съсипете, бахти темите!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

emi... lubofta e mn qko ne6to taka, 4e se obi4aite

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Radvam se za vas obi4aite se o6te dalgi godini

ахахахах коментарите по темата са уникални.. .ахахах

а иначе мн красиво написано... и наистина направихте сеир на децата

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Браво на господин Боби...заслужил си е цяла тема
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си