- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесах го в нета.
Ami i takaa. Minalata sedmica vlqzoh v sladur.bg 6oto az tam imam profil ama bqh zabraila parolata mi a i iskah da proverq za novit hora tam i napisah v tyrsene da mi nameri si4ki ot 12 do 15 god ot vd....i tam go vidqh mn si go haresah...ama dori ne go poznavam posle v skype edna fr mi iska da i prata pic na mom4etata koito sa mi sladki i az i pratih pic na toq Georgi (gogo) i t go pozna i mi vika oo toq li 4e tq go poznava 4e e mn kultyren i e takiva oba4e posle vnezapno izleze ot skype i o6te ne e vlizala ...mejdy drto toi q haresfa.... ama tq mai ne iii ima li smisul da se opitam da se zapoznaem???
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Има смисъл, да![]()
Животът е адът описан в Библията!
Можеш да пробваш, а пък нищо не губиш:P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Я дай линк да ти кажа аз дали го познавам.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
винаги се бори за любовта си
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
e kak be, poznava6 goПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
ti poznava6 vsi4ki :P i vsi4ki te poznavat
![]()
nqma li nqkoi da mi napravi temi4ka , dnes stavam palnoleten![]()
razbira se 4e ima smisul vinagi ima!!!![]()
Еми, помоли я да ти помогне и да се запознаете.Щом го познава ще е по-лесно, но ако той я харесва - задачата ти ще е по-трудна.
Много ясно,че има смисъл!![]()
Пробвай,от опит глава не боли![]()
при вероятност тя наистина да не го харесва шансовете ти се увели4ават още пове4е.като използваш елементарна математика ще разбереш,4е той дори да я харесва,ако тя не прояви интерес,това озна4ава,4е мн скоро и той ще загуби....а на 15 на мом4етата им трябва то4но 1 седмица ,за да захаресват някой друг на ново.а и от опит глава не боли,стига ти да знаеш как да го направиш,за да няма после главоболия
ЗАпознай се с него, и туко виж те е аресалАйде късмет
![]()
ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ в нещаТа .. ам то с моя и ний така се запознахме, уж по такива сайтове, после скайпове, глупости .. кафета а/Уу .. и след 6 месеца ся сме заедНуУ![]()
![]()
та .. бори се за т'ва което искаш и вярвай ми, че накаря когато най-малко го очакваш, щастието ще ти се усмихне![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Що да не пробваш ? Давай смело![]()
![]()
![]()
![]()
обзалагам се, че не си на повече от 12-13 години ....... Супер глупава тема!
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
ъхъ ....Първоначално написано от talisman4e_
запознай се с негодай линк те видим и да видим и него и ще видим дали видимото е допостимо
Емииии село Видин, кво да прайме ...Първоначално написано от vodolei4e_m
Ае верно дай снимка на тоя да го видиме що за стока е. :P
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.