.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Какво мислите за мъжете гинеколози?

Iskam da vi pitam kakvo mislite za mujete genikolozi?bihte li si vzeli za muj takuv, nqma li da vi pritesnqva che shte gleda vsqkvi jeni i t.n. iskam da znam mnenieto vi

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Мега фен
    Град
    SF
    Ходила съм на преглед при мъж гинеколог.
    Беше ужасно. В смисъл.. ами прили4аше на касапин, един такъв огромен, космат и груб. Това си беше едно от най-отвратителните ми преживявания досега..

Да, забравих.. Не бих ходила с такъв, зву4и ужасно..

Робинята на Quench

za takiva myje sym chuvala che ot mnogo gledane na ..jeni, sled godini trudno ima staval ama do kolko e vqrno

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от maci
    za takiva myje sym chuvala che ot mnogo gledane na ..jeni, sled godini trudno ima staval ama do kolko e vqrno
    muhahaha

a za dali bih si zema takyv mij ... nikoga ne znaesh kakvo shte ti padne na glavata , no kato cqlo ne iskam myja mi da vijda po 76243535 "putki" (zabelqzah , che mn vi dopada taq duma ) na den
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    RuSe
    Аххх а според мен от толкова гледане-обръщат резбата .Нооо нз дали бих ходила с такъв мъж. . . .зависи от човека

Цитирай Първоначално написано от maci

moje moje

незнам дали бих ходила с такав муж...зависи човек не може да определя садбата си
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Дали бих си взела такъв мъж не знам...Знам само че при мъж гинеколог никога няма да отида

Супер фен Аватара на Barbie
    Моят гинеколог е мъж. Първо бях при една жена, която ми скъса нервите. Направо си крещяхме една на друга накрая.
    Била съм при двама мъже - и двамата бяха любезни и внимателни. Каквато съм скоклива и чувствителна си е мъка за гинеколозите. Но и двамата, при които съм била, бяха изключително търпеливи. Продължавам да ходя при единия през 2-3 месеца, или контролно, или защото имам оплакване... Не виждам нищо притеснително - това им е работата на хората, отнасят се професионално.

За връзка с гинеколог...аве...не би ми било особено весело. Ясно, че е просто професия, но бих се чувствала странно (дори не мога да си представя как...). Въпреки че всички мъже гинеколози, които познавам, са щастливо женени

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Колкото гинеколози мъже съм виждала са много секси,така че не би ми пречело да имам до себе такъв,все пак това е само професия!При това след като познава толкова добре женската физиология ,може би ще знае как да задоволи една жена! :P
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

мислях да ставам генеколог ама нещо се отказах

той намира проблем, там където другите намират удоволствие

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    казват че мъжете гинеколозите са по-добри от жените, но незнам не съм ходила при мъж все още....а относно това дали бих била с такъв мъж...еми гадно ще ми е да гледа постоянно други *****, но пък повечето ще са с проблеми някакви и гледката предполагам не е много приятна, тъй че.... а пък и той определено би бил добър любовникк :P
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    *in a pink dream*
    za dobriq liubovnik - edva li - toi ne e jigolo , a e lekar ... genekolkozite ne uchat za tova kak da zadovolqt edna jena , a uchat za bolesti , oplakvaniq i problemi ... taka edva li umeniqta mu v legloto shte sa blagodarenie na doktorskata diploma
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Баси това си е наказание, просто не знам как някой мъж може да се навие да стане такъв. Ще се отвратиш от жените и само ще ти е до секс като се върнеш вкъщи и видиш жената. Ще стане сигурно като в един епизод на Приятели : "Ти си сервитьорка, нали? Е, не ти ли се е случвало да се прибереш вечер и да си кажеш : Само да видя още едно кафе... "

А за връзката с гинеколог - със сигурност не бих, но не за друго, а защото съм мъж

Не Мисля Нищо

Град
    V.Tyrnovo
    Spored mene 6te e gotino da ima6 myj ginekolog...6te znae vsqka malka podrobnost otnosno tvoite genitalii...tova si ima svoite plusove
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В Свищов добри гинеколожки няма и ходя на гинеколог. Сега стндартен преглед не ми прави, защото за такива процедури ходя до София при гинеколожката ми, но с ехограф ме преглежда и ми дава и съвети, ако имам проблеми. да речем, когато ми закъснява, при силен ПМС или при кървене на влагалището.....
    В София уж съм при жена, но често влизат и мъже, докато аз съм на магарето-не е приятно, ама след 4-5 доктора спря да ми прави впечатление. А и да не забравяме, че повечето пъти съм под упойка заради разни манипулациии сигурно има по 10 лекаря надвесни над моите гениталии. Абе това му е работата в крайна сметка.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хм еми на мене не ми пречат изобщо мъжете гинеколози,доволна съм от тях,смятам че са по-добри от гинеколожките,но всеки е с различно мнение А за това дали бих ходила с такъв мъж...защо не Все пак това си е професия,мен ме интересува повече характера му и това дали се разбираме отколкото това какво работи :P Пък и професията си е мн добра,даже бих се гордяла до някъде ако ходех с такъв мъж защото знам че той може,и знае да помага на нас жените

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Професия като всяка друга, какво толкова. А и още нещо- определено бих си хванала такъв, за да ми помага по АГ в 4-5 курс (забравих кога точно се учи)

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    гинеколога е като разносвач на пици - гледа че опаковката е хубава ама не може да опита
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    София
    Абе от мъжка гледна точка за да станеш гинеколог, тряа да си обратен сигурно...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Абе от мъжка гледна точка за да станеш гинеколог, тряа да си обратен сигурно...
    Що мислиш така ако мога да попитам

Axaxaxaxa Ami edva li bih hodila s takuv muj.Toi 6te se e nagledal na p***i ve4e......

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не бих ходила с такъв ,защото съм ревнива ,а предполагам ,че тези генеколози някой път кривват . . . ама иначе не мисля ,че има особено значение жена или мъж така и така няма да е приятно като ти бъркат отдолу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си